Teknik Direktörlük

Teknik Direktörlük

Son dakika teknik direktörlük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknik direktörlük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknik direktörlük haber sayfamızda...

Teknik Direktörlük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.148 teknik direktörlük haberi bulunmuştur.
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi Teknik direktörlük için Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, genç hocanın Dortmund'daki geleceğinin şekillenmesini bekliyor.
26.04.2024 Beşiktaş
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici'
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici' Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Coventry maçına dair eleştirileri cevapladı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Ruben Amorim için West Ham United iddiası!
Ruben Amorim için West Ham United iddiası! West Ham United'ın David Moyes ile yollarını ayırması halinde Ruben Amorim'i göreve getirmek istediği iddia edildi.
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı!
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı! Udinese'de teknik direktörlük görevine Fabio Cannavaro'nun getirildiği açıklandı.
22.04.2024 İtalya Serie A
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu! Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.
21.04.2024 Beşiktaş
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi!
Vincenzo Montella, Napoli'nin listesine eklendi! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Napoli'nin radarına girdiği aktarıldı.
19.04.2024 Milli Takım
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane için resmi hamle!
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane için resmi hamle! Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Bayern Münih'te Zinedine Zidane ismi ön plana çıkmaya başladı.
14.04.2024 Almanya Bundesliga
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği!
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği! Manchester United'da futbolcuların, Erik ten Hag'ın olası vedasından çekindiği iddia edildi.
Carlos Tevez'den İtalya'ya geri dönüş sinyali!
Carlos Tevez'den İtalya'ya geri dönüş sinyali! Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez, İtalya'ya geri dönebileceğini açıkladı.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi Yeni sezon öncesinde Süper Lig biletini alan ilk takım Eyüpspor olmuştu. Eflatun-Sarılılar'da Başkan Murat Özkaya'nın da teknik direktör Arda Turan'ın da hayali çok büyük... İstanbul ekibi, Real Madrid'in süperstarına gözünü dikti, yeni sezonda yıldız oyuncuya Eyüpspor forması giydirilmesi hedefleniyor.
10.04.2024 1.Lig
Robin van Persie teknik direktörlüğe hazırlanıyor! İşte adresi
Robin van Persie teknik direktörlüğe hazırlanıyor! İşte adresi Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Robin van Persie'nin Eredivise ekibinde teknik direktör olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi!
Eskişehirspor'da Önder Karaveli 1 ay doldurmadan gönderildi! Eskişehirspor'un başına geçen Önder Karaveli dönemi uzun sürmedi. Eskişehir kulübü ayrılığı açıkladı.
8.04.2024 1.Lig
Arda Turan'ı eski takım arkadaşları sırtladı! Caner Erkin fırtınası
Arda Turan'ı eski takım arkadaşları sırtladı! Caner Erkin fırtınası Eyüpspor, Süper Lig'de gelecek sezon mücadele etmeyi garantiledi. Trendyol 1. Lig temsilcisinde teknik direktör Arda Turan'ın eski takım arkadaşı olan öğrencileri performanslarıyla ön plana çıktı.
7.04.2024 1.Lig
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi!
Arda Turan'ın Eyüpspor'u Süper Lig'e yükseldi! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Altay'ı 4-1 mağlup eden Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 1.Lig
Turgutluspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Turgutluspor'da 7 futbolcu kadro dışı bırakıldı! TFF 3. Lig temsilcisi Turgutluspor'da 7 futbolcu sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.
6.04.2024 3.Lig
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde. Arda Turan'ın takımı, Adanaspor deplasmanından alacağı 3 puanla yükselmeyi garantileyebilir.
2.04.2024 1.Lig
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı Aslan’ın hocası, salı günkü maçta başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor... Geçen sezon geldiği Galatasaray'da rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk şimdi de gözünü Hatayspor maçına dikti. Başarılı hoca kazanması halinde tarihe geçecek.
31.03.2024 Galatasaray
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı!
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinin milli takımından aldığı teklifi dile getirdi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Teknik Direktörlük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.