Teog Tercih İşlemleri

Teog Tercih İşlemleri

Son dakika teog tercih işlemleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teog tercih işlemleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teog tercih işlemleri haber sayfamızda...

Teog Tercih İşlemleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 teog tercih işlemleri haberi bulunmuştur.
TEOG lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? (Lise tercih sonuçları)
TEOG lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? (Lise tercih sonuçları) Lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 14-24 Temmuz tarihleri arasında yapılan lise tercih işlemlerinin sonuçları için tüm gözler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek haberde. MEB tarafından açıklanacak olan TEOG tercih sonuçlarının ardından boş kontenjanlar için de bilgilendirme yapılacak.
1.08.2017 Gündem
TEOG tercih yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
TEOG tercih yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? TEOG tercih sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Uzun süren TEOG maratonunun ardından adaylar 14-24 Temmuz tarihleri arasında hayal ettikleri Lise'de eğitim alabilmek için tercih işlemlerini gerçekleştirdi. Peki TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2017 Gündem
Lise tercihleri ne zaman sona erecek? (E-okul TEOG robotu)
Lise tercihleri ne zaman sona erecek? (E-okul TEOG robotu) Lise tercihleri 14 Temmuz itibariyle devam ediyor. Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan e-okul TEOG tercih robotu ile lise tercih işlemlerini kolayca yapabiliyor. 24 Temmuz'da sona erecek olan TEOG lise tercihlerinin nasıl yapılacağı haberimizde yer alıyor.
22.07.2017 Gündem
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri)
E-Okul lise tercihleri devam ediyor! (TEOG lise tercih işlemleri) Lise tercih işlemleri devam ediyor. 14 Temmuz'da başlayan TEOG lise tercihleri 24 Temmuz'a kadar devam edecek. Öğrenciler e-okul sistemi üzerinden tercihlerini tamamlayabilecek.
20.07.2017 Gündem
Lise tercih işlemleri devam ediyor (E-okul lise tercih robotu)
Lise tercih işlemleri devam ediyor (E-okul lise tercih robotu) Lise tercih işlemleri devam ediyor. 14 Temmuz'da başlayan tercihleri için son gün 24 Temmuz. Tercihler e-okul sistemi üzerinden yapılacak. Okul kontenjanları ve 2017 TEOG tercih kılavuzuna da e-okul sistemi üzerinden ulaşmak mümkün.
19.07.2017 Gündem
TEOG esas puanları belli oldu! - Yerleştirme işlemleri ne zaman?
TEOG esas puanları belli oldu! - Yerleştirme işlemleri ne zaman? Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 2016-2017 yılı yerleştirmeye esas puanları açıklandı. Öğrenciler tercih ve yerleştirme işlemleri için illerde oluşturulan tercih ve yerleştirme rehberlik komisyonlarına müracaat ederek gerekli bilgiyi alabilecek. TEOG, tercih işlemleri tamamlandıktan sonra 11 Ağustos'ta yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar açıklanacak...
4.07.2017 Eğitim
TEOG YEP lise taban puanları açıklandı mı? 2017 TEOG
TEOG YEP lise taban puanları açıklandı mı? 2017 TEOG TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar YEP lise taban puanlarının açıklanmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı iş takvimine göre TEOG YEP lise taban puanları 30 Haziran'da adayların erişimine açılacak. 14-24 Temmuz tarihlerinde ise TEOG tercih işlemleri gerçekleştirilecek.
13.06.2017 Gündem
2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte MEB'ten gelen açıklama
2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte MEB'ten gelen açıklama TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklanmak üzere. Bu hafta içinde açıklanması beklenen TEOG yerleştirme sonuçları için heyecan dorukta. MEB'ten yapılan açıklamaya göre, 2016-2017 öğretim yılı “Temel eğitimden Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (TEOG) tercihlerinin sonuçları 12 Ağustos'ta açıklanacak. İşte o detaylar...
10.08.2016 Gündem
TEOG tercih süresi uzatıldı!
