Tanrım

Tanrım

Son dakika Tanrım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tanrım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tanrım haber sayfamızda...

Tanrım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.027 tanrım haberi bulunmuştur.
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu
Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu Survivor All Star'ın çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, bu sefer Sercan Yıldırım ile gündeme geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümün, Sercan ve Aleyna arasında yaşanan dans damga vurdu. Sercan’ın Yunus Emre’yi uyarıp Aleyna ile dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.
26.04.2024 Cadde
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi!
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi! Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas, 24 yıl önce dünyaevine girmişti. İkilinin Carys adını verdikleri kızları, 21'inci yaşına bastı. Doğum günü kutlamasında çekilen karelerini peş peşe paylaşan Dougles, annesinin 1999'da ödül alırken giydiği pembe elbisesiyle objektiflere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum' Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.
22.04.2024 Cadde
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları nefesleri kesti. Arsenal ile Bayern Münih'in İngiltere'de karşı karşıya geldiği mücadelede skandal bire hakem hatası yaşandı. Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel ve futbolcular maçın ardından büyük tepki gösterdi.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası'
'Babaannelik' sorusu ünlü ismi korkuttu! 'Çok sıcak oldu burası' İngiliz futbolunun ünlü ismi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Vicoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn, iki sene önce Nicola Peltz ile nikah masasına oturmuştu. Son röportajında babaanne olmaya hazır olup olmadığı sorulan Victoria, cevap verirken zor anlar yaşadı.
22.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının sağlık durumu! 'Antidepresan kullanıyorum'
Ünlü şarkıcının sağlık durumu! 'Antidepresan kullanıyorum' Şarkıcı Robert Hatemo, Mart 2022'de babası Şahin Hatemo'nun ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşamıştı. "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başladı" diyen Hatemo, yaşadığı sağlık sorunlarından ve tedavi sürecinden bahsetti.
16.02.2024 Cadde
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum'
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak yüzündeki değişimle gündeme geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fox, kullandığı ifadeler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.
15.02.2024 Cadde
SON DAKİKA | Jude Bellingham gözlerine inanamadı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi
SON DAKİKA | Jude Bellingham gözlerine inanamadı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda Leipzig'i Brahim Diaz'ın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sakatlığı sebebiyle Leipzig maçında forma giyemeyen Jude Bellingham'ın Diaz'ın golüne sosyal medya hesabından verdiği tepki dikkat çekti. Ancelotti ise Arda Güler'e forma şansı vermediği gerekçesiyle tepki aldı.
14.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Evi alana yanında savaş uçağı bedava! 'Trafiği kilitledi, otoyolu parçaladı'
Evi alana yanında savaş uçağı bedava! 'Trafiği kilitledi, otoyolu parçaladı' Pek çoğumuz hayatımızda bir kez de olsa ev alım satımlarında yaşanan tuhaf olaylara şahit olmuşuzdur. Ancak geçen günlerde verilen bir satış ilanı, kimsenin tahmin dahi edemeyeceği cinstendi. Evini alana bahçesindeki savaş uçağını da bedavaya veren ev sahibi, ilginç detaylarla dolu gerçek hikâyeyi anlattı.
17.01.2024 Yaşam
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Haberler
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Dünya
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Haberler
Turistlerin 'selfie' çılgınlığı kötü bitti! Alabora oldular
Turistlerin 'selfie' çılgınlığı kötü bitti! Alabora oldular Gondolla kanallar şehri Venedik'in tadını çıkaran bir grup Çinli turist, sürücünün uyarılarına kayıtsız kalarak ayakta fotoğraf çekmeyi sürdürdü. Gezi yolcuların kanalın soğuk sularına düşmesiyle bitti.
7.12.2023 Dünya
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor
Jennifer Lopez: Ben Affleck çok daha güzel hissetmemi sağlıyor Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. ABD'li yıldız, oyuncu eşiyle birlikteliğinin kendisine nasıl hissettirdiğinden bahsetti.
4.11.2023 Cadde
Sevgilisinin kafasını kovada unuttu! Korkunç fantezi sonrası özel kıyafet
