Tiguan

Tiguan

Son dakika Tiguan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tiguan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tiguan haber sayfamızda...

Tiguan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 tiguan haberi bulunmuştur.
Vatandaş sıfır araç bulamıyor! Fiyat farkı 100 bin liraya ulaştı
Vatandaş sıfır araç bulamıyor! Fiyat farkı 100 bin liraya ulaştı Otomobil firmalarının bayilerinde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız. Sıfır araçların bulunduğu galeriler ise bunları bayi fiyatına göre 100 bin liraya varan fiyat farkıyla satıyor.
19.01.2023 Ekonomi
Polo'nun altıncı nesli satışa sunuluyor
Polo'nun altıncı nesli satışa sunuluyor Bugüne kadar 20 milyondan fazla satış adedine ulaşan Polo, altıncı jenerasyonun makyajlı versiyonuyla çıtayı daha da yukarı çıkarıyor.
20.09.2021 Otomobil
Ünlü otomotiv devinden tarihi karar! Bu modellerde Manueli tamamen bırakıyor
Ünlü otomotiv devinden tarihi karar! Bu modellerde Manueli tamamen bırakıyor Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW), otomobillerinde manuel şanzıman kullanmamaya başlandığını duyurdu. VW, Passat ve Tiguan modellerinde artık sadece otomatik şanzımanın yer alacağını açıkladı.
30.08.2021 Ekonomi
Volkswagen Golf 8 Türkiye fiyatı belli oldu! İşte 8. nesil Golf Türkiye fiyatları...
Volkswagen Golf 8 Türkiye fiyatı belli oldu! İşte 8. nesil Golf Türkiye fiyatları... Volkswagen Golf 8 Türkiye'de bugün itibariyle satışa sunuldu. Bugüne kadar yaptığı satışlarla Avrupa'nın en çok satılan otomobili olma özelliğine sahip olan Golf 8. nesli ile Türkiye'de nihayet satışa sunuldu. Avrupa pazarında oldukça beğenilen Golf, Türkiye pazarında da oldukça etkin bir görünüm çiziyor. Peki Volkswagen Golf 8 Türkiye fiyatı ne kadar?
16.03.2021 Otomobil
Volkswagen, Tiguan’ı yeniledi
Volkswagen, Tiguan’ı yeniledi Tiguan, önemli teknolojik iyileştirmeler sonrasında daha dijital ve daha enerjik yeni versiyonuyla Volkswagen Binek Araç showroomlarında yerini aldı. İşte Yeni Volkswagen Tiguan ve özellikleri.
13.10.2020 Otomobil
Volkswagen üretimi yavaşlattı!
Volkswagen üretimi yavaşlattı! Alman otomobil devi Volkswagen en büyük fabrikasında geçtiğimiz hafta, Corona virüs nedeniyle verdiği arayı sonlandırmıştı. Ancak Volkswagen gelen haberler neticesinde üretimi yavaşlatma kararı aldı.
13.05.2020 Otomobil
Volkswagen'den SUV açıklaması!
Volkswagen'den SUV açıklaması! Volkswagen Ar-Ge şefi Frank Welsch, Volkswagen’in ürün gamında çok fazla SUV modeli olduğunu ve yeni bir SUV modeli istemediklerini söyledi. Ayrıca çok fazla SUV çeşidinin olması satışları olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi.
29.04.2020 Otomobil
Volkswagen'den yeni açıklama! Bugün başladı
Volkswagen'den yeni açıklama! Bugün başladı Almanya merkezli otomotiv üreticisi Volkswagen Group (VW) Pazartesi günü, Wolfsburg'daki en büyük fabrikasında üretime yeniden başladığını açıkladı.
27.04.2020 Ekonomi
Volkswagen'in en çok tercih edilen modeli hangisi?
Volkswagen'in en çok tercih edilen modeli hangisi? Volkswagen ve başarılı satış rakamları konuşulduğu zaman akla ilk gelen model belki Golf oluyor olabilir. Fakat bu durum, Golf’ün SUV versiyonu niteliğindeki Tiguan ile birlikte değişti diyebiliriz.
22.04.2020 Otomobil
30 Nisan’a kadar uzatıldı
30 Nisan’a kadar uzatıldı Volkswagen, Corona virüs salgını sebebiyle Meksika'daki üretimine 12 Nisan tarihine kadar ara vermişti. Markadan gelen yeni açıklamada ise bu süre 30 Nisan tarihine kadar uzatıldı.
2.04.2020 Otomobil
