Tff Sağlık Kurulu

Tff Sağlık Kurulu

Son dakika TFF sağlık kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TFF sağlık kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TFF sağlık kurulu haber sayfamızda...

Tff Sağlık Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 tff sağlık kurulu haberi bulunmuştur.
Arda Güler gerçeklerini açıkladı! 'Ameliyat tavsiyesine uyulmadı'
Arda Güler gerçeklerini açıkladı! 'Ameliyat tavsiyesine uyulmadı' Fenerbahçe'den 20 milyon euroluk bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler şanssız bir sakatlık yaşadı.Milliyet'in usta kalemlerinden Attila Gökçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmadan önce sakatlığının bulunduğunu ve ameliyat tavsiyesine uyulmadığını köşesine taşıdı.
2.08.2023 İspanya La Liga
A Milli Futbol Takımı, dopingle mücadele seminerine katıldı
A Milli Futbol Takımı, dopingle mücadele seminerine katıldı A Milli Futbol Takımı oyuncuları, UEFA Dopingle Mücadele Eğitimi projesi kapsamında, TFF Sağlık Kurulu ve TFF Dopingle Mücadele Kurulu'nca organize edilen seminere katıldı.
21.03.2023 Milli Takım
BAL'dan TFF 3'üncü Lig'e yükselen 9 takım belli oldu
BAL'dan TFF 3'üncü Lig'e yükselen 9 takım belli oldu Türkiye'nin 9 ayrı ilinde düzenlenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2021-2022 sezonu Bölge Birinciliği Müsabakaları bugün tamamlandı ve TFF 3'üncü Lig'e yükselen 9 takım belirlendi.
22.04.2022 3.Lig
PCR testi kalktı mı? Uçuşlarda PCR testi zorunluluğu kalktı mı, seyahatte PCR uygulaması şart mı, olacak mı?
PCR testi kalktı mı? Uçuşlarda PCR testi zorunluluğu kalktı mı, seyahatte PCR uygulaması şart mı, olacak mı? PCR testi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Seyahatlerde istenilen koronavirüs tespiti için PCR uygulaması kalktı mı, uçaklarda PCR testi olacak mı? Bakan Koca'nın yeni kararları açıklaması ardından uçuşlarda PCR kalktı mı? sorusu öne çıktı.
3.03.2022 Gündem
TFF resmen açıkladı: 12 yaş sınırı kaldırıldı
TFF resmen açıkladı: 12 yaş sınırı kaldırıldı Türkiye Futbol Federasyonu, HES sorgulaması yapılmadan stadyumlara seyirci alınacağını ve 12 yaş sınırının kaldırıldığını açıkladı.
3.03.2022 Süper Lig
Son dakika | TFF: Bir A klasman hakemimizin testi pozitif çıktı
Son dakika | TFF: Bir A klasman hakemimizin testi pozitif çıktı Türkiye Futbol Federasyonu, A klasman bir hakemin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
8.01.2022 Futbol
Futbola ‘virüs’ fena bulaştı
Futbola ‘virüs’ fena bulaştı Süper Lig’de ikinci yarı dün kovid-19’un gölgesinde start aldı. Birçok takımda vakalar ardı ardına açıklanırken, Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor yeni varyantlardan etkilenen kulüpler arasında başı çekti. Galatasaray’da da bu durum pek iç açıcı değil.
8.01.2022 Futbol
TFF'den Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına ilişkin açıklama
TFF'den Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçına ilişkin açıklama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yazılı bir açıklama yaparak, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun herhangi bir şekilde bu maça müdahil olması ve Galatasaray Spor Kulübü’ne ceza vermesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: TFF'den tam kapasite açıklaması! Taraftarlara müjde
Son dakika haberi: TFF'den tam kapasite açıklaması! Taraftarlara müjde Türkiye Futbol Federasyonu, 9 Kasım'dan itibaren profesyonel liglerde statlara tam kapasitede seyirci alınmasına karar verildiğini duyurdu.
28.10.2021 Futbol
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi...
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) düzenlediği ekim ayı değerlendirme seminerleri tamamlandı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında çok başarılı bulunan "VAR uygulamalarının" ve "müdahale çizgisinin", MHK Yaz Semineri'nde yapılan çalışmalarla Türkiye'de de aynı şekilde olması hedeflendi. 
15.10.2021 Futbol
Beşiktaş - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maç bilet fiyatları ve satış tarihi...
Beşiktaş - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maç bilet fiyatları ve satış tarihi... UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ilkini C Grubunda Beşiktaş, Dortmund ile gerçekleştirecek. Borussia Dortmund'u ağırlayacak olan siyah beyazlı ekibin beklenen maçının bilet fiyatları ve bilet satış tarihleri açıklandı. Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?
10.09.2021 Şampiyonlar Ligi