Sevgilisinin kafasını kovada unuttu! Korkunç fantezi sonrası özel kıyafet Cinsel ilişkiye girdiği sevgilisini boğarak öldüren ve daha sonra fantezi uğruna talihsiz adamın boğazını kesen kadın bugün hakim karşısına çıktı. 7 saat süren duruşma sonucu kadının aldığı ceza da kesinleşti.
27.09.2023 Dünya
Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı Nedir? Unutmabeni Çiçeği Nasıl Yetiştirilir?
Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı Nedir? Unutmabeni Çiçeği Nasıl Yetiştirilir? Bir diğer adı fare kulağı olan unutmabeni çiçeğinin mavi dışında birkaç rengi bulunur. Fare kulağı ismini yapraklarının şekillerinden alır. Yaklaşık 50 cinsi bulunur. Unutmabeni çiçeğinin latince adı Myosotis scorpioides olan bu çiçek, Borage ailesinin bir üyesidir. Genellikle baharda açan bu çiçekler adeta renk şöleni oluşturur. Süs bitkisi olarak da kullanılan unutmabeni çiçeği evlerde ve bahçelerde yetiştirilebilir. Ancak unutmabeni çiçeğinin güzelliği kadar hikayesi de ilgi çeker. Ancak hakkında çok fazla efsane bulunur. Unutmabeni çiçeği nasıl yetiştirilir? ‘Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı’ içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Dış Mekan
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’ Süper modeller Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista ile Christy Turlington’ın 30 yıl sonra bile Vogue’un kapağında yer alabilme sırları, zamana meydan okumaları ve 90’ların büyüsü. İşte kaybolan ama ışıltısı geçmeyen yıllar!
24.09.2023 Dünya
Meteoroloji editörü GÖKHAN ABUR öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
Meteoroloji editörü GÖKHAN ABUR öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Yıllarca ulusal kanallarda hava durumunu sunan Gökhan Abur hayatını kaybetti. Bu acı gelişme sonrası "Gökhan Abur öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı be neden öldü?" soruları peş peşe gelmeye başladı. İşte ayrıntılar...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
Ünlem Cümleleri Nedir? Ünlem ile İlgili Cümleler
Ünlem Cümleleri Nedir? Ünlem ile İlgili Cümleler Ünlem Türkçe'de karşımıza çıkan noktalama işaretlerinden bir tanesidir. Türkçe dersine baktığımız zaman birçok farklı cümle yapısı görülmektedir. Bu cümle yapılarının kendilerine has özellikleri ve kuralları bulunmaktadır. Cümleler ortaya koyduğu ifadeler ve yüklem ile anlam kazanmaktadır. Dikkat çeken cümlelerden biriside ünlem cümleleridir. Ünlem cümleleri nedir? Ünlem cümlesi örnekleri nelerdir? Ünlem ile ilgili cümleler için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Jeremain Lens'ten şaşırtan itiraf! 'Wesley Sneijder gibi görünmüyordum'
Jeremain Lens'ten şaşırtan itiraf! 'Wesley Sneijder gibi görünmüyordum' Kariyerinde bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens suskunluğunu bozdu. Fransa 3. Lig ekiplerinden Versailles'te oynayan 35 yaşındaki yıldız şaşırtan bir itirafta bulundu.
24.08.2023 Dünyadan Futbol
Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı!
Uçaktaki görüntü sosyal medyayı karıştırdı! Yan koltukta oturan yolcunun eşi benzeri olmayan yöntemini sosyal medyada 'Hiç böyle bir şeye tanık oldunuz mu?' sorusuyla sosyal medyada paylaştı, video yarım milyon kez izlendi.
4.08.2023 Dünya
Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler
Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler Öğle yemeğinden sonra biraz kestirmeye karar verdi, gözünü açtığında dev sürüngen gömleğinin içindeydi. İş arkadaşları panikle kurbanı sakinleştirmeye çalışırken, tüyler ürperten bir tıslama sesi duyuldu.
30.07.2023 Dünya
Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi
Bodrumdaki kovadan kesik baş çıktı! İzleyenlerin kanı çekildi Cinsel ilişki sırasında sevgilisini zincirle boğarak öldüren genç kadın, ceset parçalarını bodrum kata saçtı, bacaklar ve ayakları ise minibisüne taşıdı.
26.07.2023 Dünya
Evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi
Evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi Ben Affleck ile evliliğinde maddi konular yüzünden sorun yaşadığı iddia edilen Jennifer Lopez, imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya hesabından yeni halini paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
17.06.2023 Cadde
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim!
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim! Oyuncu ve sunucu Kelly Ripa ile eşi ve meslektaşı Mark Consuelos, birlikte sundukları programda 50 yaşın üzerindeki ünlülerin çıplak poz vermesiyle ilgili konuştu. O sırada eşine böyle bir poz verip vermeyeceğini soran Ripa, Consuelos'tan 'hayır' cevabını almasının üzerinde aktörü çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti.
29.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tanrım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.