TEOG tercih süresi uzatıldı! Sonuçların açıklanmasını ardından binlerce öğrenci TEOG tercihlerini yapmaya başladı. Peki, TEOG tercihleri için son gün ne zaman? MEB, lise tercihleri için 25 Temmuz olarak açıklanan son başvuru tarihini, 29 Temmuz'a uzattı. İşte TEOG tercih işlemleri ile ilgili detaylı bilgiler...
21.07.2016 Gündem
E-Okul TEOG 4. nakil sonuçları açıklandı-Tıkla Öğren
E-Okul TEOG 4. nakil sonuçları açıklandı-Tıkla Öğren Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş kapsamında gerçekleştirilen TEOG 4. nakil sonuçları MEB'in internet sayfasında açıklandı. TEOG 4. nakil ve yerleştirme sonuçlarınızı haberimizde yer alan linke tıklayarak öğrenbilirsiniz
11.09.2015 Eğitim
TEOG 3. nakil tercih sonuçları açıklandı-Tıkla Sorgula
TEOG 3. nakil tercih sonuçları açıklandı-Tıkla Sorgula MEB binlerce öğrencinin merakla beklediği TEOG 3. nakil tercih sonuçlarını açıkladı. Son nakil olan TEOG 3. nakil tercih sonuçları MEB resmi sitesi ve e-okul üzerinden sorgulanabiliyor. Nakil sonuçları ve kayıt detayları haberimizde.
9.09.2015 Eğitim
TEOG'da 3. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG'da 3. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tarafından düzenlenen TEOG 3. nakil tercih işlemleri devam ederken, öğrenci adayların nakil sonuçları için heyecanları iyice artı. Peki TEOG'da 3. nakil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o ayrıntılar...
7.09.2015 Gündem
TEOG tercih işlemlerinde son gün ne zaman?
TEOG tercih işlemlerinde son gün ne zaman? TEOG sonuçlarının açıklanması ile 6 Temmuz'dan itibaren tercihler başladı. Peki TEOG tercih işlemlerinda son gün ne zaman? Lise taban puanları ve kontenjanları ile ilgili son detaylar haberimizde. TEOG tercih işlemleri ve ayrıntılar için tıklayınız..
16.07.2015 Eğitim
TEOG tercih işlemleri nasıl yapılır? (2015 TEOG Lise taban puanları)
TEOG tercih işlemleri nasıl yapılır? (2015 TEOG Lise taban puanları) TEOG sonuçlarının açıklanması ile öğrenciler için heyecanlı tercih süreci başladı. 6 Temmuz'da başlayan TEOG tercih süresi 16 Temmuz'a kadar devam edecek. 2015 TEOG Lise taban puanları belli oldu. Peki TEOG tercih işlemleri nasıl yapılıyor ve TEOG yerleştirmeleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
15.07.2015 Eğitim
2015 TEOG tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak?
2015 TEOG tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler TEOG tercihlerinin yapılacağı tarihi ve tercih işlemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini merak eder oldular. Peki 2015 TEOG tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde...
7.07.2015 Gündem
TEOG 2015 YEP sonuçları açıklandı! TEOG tercihleri nasıl yapılır?
TEOG 2015 YEP sonuçları açıklandı! TEOG tercihleri nasıl yapılır? MEB'den flaş bir TEOG açıklaması geldi. 2014-2015 yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sürecindeki Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) sonuçları açıklandı. Sonuçlar e-okul ve Meb'in (teog2015.meb.gov.tr) internet sitesinde yayınlandı. Sırada TEOG tercih işlemleri var. TEOG tercihleri nasıl yapılır?
2.07.2015 Eğitim
TEOG sınav sonuçları açıklandı - E- Okul TEOG YEP sınav sonuçlarını öğren
TEOG sınav sonuçları açıklandı - E- Okul TEOG YEP sınav sonuçlarını öğren TEOG sınav sonuçları bugün açıklandı. 1,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği TEOG sınav sonuçlarından sonra şimdide tercih heyecanı başladı. Öğrenciler Yerleştirmeye Esas Puanı'na göre (YEP) tercih yapacak. E-Okul TEOG sınav sonuçlarına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.TEOG sınav sonuçları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde..