Son dakika haberi: Beşiktaş - Borussia Dortmund maçının bilet fiyatları belli oldu
Son dakika haberi: Beşiktaş - Borussia Dortmund maçının bilet fiyatları belli oldu Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında 15 Eylül Çarşamba günü saat 19.45’te Vodafone Park’ta Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Mücadele öncesi siyah-beyazlılar bilet fiyatlarını açıkladı.
10.09.2021 Beşiktaş
Son dakika: TFF, yeniden düzenlenen stadyumlara giriş şartlarını açıkladı
Son dakika: TFF, yeniden düzenlenen stadyumlara giriş şartlarını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeniden düzenlenen stadyumlara giriş şartını açıkladı. Aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14’üncü günden itibaren stadyumlara girebilecek. Ayrıca TFF, misafir takım seyircisinin karşılaşmalara alınmayacağını açıkladı.
10.08.2021 Futbol
TFF Sağlık Kurulu Stadyum Kırmızı Alan Süreç Yönetimi açıklandı
TFF Sağlık Kurulu Stadyum Kırmızı Alan Süreç Yönetimi açıklandı TFF Sağlık Kurulu, 2021-2022 Futbol Sezonunda Sağlık Tedbirleri gereği Stadyum Kırmızı Alan Süreç Yönetimini belirledi. 
4.08.2021 Futbol
Son dakika - Ekran başından statlara dönüş
Son dakika - Ekran başından statlara dönüş Futbolun vazgeçilmez unsuru taraftarlar, normalleşme süreci kapsamında tribüne geri dönüyor. TFF, 2021-2022 sezonunda stadyumlara kapasitelerinin yüzde 50’si kadar, ayrıca localara da tüm kapasiteleri kadar seyirci alınabileceğini resmen açıkladı.
2.07.2021 Futbol
Son dakika - TFF resmen açıkladı: "Maçlara yüzde 50 oranında seyirci alınacak"
Son dakika - TFF resmen açıkladı: "Maçlara yüzde 50 oranında seyirci alınacak" Türkiye Futbol Federasyonu, maçlara yeni sezonda stat kapasitelerinin yüzde 50'si oranında seyirci alınacağını açıkladı.
1.07.2021 Süper Lig
TFF Sağlık Kurulu, eğitim programı düzenleyecek
TFF Sağlık Kurulu, eğitim programı düzenleyecek TFF Sağlık Kurulu, takım doktorları için eğitim programı düzenleyecek.
27.06.2021 Süper Lig
Son dakika - TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Serdar Tatlı mesajı!
Son dakika - TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Serdar Tatlı mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Milliyet’e hem geride bıraktığımız sezonu değerlendirdi, hem de gelecek için önemli mesajlar verdi.
29.05.2021 Futbol
Son dakika - Emre Kocadağ: Galatasaray'ın stadında şampiyonluk...
Son dakika - Emre Kocadağ: Galatasaray'ın stadında şampiyonluk... Süper Lig'de Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu.
1.05.2021 Beşiktaş
Son dakika haberleri -  Türkiye-Letonya maçı seyircisiz oynanacak
Son dakika haberleri - Türkiye-Letonya maçı seyircisiz oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın Türkiye ile Letonya arasındaki karşılaşmanın seyircisiz oynanacağını açıkladı.
29.03.2021 Milli Takım
A Milli Takım 3'te 3 peşinde! Rakip Letonya...
A Milli Takım 3'te 3 peşinde! Rakip Letonya... Hollanda ve Norveç'i yenerek liderlik koltuğuna oturan Türkiye, Dünya Kupası elemeleri üçüncü maçında Letonya karşısında. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Polonyalı hakem Daniel Stefanski yönetecek.
29.03.2021 Milli Takım
Son dakika haberleri - Türkiye - Letonya maçına %15 seyirci alınacak
Son dakika haberleri - Türkiye - Letonya maçına %15 seyirci alınacak TFF, Türkiye - Letonya maçına Atatürk Olimpiyat Stadı’nın yüzde 15 kapasitesi oranında seyirci alınacağını açıkladı. Letonya maçını Salı akşamı 11 bin 514 taraftar seyredecek.
28.03.2021 Milli Takım
Son dakika haberi - Bir üst klasman hakeminin COVID-19 testi pozitif
Son dakika haberi - Bir üst klasman hakeminin COVID-19 testi pozitif TFF bir üst klasman hakeminin COVID-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.
19.03.2021 Süper Lig
Son dakika - TFF: Semptomsuz kişiler 11. gün sahaya dönecek
Son dakika - TFF: Semptomsuz kişiler 11. gün sahaya dönecek TFF yaptığı açıklamayla koronavirüs testi pozitif çıkan semptomsuz kişilerin 10. günkü testlerinin negatif olması halinde 11. gün sahalara dönebileceğini açıkladı.
14.12.2020 Süper Lig
Son dakika - TFF açıkladı: 4 hakemin koronavirüs testi pozitif
Son dakika - TFF açıkladı: 4 hakemin koronavirüs testi pozitif Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı resmi açıklamayla 4 üst klasman hakemin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
30.10.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tff Sağlık Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.