Şişe

Şişe

Son dakika şişe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şişe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şişe haber sayfamızda...

Şişe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.001 şişe haberi bulunmuştur.
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı...
AB’den Türk döneri için tescil hazırlığı... Türkiye tarafından Avrupa Birliği’ne (AB) dönerin geleneksel ürün adı olarak tescili için yapılan başvurunun ilanı, AB Resmi Gazetesi’nde yayımlandı.
25.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! 64 bin şişe ele geçirildi
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! 64 bin şişe ele geçirildi Arnavutköy’de bir depoya polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lira olan çok sayıda sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
21.04.2024 Gündem
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan Sercan C. (35), polis operasyonu ile gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu
Dünyanın en büyük cam üretim tesisi oldu Dünyanın ilk üç oyuncusundan biri olma hedefi bulunan Şişecam, yatırımlarına devam ediyor.
30.03.2024 Ekonomi
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi!
Hayatımız çeyrek asırdır çok daha temiz, çok daha hijyenik… İşte değişimin hikayesi! Türkiye pazarına ilk yoğun kıvamlı çamaşır suyunu 1999 yılında getiren Domestos, 2024 yılı itibarıyla 25. yılını geride bırakarak hanelerin hijyen ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Bugün ülkemizde her 10 evden 7’sinde tercih edilen marka, çeşitli tüketici araştırmalarında da kendi kategorisinde öne çıkmayı başarıyor.
26.03.2024 Advertorial
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi
Sahte zeytinyağı operasyonu! Yüzlerce litre ele geçirildi Manisa Akhisar'da gerçekleştirilen operasyonda bir depoda yüzlerce litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. İşte detaylar...
19.03.2024 Gündem
Rekabet değil huzur lazım
Rekabet değil huzur lazım Reha Erdem’in yeni filmi “Neandria” yarışmak yerine hayatla barışık yaşama ve doğaya, tarihi koruma vurgusuyla dikkat çekiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı
16 yaşındaki kıza iğrenç taciz! Mahkemedeki ifadeler ortaya çıktı Bursa'da, arkadaş grubuyla alkol aldıktan sonra gittikleri evde C.Ç. (16) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlker Sertel (37) için istenen ceza belli olurken mahkemedeki ifadeler de ortaya çıktı.
16.03.2024 Gündem
Hemşire eşini vahşice öldürmüştü... Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı
Hemşire eşini vahşice öldürmüştü... Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39), yargılandığı mahkemede son savunmasında “Yaşananlar için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadan Tortop’a ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
14.03.2024 Gündem
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla bir adaya gitmek üzere kıyıdan açılan evsiz adam, şiddetli rüzgarın etkisiyle denizin ortasında savrularak mahsur kaldı. Çaresiz adam, gelen ihbar üzerine sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
13.03.2024 Haberler
Marmaris'te ormanı yakan sanığın cezası onandı
Marmaris'te ormanı yakan sanığın cezası onandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 4 bin 392 hektar alanın küle döndüğü yangının başladığı Küfre Koyu'nda 2 benzin bidonuyla yakalanıp, sorgusunda ormanı yaktığını itiraf etmesinin ardından tutuklanan Sacit Ayhan'a (34) verilen 19 yıl hapis ve 190 bin TL para cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 16'ncı Ceza Dairesi'nce onandı.
12.03.2024 Gündem
Korkunç cinayette yeni detay! Kafasında 15 gün önce de alkol şişesi kırmış
Korkunç cinayette yeni detay! Kafasında 15 gün önce de alkol şişesi kırmış İzmir’in Karabağlar ilçesinde,Tamer Yurtkal’ın (44) pompalı tüfekle öldürdüğü eşi Zahide Yurtkal'ın (44) başında, olaydan 15 gün önce de alkol şişesi kırdığı öğrenildi. Zahide Yurtkal'ın uzaklaştırma kararı çıkarttığı, eşinin özür dilemesi üzerine ise 3 gün sonra tekrar evine döndüğü belirtildi.
12.03.2024 Gündem
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünlersisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yeniden açıldı
Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yeniden açıldı İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle boğazda gemi trafiği çift yönlü askıya alınmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada" İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açıldı" ifadeleri yer aldı.
10.03.2024 Gündem
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs'
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs' Eyüpspor'un Bodrum FK'ya konuk olduğu maçta tribünlerden atılan bir yabancı madde sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Uğur Demirok suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, kendisine saldıran kişinin takipçisi olacağını dile getirdi.
5.03.2024 1.Lig
'Su sayacına bakacağız abla' dedi, yüzüne kimyasal attı! 15 yıl ceza az bulundu
'Su sayacına bakacağız abla' dedi, yüzüne kimyasal attı! 15 yıl ceza az bulundu Konya'da 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan Sabit Türk’e (27) yargılandığı davada verilen 15 yıl hapis cezası az bulundu. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.
4.03.2024 Gündem
İstanbul metro hattında skandal görüntüler!
İstanbul metro hattında skandal görüntüler! İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
2.03.2024 Gündem
Yerlikaya duyurdu! ‘Kafes-46’ operasyonunda tutuklama sayısı 21 oldu
Yerlikaya duyurdu! ‘Kafes-46’ operasyonunda tutuklama sayısı 21 oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu, Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-46" operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertilirken, adliyeye sevk edilen 48 şüpheliden 21’i tutuklandı.
27.02.2024 Gündem
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer'
Okulda beyin kanaması geçiren Mira'nın öğretmeni ile ilgili şok iddia! 'Otur, iyileşirsin, geçer' Ankara’da okulda düşüp başını sıraya çarparak beyin kanaması geçiren Mira Şahin (8) sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede ilk ifadesini verdi.
27.02.2024 Gündem
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı 112 yıl önce buzdağına çarpan Titanik, gövdesinin makine dairesinden yarılması sebebiyle su alarak battı. Bu batış hiçbir deniz kazasındakine benzemiyordu. Dünyanın en büyük transatlantik gemisi batarken ikiye bölünmüştü. Ancak gemi darmadağın olsa da bazı eşyelar enkaz alanında sapasağlam duruyordu. Peki, demirden geminin hatta Titan denizaltısının dayanamadığı basınca cam ve porselenler nasıl dayandı?
25.02.2024 Yaşam
Her çeşmenin suyu içilmemeli! Kaynatmadan tüketmek çok riskli olabilir
Her çeşmenin suyu içilmemeli! Kaynatmadan tüketmek çok riskli olabilir Eğer evde çeşme suyu tüketiyorsanız bilmeniz gereken önemli noktalar var. Çok tehlikeli sonuçları olan ve içerisinde kimyasallar barındıran bu suları içmek çok zararlı. Detaylar haberimizde.
21.02.2024 Genel Sağlık
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı silahla vurarak öldüren Tarık Özer savunma yaptı. Mahkemede avukat araya girerek baba Cantürk Erzen'e, “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” diye sordu. Baba Erzen ise verdiği cevap ile herkesi şoke etti.
19.02.2024 Haberler
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı silahla vurarak öldüren Tarık Özer savunma yaptı. Mahkemede avukat araya girerek baba Cantürk Erzen'e, “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” diye sordu. Baba Erzen ise verdiği cevap ile herkesi şoke etti.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şişe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.