Sinan Özen

Sinan Özen

Son dakika Sinan Özen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sinan Özen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sinan Özen haber sayfamızda...

Sinan Özen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 693 sinan özen haberi bulunmuştur.
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi'
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi' Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Cadde
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
16 yaşındaki Ceren'in ölümü davasında karar çıktı! 'Gömdükten sonra yemek yiyip alkol aldılar'
16 yaşındaki Ceren'in ölümü davasında karar çıktı! 'Gömdükten sonra yemek yiyip alkol aldılar' İzmir’in Bornova ilçesinde, apart otelde, birlikte alkol ve uyuşturucu aldıkları Ceren Duman'ın (16) hayatını kaybetmesiyle ilgili, tutuklu sanıklar Sinan Özen (24) ve Tahir Yıldız (25), hakkında karar çıktı.
5.07.2023 Gündem
Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım!
Sinan Özen: Çocuğumun mezar yerini hazırlamıştım! Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmış ve uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Kızı Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinan Özen, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.
5.06.2023 Cadde
Kızının sağlık durumunu açıkladı! '40 yıllık müziğim bir yana, o bir yana'
Kızının sağlık durumunu açıkladı! '40 yıllık müziğim bir yana, o bir yana' Sanat hayatındaki 40’ıncı yılı geride bırakan Sinan Özen, Beşiktaş’ta bulunan müzik stüdyosunun kapılarını önceki gün gazetecilere açtı. Kariyerinden, playback'e kadar birçok farklı konuya değinen ünlü isim; minik kızı Neva'nın sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Şarkıcı, sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini istedi.
2.02.2023 Cadde
‘Rakamlar gerçek değil’
‘Rakamlar gerçek değil’ Sanat hayatındaki 40’ıncı yılı geride bırakan Sinan Özen, Beşiktaş’ta bulunan müzik stüdyosunun kapılarını gazetecilere açtı.
2.02.2023 Cadde
Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen'in son durumu
Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen'in son durumu Şarkıcı Sinan Özen ceviz toplarken ağaçtan düştü. Parmağında kırık olan Özen'in eli alçıya alındı. 58 yaşındaki ünlü isim, son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. İşte detaylar...
26.09.2022 Magazin
Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen'in son durumu
Ağaçtan düşüp hastanelik oldu! İşte Sinan Özen'in son durumu Şarkıcı Sinan Özen ceviz toplarken ağaçtan düştü. Parmağında kırık olan Özen'in eli alçıya alındı. 58 yaşındaki ünlü isim, son durumunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. İşte detaylar...
26.09.2022 Cadde
Sinan Özen albümleri ve şarkıları || Sinan Özen kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Sinan Özen albümleri ve şarkıları || Sinan Özen kimdir kaç yaşında aslen nereli? Sinan Özen, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer alıyor. Şarkıları ve albümleri ile 90'lı ve 2000'li yılların başlarına damga vuran isimlerden olan Sinan Özen, Rize'nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. İşte Sinan Özen hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
21.05.2022 Cadde
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 21 Mayıs Bu akşam Şarkılar Bizi söyler konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 21 Mayıs Bu akşam Şarkılar Bizi söyler konukları kimler? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen Şarkılar Bizi Söyler adlı programına bu hafta kimler konuk geliyor araştırılıyor. Her hafta farklı konseptiyle ekrana gelen ve izleyicisini televizyon başına kilitleyen Şarkılar Bizi Söyler programında nostalji rüzgarı esecek. PEki konuklar kimler? İşte 21 Mayıs 2022 Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler programının konukları...
