Taner Şafak

Taner Şafak

Son dakika Taner Şafak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taner Şafak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taner Şafak haber sayfamızda...

Taner Şafak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 taner şafak haberi bulunmuştur.
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin
İkinci kez anne olmaya hazırlanıyor! Tuğçe Tayfur: Sakın 'kilo almışsın' demeyin Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, Ağustos 2023'te Muhammet Aydın ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz kasım ayında hamile olduğunu açıklayan 35 yaşındaki şarkıcıdan yeni fotoğraflar geldi.
16.01.2024 Cadde
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan bebek müjdesi!
Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'dan bebek müjdesi! Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası Muhammet Aydın'la dünyaevine girmişti. Üç ay önce nikah masasına oturan çift, bebek beklediklerini açıkladı.
14.11.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur'dan eski eşinin iddialarına yanıt! 'Kocamın parası tatlı geldi galiba'
Tuğçe Tayfur'dan eski eşinin iddialarına yanıt! 'Kocamın parası tatlı geldi galiba' Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası Muhammet Aydın'la dünyaevine girmişti. Dün '2. Sayfa' programına konuk olan çiftten Tayfur, oğlunun babasının evinde travma yaşadığını söyledi. Bu iddialar üzerine sessizliğini bozan Taner Şafak'a, Tuğçe Tayfur'dan cevap geldi.
28.09.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur iddialara yanıt verdi: Eşim evlenene kadar elimi dahi tutmadı!
Tuğçe Tayfur iddialara yanıt verdi: Eşim evlenene kadar elimi dahi tutmadı! Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası Muhammet Aydın'la dünyaevine girmişti. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu.
26.09.2023 Cadde
Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı!
Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a eşi Muhammet Aydın’dan sahne yasağı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Burak Kalfa ile yaşadığı skandalın ardından yeni bir tartışma konusu oluşturdu. Eşi Muhammed Aydın tarafından kendisine koyulan konser ve klip yasağını sosyal medya hesabından duyuran Tayfur, eleştirilere maruz kaldı.
15.09.2023 Cadde
Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur'dan 'sahte nikâh' iddiasına videolu cevap
Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur'dan 'sahte nikâh' iddiasına videolu cevap Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan kısa süre sonra Muhammet Aydın ile Isparta'da dünyaevine girdi. 35 yaşındaki şarkıcı, evliliğinin sahte olduğu iddiasına yanıt verdi.
28.08.2023 Magazin
Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur'dan 'sahte nikâh' iddiasına videolu cevap
Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur'dan 'sahte nikâh' iddiasına videolu cevap Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan kısa süre sonra Muhammet Aydın ile Isparta'da dünyaevine girdi. 35 yaşındaki şarkıcı, evliliğinin sahte olduğu iddiasına yanıt verdi.
28.08.2023 Cadde
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası dünyaevine girmişti. Muhammet Aydın'la evli olan ünlü isim, evliliğine annesi Necla Nazır ile babası Ferdi Tayfur'un karşı çıktığı yönündeki iddialara fotoğraflı yanıt verdi.
28.08.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur: Evli adamın Instagram'ı olmaz!
Tuğçe Tayfur: Evli adamın Instagram'ı olmaz! Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası dünyaevine girmişti. Muhammet Aydın'la evli olan ünlü isim, eşiyle paylaştığı gönderisine eklediği notla dikkat çekti.
26.08.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın evlendi! 'Soyadı' hamlesi dikkat çekti
Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın evlendi! 'Soyadı' hamlesi dikkat çekti Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası dünyaevine girdi. Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır'ın kızı, Muhammet Aydın'la nikâhta çekilen karelerini yayınladı. Ünlü şarkıcı, soyadı açıklamasıyla da gündem oldu.
14.08.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa ile biten ilişkisi hakkında konuştu! 'Her şeyi geri iade ettim'
Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa ile biten ilişkisi hakkında konuştu! 'Her şeyi geri iade ettim' Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (35), iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz yıl eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Tuğçe Tayfur'un, nişandan 16 gün sonra Burak Kalfa ile yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift ilişkilerine son noktayı koydu. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Tayfur, biten ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.
17.05.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur'dan şaşırtan karar: Bazı şeyler bana ağır gelmeye başladı!
Tuğçe Tayfur'dan şaşırtan karar: Bazı şeyler bana ağır gelmeye başladı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İş insanı sevgilisiyle nişanlanan ve kısa sürede nişan atıp sonra tekrar barışan Tuğçe Tayfur sahneleri bırakma kararı aldı. "En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim" diyen Tayfur, sosyal medyadaki açıklamasıyla dikkat çekti.
