Survivor bu akşam kim kazandı? (28 Mayıs) Survivor'da ayak tenisini ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı?
Survivor bu akşam kim kazandı? (28 Mayıs) Survivor'da ayak tenisini ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı? Survivor 2020 bu akşam 90. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam anlat bakalım oyunu ve ayak tenisi maçında oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki bu akşam oyunları hangi takımlar kazandı?
28.05.2020 Cadde
Survivor Cemal Can'a Ezgi Mola'dan sürpriz! Gözyaşlarına boğuldu
Survivor Cemal Can'a Ezgi Mola'dan sürpriz! Gözyaşlarına boğuldu TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor', 24 Mayıs Pazar akşamı Ramazan Bayramı özel bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde, ünlülerle Anlat Bakalım oynayan yarışmacılardan Cemal Can Canseven, Ezgi Mola ile eşleşti. Mola, oyun öncesi Cemal Can'a doğum günü sürprizi yaptı. Sürprizi gören Cemal Can, gözyaşlarını tutamadı.
25.05.2020 Cadde
Survivor bu akşam kim kazandı? (24 Mayıs) Survivor'da futbol maçını ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı? 87. yeni bölüm fragmanı yayında!
Survivor bu akşam kim kazandı? (24 Mayıs) Survivor'da futbol maçını ve Anlat Bakalım oyununu hangi takımlar kazandı? 87. yeni bölüm fragmanı yayında! Survivor 2020 bu akşam 86. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam anlat bakalım oyunu ve futbol maçında oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki bu akşam oyunları hangi takımlar kazandı?
24.05.2020 Cadde
Survivor bu akşam kim kazandı? (21 Mayıs) Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Survivor bu akşam kim kazandı? (21 Mayıs) Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2020 bu akşam 83. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam anlat bakalım oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki bu akşam oyunu hangi takım kazandı?
21.05.2020 Gündem