Terör Listesi

Terör Listesi

Son dakika terör listesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terör listesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terör listesi haber sayfamızda...

Terör Listesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.197 terör listesi haberi bulunmuştur.
Bakan Çavuşoğlu'ndan Dohuk açıklaması: Sivillere saldırı olmadı
Bakan Çavuşoğlu'ndan Dohuk açıklaması: Sivillere saldırı olmadı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın Dohuk Vilayeti'nde gerçekleştirilen saldırıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Saldırıyla ilgili TSK'dan aldığı bilgiyi açıklayan Bakan Çavuşoğlu, Suriye'ye yapılması planlanan operasyona ilişkin de dikkat çeken mesajlar verdi.
21.07.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeşil kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeşil kategorideki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Eren Kış-8 operasyonları kapsamında Mardin Bagok kırsalında etkisiz hale getirilen 6 teröristten 1'inin, 'Terörden Arananlar Listesi'nde yeşil kategoride yer alan ve 2 milyon TL ödülle aranan 'Hira' kod adlı Deniz Orak olduğunu açıkladı.
16.12.2021 Gündem
Ankara’dan Taliban için ‘bekle-gör’ politikası
Ankara’dan Taliban için ‘bekle-gör’ politikası ABD ve NATO müttefiki ülkelerin Afganistan’dan çekilme süreci tamamlanmadan Taliban’ın Kâbil’in kontrolünü ele geçirmesiyle birlikte, bu ülkede görev yapan Türk askerleri ve Türkiye’nin Afganistan’da izleyeceği politikanın ne olacağı tartışma konusu oldu.
20.08.2021 Siyaset
AB, "terör listesindekilere" yaptırımları uzattı
AB, "terör listesindekilere" yaptırımları uzattı Avrupa Birliği (AB), aralarında PKK ve DHKP-C gibi 21 örgüt ile 14 kişinin bulunduğu "terör listesine" yönelik yaptırımları 6 aylığına uzattı.
19.07.2021 Dünya
AB "terör listesini" uzattı
AB "terör listesini" uzattı Avrupa Birliği (AB), 14 kişi ile aralarında PKK ve DHKP-C gibi 21 örgütün bulunduğu "terör listesini" 6 aylığına uzattı.
5.02.2021 Dünya
BM'den ABD'ye 'Husi' çağrısı... Vazgeçin!
BM'den ABD'ye 'Husi' çağrısı... Vazgeçin! Birleşmiş Milletler (BM), ABD'nin,Yemen'deki iç savaşta merkezi hükümete karşı savaşan Husileri "terör örgütü" ilan etmesinin insani etkisinin büyük çaplı bir kıtlık olacağı uyarısında bulunarak, bu karardan geri dönülmesini istedi.
14.01.2021 Dünya
Sudan ABD'nin terör listesinden resmen çıkartıldı
Sudan ABD'nin terör listesinden resmen çıkartıldı ABD’nin Hartum Büyükelçiliği, Sudan’ın teröre destek veren devletler listesinden çıkartılma kararının bugünden itibaren yürürlüğe girdiğini açıkladı.
14.12.2020 Dünya
AB, ABD'nin Sudan kararından memnun
AB, ABD'nin Sudan kararından memnun Avrupa Birliği (AB), ABD'nin Sudan'ı terörü destekleyen ülkeler listesinden çıkarma kararını memnuniyetle karşıladı.
20.10.2020 Dünya
FETÖ’nün kaçak ‘mavi’ militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak ‘mavi’ militanları belli oldu Son dakika haberi... Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
İran intikam peşinde
İran intikam peşinde Kasım Süleymani suikastının ardından ne adım atacağı merakla beklenen İran, 13 farklı senaryo üzerinde duruyor. Dün ilk olarak ABD ordusu ile ona bağlı kurum ve şirketler “terörist” ilan edildi.
8.01.2020 Dünya
‘Endişemiz haklı ise dayanışma gösterin’
‘Endişemiz haklı ise dayanışma gösterin’ İstanbul’da NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüşen Çavuşoğlu ittifak ülkelerine yüklendi: “Hem Türkiye’nin endişesi haklı diyecek, hem de harekâta karşı çıkacaksınız. Eğer Türkiye’nin endişesi meşru ise terör örgütüyle mücadele etmek hakkımızdır...”
12.10.2019 Gündem
Arjantin, Hizbullah'ı 'terör örgütleri' listesine aldı
Arjantin, Hizbullah'ı 'terör örgütleri' listesine aldı Arjantin Dışişleri Bakanı Jorge Faurie, Hizbullah'ın, Terörizm ve Finansmanıyla Bağlantılı Kişi ve Kurumlar Listesi'ne alındığını bildirdi.
19.07.2019 Dünya
Çavuşoğlu: S-400 süreci sağlıklı bir şekilde devam edecek