7.01.2023 Cadde
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa barıştı
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa barıştı Şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (34), iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. 17 gün önce nişanlanan Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa, sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmedi, aralarındaki buzları eriten ikili, dün akşam arkadaşlarının düğününe katıldı. Düğünden kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştılar. İşte detaylar...
5.10.2022 Cadde
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile nişanlısı Burak Kalfa ayrıldı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile nişanlısı Burak Kalfa ayrıldı Yaklaşık 30 yıllık ilişkilerini 2007'de sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (34), iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanda anne Necla Nazır hazır bulunurken, baba Tayfur'un gelmemesi dikkat çekmişti. Tuğçe Tayfur'un, nişandan 16 gün sonra Burak Kalfa ile yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
4.10.2022 Cadde
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişanlandı
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişanlandı Yaklaşık 30 yıllık ilişkilerini 2007'de sonlandıran şarkıcı Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur (34), dün akşam iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
18.09.2022 Cadde
Tuğçe Tayfur'un gergin anları!
Tuğçe Tayfur'un gergin anları! Son dönemde eski eşi Taner Şafak ile arasındaki nafaka davasıyla gündeme gelen şarkıcı Tuğçe Tayfur, önceki gece Ortaköy'de görüntülendi. Sahneye çıktığı mekanda bir erkekle yakınlaştığı iddia edilen Tayfur, gazetecileri görünce gerginlik yaşadı.
8.04.2022 Cadde
Tuğçe Tayfur kimdir kaç yaşında? Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur'un kızı mı? İşte hayatı ve kariyeri...
Tuğçe Tayfur kimdir kaç yaşında? Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur'un kızı mı? İşte hayatı ve kariyeri... Tuğçe Tayfur kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tuğçe Tayfur, Arabesk müziğin sevilen ismi Ferdi Tayfur'un kızı olarak biliniyor. İşte Tuğçe Tayfur hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
5.02.2022 Cadde
Tuğçe Tayfur ile Taner Şafak arasındaki nafaka davasında karar!
Tuğçe Tayfur ile Taner Şafak arasındaki nafaka davasında karar! Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın müzisyen kızları Tuğçe Tayfur’a, eski eşi ve meslektaşı Taner Şafak’ın açtığı nafakanın azaltılması davasında karar çıktı.
22.09.2021 Cadde
Necla Nazır kızının nafaka davasında tanıklık etti
Necla Nazır kızının nafaka davasında tanıklık etti Yeşilçam yıldızı Necla Nazır, şarkıcı Ferdi Tayfur'dan olan kızı Tuğçe Tayfur'un, eski eşi Taner Şafak'ın "Bin dolar nafakayı ödeyemiyorum" diyerek açtığı davada tanık olarak dinlendi.
26.05.2021 Cadde
Tuğçe Tayfur kimdir, nereli, kaç yaşında? Tuğçe Tayfur eşi kim, boyu kaç?
Tuğçe Tayfur kimdir, nereli, kaç yaşında? Tuğçe Tayfur eşi kim, boyu kaç? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, babası gibi şarkıları ile sanat dünyasında adından söz ettiriyor. Genç şarkıcının annesi aratılıyor. Tuğçe Tayfur, Necla Nazır'ın kızıdır. Müzik grubu ile şarkılar seslendirdi ve sonrasında kendi şarkılarını söyledi. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur kim? İşte, biyografisi...
18.03.2021 Cadde
Tuğçe Tayfur'dan Necla Nazır'a: Canımın içisin
Tuğçe Tayfur'dan Necla Nazır'a: Canımın içisin Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, annesinin doğum gününü sosyal medya hesabından 'Canımın içisin' notuyla kutladı.
17.02.2021 Cadde
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak: Nafakayı ödeyemiyorum
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak: Nafakayı ödeyemiyorum Evli iş insanı Tolga Bayar'la aşk yaşadığı söylentileri ile gündeme gelen Ferdi Tayfur-Necla Nazır çiftinin kızı Tuğçe Tayfur’a, eski eşi Taner Şafak dava açtı.
6.01.2021 Cadde
Tuğçe Tayfur ve eski eşinden iddialara yanıt: Bana iftira atıyorlar
Tuğçe Tayfur ve eski eşinden iddialara yanıt: Bana iftira atıyorlar Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bir çocuk annesi Tayfur’un eski eşi Taner Şafak’ın da Necla Nazır’ın evini basarak, “O adamı çocuğumla aynı eve evlenmeden nasıl sokarsın?” diyerek etrafa ateş açtığı iddia edilmişti. Şafak, bu iddiaları kabul etmedi.
16.10.2020 Cadde
Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Tayfur ne iş yapıyor?
Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Tayfur ne iş yapıyor? Star TV'nin sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konuklarından biri de Tuğçe Tayfur oldu. Günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Tuğçe Tayfur ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Tuğçe Tayfur'un hayat hikayesi...
7.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Taner Şafak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.