Starlink

Starlink

Son dakika starlink haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan starlink gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan starlink haber sayfamızda...

Starlink

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 starlink haberi bulunmuştur.
Ukrayna’daki Starlink sözleşmesinin süresi bitiyor
Ukrayna’daki Starlink sözleşmesinin süresi bitiyor ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’un Ukrayna’ya konuşlandırdığı Starlink uydularına dair sözleşmenin süresinin gelecek ay dolacağı bildirildi.
12.04.2024 Dünya
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi Elon Musk'ın Starlink uydularının geçişi Adilcevaz semalarında görüntülendi.
26.03.2024 Haberler
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi
Starlink uyduları Bitlis semalarında! Böyle görüntülendi Elon Musk'ın Starlink uydularının geçişi Adilcevaz semalarında görüntülendi.
26.03.2024 Gündem
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
SpaceX, Starlink terminallerini Rus ordusuna sattığı iddialarını yalanladı
SpaceX, Starlink terminallerini Rus ordusuna sattığı iddialarını yalanladı Milyarder işadamı Elon Musk kurucusu olduğu SpaceX'in Starlink terminallerini Rusya'ya sattığı iddialarını yalanladı.
13.02.2024 Dünya
Elon Musk'tan Filistinliler için skandal sözler: Onların hiçbir önemi yok!
Elon Musk'tan Filistinliler için skandal sözler: Onların hiçbir önemi yok! İkinci Dünya Savaşı sırasında bir milyon Yahudinin öldürüldüğü Auschwitz'i ziyaret eden Elon Musk daha sonra Yahudilerin organize ettiği bir konferansa katıldı. Musk burada Filistinlilere yönelik skandal niteliğinde sözler söyledi. Musk ayrıca konferansın sonunda Yahudi sunucudan ödül de aldı.
23.01.2024 Dünya
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest Katıldığı programda küfür ederek Yahudi lobisi tarafından kendisine şantaj yapıldığını belirten Elon Musk'ın açıklamaları dünya medyasında deprem etkisi yarattı.
30.11.2023 Haberler
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest
Musk küfür etti, salon buz kesti! Canlı yayında Yahudi lobisine rest Katıldığı programda küfür ederek Yahudi lobisi tarafından kendisine şantaj yapıldığını belirten Elon Musk'ın açıklamaları dünya medyasında deprem etkisi yarattı.
30.11.2023 Dünya
Elon Musk, Netanyahu ile Kfar Aza beldesini gezdi
Elon Musk, Netanyahu ile Kfar Aza beldesini gezdi ABD'li milyarder Elon Musk, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile İsrail'de bir araya geldi.
27.11.2023 Haberler
Stoltenberg: Çin bizim düşmanımız olmasa da değerlerimizi paylaşmıyor
Stoltenberg: Çin bizim düşmanımız olmasa da değerlerimizi paylaşmıyor NATO, Almanya’nın başkenti Berlin’de ilk kez Siber Savunma Konferansı düzenledi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “Enerji tedarikimiz için Rusya'ya bel bağlamanın sonuçlarını gördük. Kritik ağlarımızın teknolojisini sağlamak için Çin'e güvenerek bu hatayı tekrarlamamalıyız” dedi.
9.11.2023 Dünya
James Jeffrey, CNN TÜRK'e konuştu! 'ABD İsrail'i birkaç konuda zorluyor'
James Jeffrey, CNN TÜRK'e konuştu! 'ABD İsrail'i birkaç konuda zorluyor' ABD'nin eski Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, İsrail-Hamas savaşı hakkında CNN TÜRK'e özel açıklamalar yaptı.
30.10.2023 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor! İşte asgari ücrette en güçlü tahmin
Milyonları ilgilendiriyor! İşte asgari ücrette en güçlü tahmin Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere Ekim ayında bir müjde gelir mi sorusuna, "çalışmalarımız devam ediyor" diye karşılık verdi. Peki en düşük emekli maaşı ve asgari ücret çalışmalarında son durum ne? İşte detaylar...
30.09.2023 Ekonomi
‘Türkiye, Starlink’e şartlarını bildirdi’
‘Türkiye, Starlink’e şartlarını bildirdi’ Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Starlink’in Türkiye’de nasıl regüle edilmesi ve hangi şartlarla Türkiye’ye giriş yapması gerektiği konusunda çalışmalarını yaptıklarını, bu çalışmaların Starlink ekibine bildirildiğini aktararak, “Dijital egemenlik kurallarımıza uyan her türlü firmaya kapımız sonuna kadar açık” dedi.
30.09.2023 Ekonomi
ABD-Çin rekabeti uzay ekonomisinde nasıl yeni bir sayfa açtı?
