Ters

Ters

Son dakika ters haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ters gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ters haber sayfamızda...

Ters

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.069 ters haberi bulunmuştur.
Çete lideri ile iş insanının konuşmaları deşifre oldu: Tefeciyim oğlum ben!
Çete lideri ile iş insanının konuşmaları deşifre oldu: Tefeciyim oğlum ben! Zor durumdaki iş insanlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alınırken yürütülen soruşturmayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
11.05.2024 Haberler
Çete lideri ile iş insanının konuşmaları deşifre oldu: Tefeciyim oğlum ben!
Çete lideri ile iş insanının konuşmaları deşifre oldu: Tefeciyim oğlum ben! Zor durumdaki iş insanlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alınırken yürütülen soruşturmayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
11.05.2024 Gündem
Kırmızı ışıkta geçen otomobilin kaza anı kameraya yansıdı
Kırmızı ışıkta geçen otomobilin kaza anı kameraya yansıdı Mersin'de kırmızı ışıkta geçtiği belirtilen otomobilin çarpması sonucu yayalardan Sultan Sedef'in (32) öldüğü, sürücü ile birlikte 3 kişinin de yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, otomobilin kavşaktan dönen başka bir araca çarpmamak için ani hareket yapması sonucu yoldan çıkarak yayalara ve ağaca çarpıp ters döndüğü anlar yer aldı.
11.05.2024 Haberler
Kylian Mbappe kararını verdi! Paris Saint Germain'e veda etti
Kylian Mbappe kararını verdi! Paris Saint Germain'e veda etti Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıkladı. Fransız yıldızın yeni adresi ve transferin açıklanacağı tarih belli oldu.
10.05.2024 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'tan ters köşe! Yeni sağ bek Almanya'dan
Beşiktaş'tan ters köşe! Yeni sağ bek Almanya'dan Beşiktaş'ın Werder Bremen'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mitchell Weiser ile ilgilendiği öğrenildi.
10.05.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray, Albert Gronbaek'i listesine dahil etti!
Galatasaray, Albert Gronbaek'i listesine dahil etti! Galatasaray'ın Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek ile ilgilendiği öğrenildi.
10.05.2024 Galatasaray
Dusan Tadic'in alternatifi bulundu! Fenerbahçe'den transferde ters köşe
Dusan Tadic'in alternatifi bulundu! Fenerbahçe'den transferde ters köşe Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Dusan Tadic'in alternatifini bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Suudi Arabistan'da forma giyen tecrübeli futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
10.05.2024 Fenerbahçe
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı
Mardin'de kontrolden çıkan TIR ters döndü, şoför yaralandı Mardin'de kontrolden çıkarak devrilen ve ters dönen buğday yüklü TIR’ın sürücüsü yaralandı.
10.05.2024 Gündem
Otomobil dereye uçtu! Şantiye çalışanı kadın sürücüyü boğulmaktan kurtardı
Otomobil dereye uçtu! Şantiye çalışanı kadın sürücüyü boğulmaktan kurtardı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil dereye uçtu. Otomobilde mahsur kalan kadın sürücü, bölgedeki bir şantiye çalışanı tarafından boğulmaktan kurtarıldı.
10.05.2024 Gündem
Ters köşe rolle ekrana dönüyor
Ters köşe rolle ekrana dönüyor Kanal D’de, 18 yıldır izleyici karşısına çıkan ‘Arka Sokaklar’ dizisinin kadrosuna Ferit Aktuğ dahil oldu.
10.05.2024 Cadde
İpler Umut’un elinde
İpler Umut’un elinde Umut, ipleri eline aldığı bu bölümde babasının yeniden yargılanmasını sağladı. Baba-oğulun kucaklaşması izleyicilerin yüreklerini ısıttı.
10.05.2024 Cadde
Magdalena Stysiak'tan transfer cevabı! 'Yakında her şey çözülecek'
Magdalena Stysiak'tan transfer cevabı! 'Yakında her şey çözülecek' Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak, geleceğine dair konuştu. Transfer sorusuna cevap veren Magdalena Stysiak, gelecek sezon muhtemel adresini açıkladı.
9.05.2024 Voleybol
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, 1994 doğumlu İtalyan smaçör Caterina Bosetti’yi kadrosuna kattı. Oyuncunun babası Guiseppe Bosetti ve annesi Franca Bardelli de 2017-2022 yılları arasında VakıfBank altyapısında antrenör olarak görev yapmıştı.
9.05.2024 Voleybol
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şoku
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şoku Beşiktaş'a Ankaragücü maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...
9.05.2024 Beşiktaş
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek final biletini elde etti. Devler Ligi'ndeki bu sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da yakından ilgilendirdi. İşte Arda Güler ve Sacha Boey detayı...
9.05.2024 Fenerbahçe
Arina Fedorovtseva'dan ters köşe! Fenerbahçe'den ayrıldı, yeni takımını açıkladı
Arina Fedorovtseva'dan ters köşe! Fenerbahçe'den ayrıldı, yeni takımını açıkladı Fenerbahçe ile Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Arina Fedorovtseva, sarı-lacivertlilerden ayrıldı. Rus smaçör yeni takımını resmen açıkladı.
9.05.2024 Voleybol
Jandarma 'Ağlayan Gelin'in başından başından ayrılmıyor
Jandarma 'Ağlayan Gelin'in başından başından ayrılmıyor Muş’ta jandarma ekipleri terörü temizledikleri dağlarda yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ağlayan gelin olarak bilinen ters laleleri korumak için nöbet tutuyor.
9.05.2024 Gündem
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’
Ölmeden önceki son görüntü: ‘Kaybettikleri insanlarla yeniden iletişim kuruyorlar’ ABD'li bilim insanı ölürken insanların neler gördüğüne dair açıklamalarda bulundu ve bunların nedenini açıkladı.
8.05.2024 Dünya
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor!
Aşı skandalında son perde: İlaç devi dünya çapında Kovid-19 aşısını geri çekiyor! İlaç devi AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid-19 aşısının nadir ama ölümcül yan etkisini itiraf etmişti. İtiraf, firmanın 2023 beyanına ters düşerken, gelen yeni karara göre, ilaç devi dünya çapında Kovid-19 aşılarını geri çekiyor.
8.05.2024 Dünya
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Derhal çekilin!
Türkiye'den İsrail'e Refah uyarısı: Derhal çekilin! Gazze’de yaşanan son gelişmelere ilişkin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, 'İsrail’in işgal ettiği Refah sınır kapısının Gazze kısmından derhal çekilmesi şarttır.' denildi.
7.05.2024 Gündem
30 dakikayla kurtuldu! Kabus basit bir baş ağrısıyla başladı: Bulaşıcı ve ölümcül...
30 dakikayla kurtuldu! Kabus basit bir baş ağrısıyla başladı: Bulaşıcı ve ölümcül... Ağrılar ilk önce ailesi ile gittiği tatilde başladı. Semptomlar tatil dönüşü giderek şiddetleniyordu. Ancak genç kadının bu ağrıların kendisini ölümüm kıyısına getirecek hastalığın habercisi olduğunu tahmin etmesi mümkün değildi...
8.05.2024 Dünya
Antalya'nın su kaynaklarına kaçak sondaj darbesi!
Antalya'nın su kaynaklarına kaçak sondaj darbesi! Küresel iklim krizinin etkilerinden olan su azlığı, Antalya'da daha da hissedilir oldu.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ters ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.