Teknolojik

Teknolojik

Son dakika Teknolojik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Teknolojik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Teknolojik haber sayfamızda...

Teknolojik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.871 teknolojik haberi bulunmuştur.
Savunmada 10.2 milyar dolarlık yeni sözleşme
Savunmada 10.2 milyar dolarlık yeni sözleşme Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, “Geçtiğimiz yılı 5.5 milyar dolarlık ihracat teslimatıyla kapattık ancak 10.2 milyar dolarlık da yeni sözleşme imzaladık. Bu sene daha büyük rakamlarla dost ülkelerin ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Ekran bağımlılığı 2 boyuta tutsak ediyor! 'Çocuklar için otizm tehlikesi var'
Ekran bağımlılığı 2 boyuta tutsak ediyor! 'Çocuklar için otizm tehlikesi var' Birçok ebeveyn, çocuklarını enerjisini atmaya yardım etmek yerine teknolojik ekranları kullanarak çocukları susturmayı oyalamayı tercih ediyor. Uzmanlar, anne karnından itibaren ekran radyasyonuna maruz kalan çocukların ekrana bağımlı bir şekilde gerçek dünyadan uzak büyümesinin beyinde ciddi problemlere yol açtığına dikkat çekerek, 2 boyutlu yaşam yerine 3 boyutlu yaşamın önemine dikkat çekiyor.
17.04.2024 Genel Sağlık
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Stil
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Sağlık ve performans bir arada!
Sağlık ve performans bir arada! Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan ‘Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’nde üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor.
13.04.2024 Diğer
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Şanlıurfa'da bayramlaşma sonrası konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi.
11.04.2024 Haberler
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Artık örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Şanlıurfa'da bayramlaşma sonrası konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi.
11.04.2024 Gündem
Atlar aynı yöne koşmalı
Atlar aynı yöne koşmalı Merkez Bankası Kanunu, ana görevi fiyat istikrarını sağlamak olan bankanın, enflasyon hedefine ulaşamaması durumunda hedeften sapmanın nedenlerini ve alınması gereken önlemleri hükümete bildirmesini zorunlu kılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Ada Camping’te hazırlıklar tamam
Ada Camping’te hazırlıklar tamam Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi sonrası ortaya çıkan “Yeni Turizm” anlayışı doğrultusunda Sevgi Plajı’nda açılan kamp ve karavan alanı “Ada Camping”te Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklar son aşamaya geldi.
6.04.2024 Ege
İnsan olmadan olmuyor!
İnsan olmadan olmuyor! İş dünyasında, şirketlerin başarısı için insan bağlantısı vazgeçilmez bir rol oynuyor; güçlü ve anlamlı iş ilişkileri kurmadan başarılı olunamıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyon için Hükümet'e bilgilendirici açık mektubunu yayımladı. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Asgari ücretin yılda bir kez güncellenmesi enflasyon tahminleri açısında kritik önem taşıyor. " denildi.
5.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Dünyanın izlediği hasta taburcu oldu! Domuz böbreği nakledilmişti
Dünyanın izlediği hasta taburcu oldu! Domuz böbreği nakledilmişti Dünyada genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakledilen ilk hasta olan Richard Slayman’ın (62) hastaneden taburcu edildiği açıklandı.
5.04.2024 Dünya
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
Voleybola 5G’li ‘şahin gözü’
Voleybola 5G’li ‘şahin gözü’ Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru Vodafone, FIVB ve CEV’in uluslararası voleybol maçlarında kullandığı Şahin Gözü sistemine 5G teknolojisinin entegrasyonu üzerine çalışmalar yürütüyor.
4.04.2024 Ekonomi
Bakanlık yapı denetim firmalarına göz açtırmıyor
Bakanlık yapı denetim firmalarına göz açtırmıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, imar ve inşa faaliyetlerini çok sıkı bir şekilde denetlediklerini belirterek, “Bu anlamda yapı denetim firmalarını, şantiyeleri ve laboratuvarları sürekli denetliyoruz. Kurallar belli. Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
3.04.2024 Ekonomi
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor Sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Teknoloji
Ev sahiplerine beyanname uyarısı
Ev sahiplerine beyanname uyarısı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri bulunan mükellefleri 5 Nisan tarihine kadar beyanname vermeleri konusunda uyardı.
3.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teknolojik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.