Soner Demirtaş

Soner Demirtaş

Son dakika Soner Demirtaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Soner Demirtaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Soner Demirtaş haber sayfamızda...

Soner Demirtaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 soner demirtaş haberi bulunmuştur.
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama!
Taha Akgül ve şampiyon güreşçilere Başkent'te coşkulu karşılama! Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Serbest Stil Güreş Milli Takımı sporcuları yurda döndü. 11'inci kez Avrupa şampiyonu olan Taha Akgül, basın mensuplarına konuştu.
19.02.2024 Güreş
Serbest Stil Güreş Milli Takımı'ndan tarihi başarı! 31 yıl sonra ilk
Serbest Stil Güreş Milli Takımı'ndan tarihi başarı! 31 yıl sonra ilk Serbest Stil Güreş Milli Takımı, 31 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. Ay-yıldızlılar toplamda 3'üncü şampiyonluğunu elde etti.
18.02.2024 Güreş
Taha Akgül: Misyonumuz ve görevimiz var!
Taha Akgül: Misyonumuz ve görevimiz var! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Taha Akgül, şampiyonluğu sonrası konuştu.
18.02.2024 Güreş
Taha Akgül'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya!
Taha Akgül'den Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya! Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası'nın finalinde Geno Petriashvili'yi 5-4 yendi ve altın madalya kazandı.
18.02.2024 Güreş
Bakan Bak'tan madalya alan milli güreşçilere tebrik!
Bakan Bak'tan madalya alan milli güreşçilere tebrik! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçilerimizi tebrik etti.
18.02.2024 Güreş
Soner Demirtaş'tan gümüş madalya!
Soner Demirtaş'tan gümüş madalya! Milli güreşçimiz Soner Demirtaş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi oldu.
18.02.2024 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 final bileti!
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 final bileti! Milli güreşçilerimiz Taha Akgül, Feyzullah Aktürk ve Soner Demirtaş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi.
17.02.2024 Güreş
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Taha Akgül altın madalyaya kilitlendi
Taha Akgül altın madalyaya kilitlendi 'Olimpiyat şampiyonu' unvanlı milli güreşçimiz, serbest stilde Dünya Şampiyonası'nda altın madalyayı hedefliyor.
14.09.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türk rüzgarı Hırvatistan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda sporcularımız rakiplerine adeta minderi dar etti. Grekoromen Takımımız 17 yıl sonra şampiyonluğa uzanırken, kadın sporcularımız 2., serbest stildeki güreşçilerimiz 3. sırayı almayı başardı.
25.04.2023 Güreş
Şampiyon Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü
Şampiyon Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest 125 kiloda altın madalyaya ulaşan Taha Akgül ve Serbest Stil Güreş Milli Takımı Türkiye’ye döndü.
20.04.2023 Güreş
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bir gümüş bir bronz madalya Türkiye, Hırvatistan'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde iki madalya kazandı.
18.04.2023 Diğer
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu
Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası kadrosu belli oldu Hırvatistan’ın Zagreb kentinde 17-23 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda serbest stilde mücadele edecek milli sporcular belli oldu.
30.03.2023 Güreş
Milli güreşçi Soner Demirtaş, Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı
Milli güreşçi Soner Demirtaş, Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı Milli güreşçi Soner Demirtaş, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı 5'inci sırada tamamladı.
17.09.2022 Güreş
Taha Akgül'ün üçüncü harikası! Bir kez daha dünya şampiyonu
Taha Akgül'ün üçüncü harikası! Bir kez daha dünya şampiyonu Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 125 kiloda mindere çıkan milli sporcumuz, Lkhagvagerel Munkhtur’u yenerek altın madalya kazandı. Taha Akgül kariyerinde dev organizasyonda üçüncü kez mutlu sona ulaştı, göğsümüzü kabarttı.
17.09.2022 Güreş
37 ülkeden 375 sporcunun madalya mücadelesi vereceği 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası başladı
37 ülkeden 375 sporcunun madalya mücadelesi vereceği 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası başladı Güreşin en büyük organizasyonlarından biri olan Avrupa Güreş Şampiyonası, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başladı. Geçtiğimiz yıl yapılan Tokyo Olimpiyatları'nın ardından güreşte ilk önemli şampiyonada heyecan, 3 Nisan’a kadar devam edecek.
28.03.2022 Güreş
Türkiye, Ranking Güreş Turnuvası'nı 23 madalya ile tamamladı
Türkiye, Ranking Güreş Turnuvası'nı 23 madalya ile tamamladı İstanbul’da yapılan ve 43 ülkeden 550 sporcunun katıldığı Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Ranking Turnuvası sona erdi. Türkiye serbest stilde 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz; grekoromende de 5 altın, 1 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 23 madalya ile turnuvayı tamamladı.
27.02.2022 Güreş
Milli güreşçiler, olimpiyat kotası almak için Bulgaristan'a gidecek
Milli güreşçiler, olimpiyat kotası almak için Bulgaristan'a gidecek Milli güreşçiler, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Dünya Olimpiyat Kotası Elemeleri için yarın bu ülkeye gidecek.
3.05.2021 Yaz Olimpiyatları
Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlayacak
Avrupa Güreş Şampiyonası yarın Polonya'da başlayacak Avrupa Güreş Şampiyonası, Polonya'nın başkenti Varşova'da yarın başlayacak.
18.04.2021 Güreş
Milli güreşçiler, Ukrayna'dan 4 madalyayla dönüyor
Milli güreşçiler, Ukrayna'dan 4 madalyayla dönüyor Ukrayna'da düzenlenen 24. Outstanding Uluslararası Güreş  Turnuvası'nda serbest stil 79 kiloda Ramazan Sarı, gümüş madalya kazandı. 
28.02.2021 Diğer
Güreş Milli Takımı Ukrayna'ya gitti
Güreş Milli Takımı Ukrayna'ya gitti Olimpiyat elemeleri hazırlıklarını sürdüren Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takımı, Oustanding Ukrainian Wrestlers and Coaches Memorial turnuvası için bugün Ukrayna'ya gitti. Milliler turnuvanın ardından 1 Mart'ta yurda dönecek.
25.02.2021 Güreş
Milli güreşçiler, Dünya Kupası'nda takım halinde ikincisi oldu
Milli güreşçiler, Dünya Kupası'nda takım halinde ikincisi oldu Serbest stil 79 kiloda milli güreşçi Muhammet Nuri Kotanoğlu, Dünya Kupası finalinde Rus rakibi Akhmed Usmanov'e yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.  Böylece Bireysel Dünya Kupası'nın son gününde 1 gümüş 2 bronz madalya kazanan milli güreşçiler, serbest stilde takım halinde dünya ikincisi oldu. 
18.12.2020 Güreş
Bakan Kasapoğlu, milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu
Bakan Kasapoğlu, milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu.
19.05.2020 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu, milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu
Bakan Kasapoğlu, milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında milli sporcularla saat 19.19'da İstiklal Marşı'nı okudu.
1.07.2020 Diğer
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Süleyman Karadeniz'den altın madalya
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Süleyman Karadeniz'den altın madalya Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stil 92 kiloda mücadele eden Süleyman Karadeniz, İsviçreli Samuel Scherrer’i mağlup ederek altın madalya kazandı. Soner Demirtaş ise bronz madalya kazandı ve Avrupa üçüncüsü olarak şampiyonayı tamamladı.
1.07.2020 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Soner Demirtaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.