30.06.2015 Eğitim
TEOG sonuçları açıklandı
TEOG sonuçları açıklandı Ve beklenen o büyük gün geldi. 1,5 milyon öğrencinin büyük heyecanla beklediği TEOG sınav sonuçları E-Okul üzerinden açıklandı.
14.08.2015 Eğitim
MEB TEOG Yerleştirmeye Esas Puanı (YEP) ne zaman açıklanacak?
MEB TEOG Yerleştirmeye Esas Puanı (YEP) ne zaman açıklanacak? MEB tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler heyecanla Yerleştirmeye Esas Puanların açıklanmasını bekliyordu. Akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre TEOG yerleştirme puan sonuçları Pazartesi günü açıklanacak.
27.06.2015 Eğitim
2015 TEOG tercihleri ne zaman başlıyor? TEOG yerleştirme esas puanları ne zaman açıklanacak?
2015 TEOG tercihleri ne zaman başlıyor? TEOG yerleştirme esas puanları ne zaman açıklanacak? Geçtiğimiz yıllara göre Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmî olarak verilen okulların taban ve tavan puanları aşağıdadır. Bu yıl öğrencilerin merakla bekledikleri TEOG sınav sonuçları Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) üzerinden erişime açıldı. Peki 2015 TEOG tercihleri ne zaman başlıyor? TEOG 8. sınıf yerleştirme esas puanları ne zaman açıklanacak?
23.06.2015 Eğitim
TEOG Tercih İşlemleri Taban ve Tavan Puanları (TEOG için durdurma kararı)
TEOG Tercih İşlemleri Taban ve Tavan Puanları (TEOG için durdurma kararı) MEB'in 8.sınıf öğrencileri için geçtiğimiz aylarda düzenlediği TEOG sınavına şok bir yaptırım geldi. TEOG'da sorulan 4 sorunun yanlış olduğu ve TEOG Sınav Puanlarının yanlış hesaplandığı iddiasıyla açılan dava karara bağlandı. Mahkeme heyeti TEOG Sınavının yürütmesinin durdurmasına karar verdi. Şimdi TEOG'ta neler olacak? TEOG'da tercih işlemi yapılacak mı yoksa TEOG puanları yeniden mi hesaplanacak. TEOG Sınav Puanları ve TEOG ile ilgili tüm bilgiler milliyet.com.tr'de
3.07.2014 Teknoloji
Yüzdelik dilim nedir, yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır?
Yüzdelik dilim nedir, yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercih aşamasında hakkında en arama yapılan konulardan biri olan yüzdelik dilim ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki yüzdelik dilim nedir, yüzdelik dilim hesaplama nasıl yapılır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...
24.06.2019 Gündem
Sorularla inatlaşmayın
Sorularla inatlaşmayın Liselere Giriş Sınavı yarın saat 9.30’da başlıyor. 3 yanlışın bir doğruyu götüreceği sınavda küçük hatalar yüzünden büyük puanlar kaybetmemek için önce kaygı ve stresi yenmek gerekiyor Sınavda süreyi iyi kullanmak, soruları doğru okumak, soru köklerine dikkat etmek, işlemleri yazarak çözmek hata yapma ihtimalini en aza indiriyor
31.05.2019 Gündem
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır?
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır? E-okul, öğrencilerin notlarından devamsızlık bilgilerine kadar tüm eğitim bilgilerine ulaşmayı sağlayan geniş bir portaldır. Sisteme hem veliler hem de öğrenciler giriş yaparak eğitim hayatına dair çeşitli bilgiler edinebilirler. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır? E-Okul üzerinden hangi bilgilere ulaşılabilir?
29.07.2018 Gündem
E-okul giriş! VBS giriş işlemleri nasıl yapılır?
E-okul giriş! VBS giriş işlemleri nasıl yapılır? E-okul sayesinde öğrenciler birçok işini internet ortamı üzerinden halledebilme imkanına sahip. E-okul'un sunduğu ayrıcalıkların başında not durumu sorgulama devamlılık durumu gibi belli başlı konuların yanında merkezi sınav sonuçlarının açıklanması, merkezi sınavlara ilişkin tercih işlemlerinin yapılması verilen hizmetler arasında yer alıyor. Peki E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır?
16.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teog Tercih İşlemleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.