Çavuşoğlu: S-400 süreci sağlıklı bir şekilde devam edecek Dışişleri Bakanı, Rusya'dan Türkiye'ye füze sevkiyatının başlamasını "Herhangi bir sıkıntı yok. Süreç bundan sonra da sağlıklı bir şekilde devam edecek" sözleriyle değerlendirdi.
12.07.2019 Dünya
ABD'den skandal adım! Müslüman Kardeşler...
ABD'den skandal adım! Müslüman Kardeşler... Beyaz Saray, Washington yönetiminin Müslüman Kardeşler'i yabancı terör örgütleri listesine almaya hazırlandığını duyurdu.
30.04.2019 Dünya
Japonya, ABD'nin Devrim Muhafızları kararına uymayacak
Japonya, ABD'nin Devrim Muhafızları kararına uymayacak Dışişleri Bakanı Kono, Washington yönetiminin İran ordusunu terör örgütü ilan etmesine Tokyo'nun katılmadığını ilan etti.
10.04.2019 Dünya
Son dakika | Savaşın ayak sesleri! İran ve ABD'den dünyayı sarsan karşı hamleler...
Son dakika | Savaşın ayak sesleri! İran ve ABD'den dünyayı sarsan karşı hamleler... ABD yönetiminin İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu yabancı terör örgütleri listesine dahil etmesinin ardından İran Dışişleri Bakanı Zarif'ten  karşı hamle geldi. İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif,  Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye ABD Merkez Kuvvetlerinin (CENTCOM) terör örgütleri listesine alınmasını önerdi.
8.04.2019 Dünya
WSJ: Trump, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak
WSJ: Trump, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak Wall Street Journal gazetesi, Washington yönetiminin söz konusu adımı atmaya hazırlandığını, Pentagon ve CIA'in ise Orta Doğu'daki ABD güçlerini riske atacağı endişesiyle Beyaz Saray'ın kararına sıcak bakmadığını yazdı. İran'dan gelen ilk açıklamada ise, misilleme yapılacağı ve Tahran yönetiminin ABD ordusunu terör listesine alacağı belirtildi.
6.04.2019 Dünya
ABD DEAŞ'ın iki medya kuruluşunu terör listesine ekledi
ABD DEAŞ'ın iki medya kuruluşunu terör listesine ekledi ABD Dışişleri Bakanlığı, Amaq Haber Ajansı ile Al  Hayat Medya Merkezi adlı iki yayın kuruluşunun, DEAŞ'ın propaganda araçları  oldukları gerekçesiyle Yabancı Terör Örgütleri listesinde yer alan DEAŞ başlığına  eklendiğini duyurdu.
21.03.2019 Dünya
ABD'den çok kritik terör örgütü PKK açıklaması
ABD'den çok kritik terör örgütü PKK açıklaması ABD yönetimi, 5 yılda bir yapılan değerlendirmeler  sonrasında 1997’de Yabancı Terör Örgütleri (FTO) listesine alınan PKK’nın listede kalmayı sürdüreceğini açıkladı.
1.03.2019 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan "terör listesi"ne alındı!
Son dakika... Suudi Arabistan "terör listesi"ne alındı! AB, Suudi Arabistan'ı, terörün finansmanı ve kara para aklama ile mücadelede başarısız ülkeler listesine ekledi.
13.02.2019 Dünya
Mısır 164 kişiyi terör listesine ekledi
Mısır 164 kişiyi terör listesine ekledi Mısır'da Kahire Ceza Mahkemesi, 164 kişinin ismini terör listesine ekledi.
29.10.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi Suriye'nin Lazkiye kentinde başarılı bir operasyonla Reyhanlı saldırısını planlayan Yusuf Nazik'i yakalayan MİT'in, aralarında FETÖ, PKK ve DHKPC'lilerin de bulunduğu bazı terör suçlularının bulunduğu 69 kişilik listeyi, Başkan Erdoğan'ın 3 günlük Almanya ziyareti öncesi Almanya Başbakanı Merkel'e ulaştırdığı öğrenildi.
28.09.2018 Siyaset
Mısır'da 241 kişi 'terör listesine' alındı
Mısır'da 241 kişi 'terör listesine' alındı Mısır'da, "terör örgütü DEAŞ'a mensup olmak" ve "şiddet eylemlerinde bulunmak" suçlamasıyla 241 kişinin terör listesine alındığı bildirildi.
3.07.2018 Dünya
Giuliani İran için ‘açık’ konuştu!..
Giuliani İran için ‘açık’ konuştu!.. ABD Başkanı Donald Trump’ın avukatı ve New York eski belediye başkanı Rudy Giuliani, önceki gün Fransa’nın başkenti Paris’te İran’daki yönetime muhalif bir grubun düzenlediği toplantıda rejim değişikliği çağrısı yaptı.
1.07.2018 Dünya
Terör listesi güncellendi!
Terör listesi güncellendi! Terör örgütleri DEAŞ ve El Kaide ile bağlantılı kişiler  listesinde değişiklikler yapılmasına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de  yayımlandı.
29.07.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Listesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.