Siyah İnci Dizisi

Siyah İnci Dizisi

Son dakika siyah inci dizisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siyah inci dizisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siyah inci dizisi haber sayfamızda...

Siyah İnci Dizisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 siyah inci dizisi haberi bulunmuştur.
Hande Erçel 'Reçel' lakabını unutturabilir mi?
Hande Erçel 'Reçel' lakabını unutturabilir mi? Türk dizileri dünya çapında tanınmaya başladığı günden itibaren artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 90'larda bir dizinin reytinge kurban gitmesi ne kadar düşük bir ihtimalse günümüzde yeterli reytingi almadığı halde bir diziye 'Devam' denilmesi de o kadar düşük. Haliyle, dizilerde korkunç bir rekabet var ve kimsenin acıması yok. Bu kadar çok dizi oyuncusunun karşımıza çıktığı bir devirde 'kötü oyunculuk'lara ise tahammül yok denilecek kadar az... Hande Er&am
21.05.2019 Geyik
Hande'ye reçel şoku! Ünlü oyuncu...
Hande'ye reçel şoku! Ünlü oyuncu... Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı StarTV'deki 'Siyah İnci' dizisi için final kararı alındı.
4.02.2018 Cadde
‘Siyah İnci’ final yapıyor!
‘Siyah İnci’ final yapıyor! Gold Film imzalı, Star TV’de yayınlanan ‘Siyah İnci’ dizisi final kararı aldı.
2.02.2018 Cadde
Nurseli İdiz: O dizinin hali ortada!
Nurseli İdiz: O dizinin hali ortada! Oyuncu Nurseli İdiz, önceki gün Nişantaşı City’s AVM'de elektronik eşya mağazasında televizyonları incelerken görüntülendi.
30.12.2017 Cadde
Siyah İnci 2. yeni bölümde Hazal hayatının şokunu yaşıyor!
Siyah İnci 2. yeni bölümde Hazal hayatının şokunu yaşıyor! Siyah İnci 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Perşembe akşamı izlenecek olan Siyah İnci'de Hazal'ı kabus gibi bir hayat bekliyor, peki bu kadar acının üstesinden nasıl gelecek?
4.10.2017 Gündem
Siyah İnci dizisi için geri sayım başladı!
Siyah İnci dizisi için geri sayım başladı! STAR TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Siyah İnci çok yakında başlıyor. Siyah İnci dizisinden merakla beklenen ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Aynı zamanda yayın tarihi de kesinleşen Siyah İnci dizisinin başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor.
21.09.2017 Gündem
Siyah İnci dizisinden duygu dolu ilk bölüm fragmanı geldi!
Siyah İnci dizisinden duygu dolu ilk bölüm fragmanı geldi! STAR TV yeni sezonunda başlayacak olan yeni dizi Siyah İnci'den ilk bölüm tanıtım fragmanı geldi. Siyah İnci dizisi 3. fragmanında yaşanan duygusal anlar izleyiciyi büyüledi. Hazal ve Kenan'ın tutku dolu aşklarının anlatılacağı Siyah İnci çok yakında ekranlarda olacak.
13.09.2017 Gündem
Siyah İnci dizisinden beklenen 2. tanıtım geldi!
Siyah İnci dizisinden beklenen 2. tanıtım geldi! STAR TV'nin yeni dizisi Siyah İnci'den 2. tanıtım fragmanı geldi. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in paylaştığı Siyah İnci dizisinde Hazal ve Kenan aşkı çok konuşulacak.
7.09.2017 Gündem
Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak?
Siyah İnci dizisi ne zaman başlayacak? STAR TV ekranlarına yeni bir soluk geliyor. Siyah İnci adlı yeni proje daha başlamadan adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde ise ilk bölüm fragmanı yayınlanan Siyah İnci dizisinin ise ne zaman başlayacağı belli oldu.
29.08.2017 Gündem
Nurseli İdiz: Neden sadece ben bedel ödüyorum?
Nurseli İdiz: Neden sadece ben bedel ödüyorum? Alkol sorunu olduğu gerekçesiyle hem rol aldığı tiyatro oyunundaki hem de dizideki işini aynı gün kaybeden Nurseli İdiz, mağdur edildiğini savundu.
29.08.2017 Cadde
Nurseli İdiz, 'Siyah İnci' kadrosundan gönderildi!
Nurseli İdiz, 'Siyah İnci' kadrosundan gönderildi! Bugüne kadar birçok kez alkol problemiyle gündeme gelen Nurseli İdiz, son işinden de oldu.
25.08.2017 Cadde
Sürpriz tatil
Sürpriz tatil Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı, ‘Siyah İnci’ dizisi için Çeşme’de olan Tolgahan Sayışman’a eşi Almeda Abazi sürpriz yaptı.
19.08.2017 Cadde
Siyah İnci ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Siyah İnci ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Başrollerini Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı yeni dizi Siyah İnci ilk bölümüyle Eylül ayında başlayacak. Henüz hangi kanalda yayınlanağı belli olmayan diziden Ege ve İstanbul'da yapılan çekimlerden ilk görüntüler gelmeye başladı. İki ünlü oyuncunun yanı sıra dizide önemli isimler de yer alıyor.
