Tabiat

Tabiat

Son dakika tabiat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tabiat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tabiat haber sayfamızda...

Tabiat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.414 tabiat haberi bulunmuştur.
‘Tabiat ana’ susuyor!
‘Tabiat ana’ susuyor! Yaban hayatında birçok türün soyunun tükenme noktasına gelmesiyle bu canlıların çıkardığı sesler azaldı.
21.04.2024 Dünya
Evde patron benim
Evde patron benim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan, Gölcük Tabiat Parkı’na yapılan bungalovların 17 yıllığına kiralanmasına karşı çıkan protestocular arasında yer alınca Türkiye’nin gündemine oturdu.
20.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını Bolu'da çam ormanları arasındaki Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı. Tatilciler göl kenarında gezintiye çıkıp mangallarını yakıp, piknik yapmanın keyfini çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
Tabiat parkları ziyarete hazır
Tabiat parkları ziyarete hazır Milli parklar ve tabiat parkları, 9 günlük tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.
8.04.2024 Gündem
Son 20 yılda 12 bin tarihi eser Türkiye’ye getirildi: 8659 eser de yolda
Son 20 yılda 12 bin tarihi eser Türkiye’ye getirildi: 8659 eser de yolda Farklı dönemlerde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılan tarihi eserlerin 12 bin 135’i 2002-2024 yılları arasında ülke topraklarına geri getirildi. Türkiye yakın zamanda 8000 tarihi eserine daha kavuşacak.
8.04.2024 Gündem
Yer: Kilis! İzinsiz kazı yapan 13 kişi gözaltına alındı
Yer: Kilis! İzinsiz kazı yapan 13 kişi gözaltına alındı Kilis’te, izinsiz kazı yaptığı belirlenen 13 şüpheli jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
3.04.2024 Gündem
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Aksaray'da Evren Dinçer yeniden başkan oldu
Aksaray'da Evren Dinçer yeniden başkan oldu Aksaray 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’li mevcut Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeniden başkan oldu. 3 ilçede AK Parti, 3 ilçede MHP kazanırken, 1 ilçede ise AK Parti ve MHP eşit oy aldı. Karar, İl Seçim Kurulu tarafından verilecek.
31.03.2024 Gündem
Çiçeklerin de katili sensin!
Çiçeklerin de katili sensin! İsrail, Gazze’de insanların yanı sıra tabiatı da öldürdü. Bombardımanın ağaçların yarısını yok ettiği, bölgenin ekosisteminin yıkıldığı ve bunun bir savaş suçu olduğu bildirildi.
31.03.2024 Dünya
Ali Babacan'dan 'Her oy çok kıymetli' açıklaması
Ali Babacan'dan 'Her oy çok kıymetli' açıklaması DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy kullanacak herkese seslendi.
30.03.2024 Gündem
Kayseri’de operasyon! Tam 10 milyon yıllık fosil ele geçirildi
Kayseri’de operasyon! Tam 10 milyon yıllık fosil ele geçirildi Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık 8 parça fosil ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.03.2024 Gündem
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı Eskişehir’de evinin bahçesinde kaçak kazı yapan şahıs yakalandı.
26.03.2024 Gündem
‘Ester Parşömeni’ ders oldu
‘Ester Parşömeni’ ders oldu 6 Şubat depremlerinde Antakya Sinagogu’ndaki yıkımdan kurtarılan Ester Kitabı (Parşömeni), bölgeye gelen İsrailli arama kurtarma ekibinin bir üyesi tarafından İsrail’e götürülmüştü.
24.03.2024 Gündem
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti Sivas’ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bir bölgeye taşınması ile zamanla harabeye dönen sit alanı olan koruma altındaki 400 yıllık Emirhan köyünde jandarma, kaçak kazılara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Köyde son 1 yılda 12 kişi kaçak kazıdan gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy, Tulumtaş Mağarası'nı ziyaret etti
Bakan Ersoy, Tulumtaş Mağarası'nı ziyaret etti   Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 1992 yılında Ankara Çevre Yolu'nun yapımı sırasında bulunan, yaklaşık 5 milyon yıllık Tulumtaş Mağarası'nı ziyaret etti.
21.03.2024 Ekonomi
Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener doğaya kaçtı! 'Tavus kuşu bizi taciz etti'
Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener doğaya kaçtı! 'Tavus kuşu bizi taciz etti' Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener çifti, Akaretler'deki evlerini bırakıp doğaya kaçmıştı. Çift, orman içindeki evlerinin bahçesinde röportaj verdi. Sakalları ve bastonuyla dikkat çeken Erener, arkadaşlarının hediye ettiği tavus kuşunun saldırısına uğradıklarını da anlattı.
21.03.2024 Cadde
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi Dünyanın en güzel plajlarıyla ilgili uluslararası bir değerlendirmede, Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz’deki Mavi Lagün, berrak denizi ve altın kumuyla ilk sırada yer aldı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları’nı hizmete alarak yıllık 9,6 milyon lira tasarruf sağlanacağını anlatarak, “Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 394 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defter öğrencilere örnek oluyor.
10.03.2024 Eğitim
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail'e Gazze tepkisi: Savaş değil soykırım
Erdoğan'dan İsrail'e Gazze tepkisi: Savaş değil soykırım Antalya Diplomasi Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de yaşananlar bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Çünkü savaşın bile uyulması gereken bir adabı, hukuku vardır." dedi.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tabiat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.