ABD-Çin rekabeti uzay ekonomisinde nasıl yeni bir sayfa açtı? Sovyetler Birliği'yle uzun rekabetinin ardından ABD'nin uzay yarışındaki en güçlü rakibi artık Çin. NASA bu yarışta hiç olmadığı kadar özel şirketlere güveniyor. İrili ufaklı uzay şirketlerine devasa yatırımlar yapılırken uzayın trilyon dolarlık bir endüstri haline gelmesi bekleniyor.
27.09.2023 Dünya
Ayasofya Camii'nin kapısı kırılmıştı... Tanığın ifadesi ortaya çıktı
Ayasofya Camii'nin kapısı kırılmıştı... Tanığın ifadesi ortaya çıktı Fatih’te Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde girilmesi yasak alandaki kapıyı kırdığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapsi istenen sanık Atif Kasar’ın yargılandığı davada güvenlik görevlisi tanık olarak dinlendi. Tanık güvenlik görevlisi ifadesinde “Bir erkek şahsın yaklaşık 10 dakika kapıyı zorladığını, kapıyı kırarak bu bölmeden geçtiğini ve üst kata çıkarak yaklaşık 3 saat kadar burada uyuduğunu gözlemledik” dedi.
26.09.2023 Gündem
Yer: Çorum... Starlink uydularını gördü, korkuya kapılıp 112'yi aradı
Yer: Çorum... Starlink uydularını gördü, korkuya kapılıp 112'yi aradı Çorum'da gökyüzünde 'Starlink' uydularını gören bir kişi paniğe kapıldı. 112 Çağrı Merkezi’ni arayan şahıs yardım istedi.
26.09.2023 Haberler
Yer: Çorum... Starlink uydularını gördü, korkuya kapılıp 112'yi aradı
Yer: Çorum... Starlink uydularını gördü, korkuya kapılıp 112'yi aradı Çorum'da gökyüzünde 'Starlink' uydularını gören bir kişi paniğe kapıldı. 112 Çağrı Merkezi’ni arayan şahıs yardım istedi.
26.09.2023 Gündem
BTK'da 'Starlink' toplantısı: Gücümüze güç katmayı hedefliyoruz
BTK'da 'Starlink' toplantısı: Gücümüze güç katmayı hedefliyoruz Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) Starlink uydusunun Türkiye’de faaliyete geçmesi ile ilgili yapılan başvuruya ilişkin istişare toplantısı yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Uzayda önemli çalışmalara imza atan kim olursa olsun, şartlarımıza uydukları ve gerekli izinleri aldıkları müddetçe onlarla birlikte çalışmak bizleri mutlu eder" dedi.
26.09.2023 Ekonomi
Erzincan’da Starlink uyduları böyle görüntülendi
Erzincan’da Starlink uyduları böyle görüntülendi Elon Musk'a ait Starlink uydularının zincir şeklindeki geçişi Erzincan semalarında görüntülendi.
25.09.2023 Haberler
Elon Musk 120 bin TL maaşla Türkçe bilen temsilci arıyor!
Elon Musk 120 bin TL maaşla Türkçe bilen temsilci arıyor! ABD’li iş insanı Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX firması, Türkçe bilen Starlink temsilcisi aradığını duyururken, aylık maaşın 120 bin TL olduğu öğrenildi.
23.09.2023 Ekonomi
Elazığ semalarında ’Starlink’ uyduları görüldü
Elazığ semalarında ’Starlink’ uyduları görüldü Elazığ’da gökyüzündeki ışıklı cisimleri gören vatandaşlar o anları kaydedip sosyal medyadan paylaştı. Sıralı bir şekilde hareket ettiği görülen ışık kümesinin Starlink Uydu Ağı Projesi’ne ait olduğu öğrenildi.
22.09.2023 Haberler
SpaceX ‘Starlink’ için izin talep etti
SpaceX ‘Starlink’ için izin talep etti Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD’de SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile yaptığı görüşmenin ardından Musk’ın sahibi olduğu uydu interneti sağlayan Starlink’in temsilcileri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri Ankara’da bir araya geldi.
22.09.2023 Ekonomi
Vatandaşlar ilgiyle takip etti! Starlink uyduları Erzincan semalarında
Vatandaşlar ilgiyle takip etti! Starlink uyduları Erzincan semalarında Elon Musk'ın uydu ve uzay mekiği şirketi SpaceX'in Starlink uydularının geçişi Erzincan’da vatandaşları heyecanlandırdı.
21.09.2023 Gündem
Çok 'baba' bir yatırım!
Çok 'baba' bir yatırım! Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York gezisinde dünyaca ünlü yatırımcıları Türkiye’ye davet etti. Alibaba CEO’su Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım planları olduğunu açıkladı. Elon Musk da Türkiye’ye de bir Tesla fabrikası kurma sinyali verdi.
19.09.2023 Ekonomi
Starlink uyduları Tunceli'de görüntülendi
Starlink uyduları Tunceli'de görüntülendi Starlink uyduları Tunceli’nin Pülümür ilçesi semalarında görüldü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
18.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Starlink ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.