10.08.2017 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
'Yargı' final sahnesiyle şaşırttı! 'Karımı seviyorum'
'Yargı' final sahnesiyle şaşırttı! 'Karımı seviyorum' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 55'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...
6.03.2023 Cadde
Derin ölüyor mu, Sadakatsiz Derin diziden ayrılıyor mu? Derin'i oynayan Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
Derin ölüyor mu, Sadakatsiz Derin diziden ayrılıyor mu? Derin'i oynayan Melis Sezen kimdir, kaç yaşında? Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, yayımlanan fragmanın ardından gündeme geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz'de Derin ölüyor mu? Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?
23.03.2022 Cadde
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu Los Angeles'ta dün akşam düzenlenen törenle 28'inci SAG Ödülleri (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) sahiplerini buldu. Ödüllerin yanı sıra; törendeki ünlü konukların kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti. Geceye, Selena Gomez'in kırmızı halıda düştüğü an sosyal medyada gündem oldu.
1.03.2022 Cadde
Melis Sezen kaç yaşında kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Melis Sezen dizi ve filmleri...
Melis Sezen kaç yaşında kimdir? Maske Kimsin Sen? jürisi Melis Sezen dizi ve filmleri... Son dönemde ekranda sıkça karşılaştığımız isimlerden olan Melis Sezen cüretkar kıyafetleri açıklamaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D ekranında yayımlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen son olarak Maske Kimsin Sen? programında jüri koltuğunda yer aldı. İşte Melis Sezen hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler...
8.01.2022 Cadde
Son Yaz Sare Akay kimdir? Birce Akalay kimdir film ve dizileri...
Son Yaz Sare Akay kimdir? Birce Akalay kimdir film ve dizileri... Son Yaz dizisi bu akşam ikinci sezon ilk bölüm ile ekrana geliyor. Dizide Sare Akay karakteri ile dahil olan Birce Akalay hayatı, kariyeri ve dizide hayat verdiği karakter hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki Son Yaz dizisinin Sare Akay'ı Birce Akalay kimdir?
18.09.2021 Cadde
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Cadde
Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu? Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen kimdir?
Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılıyor mu? Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen kimdir? Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen'in diziden ayrılacağı öne sürüldü. Sevilen dizinin takipçileri ise ' Derin, Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?' araştırması yapıyor. Melis Sezen, Sadakatsiz dizisindeki performansıyla izleyenden de tam not almıştı. Peki, Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
10.02.2021 Cadde
Sadakatsiz Derin kimdir, gerçek adı ne? Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
Sadakatsiz Derin kimdir, gerçek adı ne? Melis Sezen kimdir, kaç yaşında? Melis Sezen, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veriyor. Derin karakteri, Sadakatsiz dizisine damga vuran karakterler arasında yer alıyor. Peki Sadakatsiz 'in Derin'i Melis Sezen kimdir, kaç yaşında?
25.11.2020 Cadde
Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Sadakatsiz dizisindeki Derin, Melis Sezen kimdir? Melis Sezen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sadakatsiz bu akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Sadakatsiz Derin karakterini Melis Sezen canlandırıyor. Peki Melis Sezen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
7.10.2020 Cadde
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir?
Mucize Doktor oyuncuları kimler? Ferman - Ali - Nazlı gerçek isimleri nedir? Mucize Doktor oyuncuları kimler? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncuları ve diğer oyuncular kimler? Ferman, Ali, Nazlı karakterlerinin gerçek isimleri nedir? İşte Mucize Doktor oyuncuları...
16.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah İnci Dizisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.