21.05.2022 Cadde
‘Can’dan  konuklar
‘Can’dan konuklar Sibel Can, önceki akşam Cahide Palazzo’da sahneye çıktı.
9.05.2022 Cadde
Gönülleri alacak
Gönülleri alacak Sinan Özen, yeni şarkısı ‘Gönlünü Alırım’ı çıkardı.
7.05.2022 Cadde
Aysel Gürel kimdir, neden öldü? Aysel Gürel ne zaman, kaç yaşında öldü, nereli? Aysel Gürel şarkıları ve hayatı...
Aysel Gürel kimdir, neden öldü? Aysel Gürel ne zaman, kaç yaşında öldü, nereli? Aysel Gürel şarkıları ve hayatı... Aysel Gürel, 7 Şubat 1929'da doğdu ve 17 Şubat 2008'de hayatını kaybetti. Söz yazarı ve oyunculuğuyla tanınan Aysel Gürel neden öldü? Aysel Gürel kimdir? İşte Aysel Gürel'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.02.2022 Gündem
Sinan Özen'den Neva paylaşımı: Kızımla ilk deniz keyfimiz
Sinan Özen'den Neva paylaşımı: Kızımla ilk deniz keyfimiz Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmış ve uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuşmuştu. Kızlarının iyileşmesiyle rahat bir nefes alan şarkıcı ve ailesi soluğu tatilde aldı. 57 yaşındaki Özen, kızıyla deniz keyfini takipçileriyle paylaştı.
15.09.2021 Cadde
Yanmış cesedi bulunan Ceren'in dayısı: "Bir çocuğu değil, bir aileyi öldürdüler"
Yanmış cesedi bulunan Ceren'in dayısı: "Bir çocuğu değil, bir aileyi öldürdüler" İzmir’de moloz döküm sahasında yanmış cesedi bulunan Ceren Duman'ın (16) dayısı Uğur Minareci, "Perişan durumdayız. Sadece bir çocuğu değil, tüm aileyi öldürdüler. Hayatımızın yarısı mezarlıkta geçiyor" dedi.
19.03.2021 Gündem
Sevindiren haber
Sevindiren haber Sinan Özen’in 10 aylık kızı Neva, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından, sağlığına kavuştu.
28.01.2021 Cadde
Sinan Özen’in minik kızı Neva sağlığına kavuştu
Sinan Özen’in minik kızı Neva sağlığına kavuştu Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Neva Özen, hekimlerin uyguladığı başarılı tedaviyle sağlığına kavuştu.
27.01.2021 Cadde
Sinan Özen, 2021'e hastane odasında girdi
Sinan Özen, 2021'e hastane odasında girdi Şarkıcı Sinan Özen ve 2016'da evlendiği Burcu Kartal'ın geçtiğimiz mayıs ayında doğan ikizlerinden Neva rahatsızlığı yüzünden sekiz kez ameliyat olmuştu. Özen, yılbaşını hastanede kızı ile karşıladı.
2.01.2021 Cadde
Sinan Özen: Psikolojik olarak çok etkilendik
Sinan Özen: Psikolojik olarak çok etkilendik Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı dün 7. kez ameliyat masasına yatmıştı. Dün, Nevadan güzel haber geldi. Özen, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Gerçeği söylemek gerekirse bu uzun süreçte yaşananlar psikolojik olarak bizi çok etkiledi" dedi.
19.10.2020 Cadde
Sinan Özen kızının sağlık durumunu paylaştı!
Sinan Özen kızının sağlık durumunu paylaştı! Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı dün 7. kez ameliyat masasına yattı. Sevenlerinden dua isteyen Özen, Neva'mızı önce Allah'a sonra yedinci kez doktorlara emanet ettik" demişti. Neva'dan bugün güzel haber geldi.
18.10.2020 Cadde
17 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te
17 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te 17 Ekim 2020 Günün Özeti Milliyet'te
17.10.2020 Haberler
Sinan Özen'in kızı Neva 7. kez ameliyata alındı
Sinan Özen'in kızı Neva 7. kez ameliyata alındı Fantezi müziğinin sevilen ismi Sinan Özen, geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelen kızı Neva için dua istedi.
17.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Özen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.