Tiguan ve Arteon ne zaman çıkacak? Volkswagen açıkladı!
Tiguan ve Arteon ne zaman çıkacak? Volkswagen açıkladı! Uzun süredir test görüntüleriyle gündeme gelen Volkswagen’in Tiguan ve Arteon markalarının yeni modellerinin piyasaya çıkma tarihi belli oldu. Volkswagen Tiguan ve Volkswagen Arteon ne zaman çıkacak?
2.04.2020 Otomobil
Cenevre sürpriz yapacak
Cenevre sürpriz yapacak Avrupa’nın önemli fuarlarından biri olan Cenevre, bu yıl yine konvansiyonel motorlu süper sporların yanı sıra elektrikli modellerle dikkatleri üzerine çekecek...
4.03.2019 Ekonomi
Volkswagen Avustralya'da dizeli tamamen bitiriyor
Volkswagen Avustralya'da dizeli tamamen bitiriyor Volkswagen grubunun Audi, Porsche ve Skoda gibi diğer markalarıyla birlikte ekim ayı itibarıyla Avustralya'da binek araç modellerindeki tüm dizel seçeneklerinin kaldırılacağı açıklandı.
7.08.2018 Otomobil
Otomotivde mutlu son
Otomotivde mutlu son Otomobil ve hafif ticari araç toplam satışları, geçen yıla oranla yüzde 2.8’lik daralmaya karşın, 956 bin 194 olarak gerçekleşti. Ağır ticari araç satışlarıyla birlikte bu rakamın 980 bin adet civarında olduğu belirtiliyor
5.01.2018 Ekonomi
VW voltajı yükseltecek!
VW voltajı yükseltecek! Volkswagen’in 2025 yılına kadar elektrikli araçlar için koyduğu hedef, markayı Türkiye’de de harekete geçirecek. 2019’dan itibaren VW’nin elektrikli I.D serisinin Türkiye’de satışa sunulması öngörülüyor...
22.10.2017 Ekonomi
Dünyanın en çok satan otomobilleri belli oldu!
Dünyanın en çok satan otomobilleri belli oldu! 51 ülkenin verileri derlenerek yapılan araştırma sonucuna göre otomobil satış rakamları ortaya çıktı. 2017'nin ilk altı ayını kapsayan verilere göre dünya genelinde en çok satan otomobiller şu şekilde sıralandı.
29.08.2017 Otomobil
Volkswagen T-Roc geliyor...
Volkswagen T-Roc geliyor... Volkswagen T-Roc yeni görselleriyle konuşulmaya başlandı. Merakla beklenen SUV modele ait görseller sızdı.
2.08.2017 Otomobil
Yeni Nissan Qashqai yola çıkıyor...
Yeni Nissan Qashqai yola çıkıyor... Nissan'ın en çok satılan modellerinden olan Qashqai daha keskin çizgileri ve yenilenmiş özellikleriyle satışa çıkıyor.
20.07.2017 Otomobil
Volkswagen Arteon’la lükse geri dönecek
Volkswagen Arteon’la lükse geri dönecek Temmuz ayında Türkiye’de satışa sunulması planlanan Arteon, Alman üreticinin “lüks” sınıfa geri dönüş bileti olacak. Yüksek donanım seviyesiyle gelecek Arteon’dan, yılda 4 bin adetlik satış hedefleniyor
11.06.2017 Ekonomi
Avrupa'da MPV satışlarında düşüş devam edecek
Avrupa'da MPV satışlarında düşüş devam edecek Avrupa'nın kompakt minivan segmentinde satışların, SUV'ler ve crossover otomobiller için artan talep nedeniyle 2020 yılına kadar sürekli düşmesi bekleniyor.
10.05.2017 Otomobil
Skoda Kodiaq'ın fiyatları belli oldu
Skoda Kodiaq'ın fiyatları belli oldu Skoda'nın geçtiğimiz yıl tanıttığı SUV modeli Kodiaq'ın ilk teknik bilgileri ortaya çıktığı andan itibaren Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de merakla beklenmeye başladı.
3.05.2017 Otomobil
Seat Ateca Cupra, Nürburgring yollarında!
Seat Ateca Cupra, Nürburgring yollarında! Land Rover Sport SVR ve Alfa Romeo Stelvio gibi modeller sayesinde performans odaklı lüks sınıf SUV’ları görmeye alışmıştık. SEAT Ateca Cupra ise performanslı SUV modellerin yalnızca lüks sınıfta olmadığını ispatlamak istiyor.
2.05.2017 Otomobil
Volkswagen I.D. Crozz crossover konsepti Şangay'da tanıtıldı
Volkswagen I.D. Crozz crossover konsepti Şangay'da tanıtıldı Yeni VW I.D. Crozz crossover konsepti, yeni elektrikli otomobil ailesinin üçüncü üyesi ve 500 km sürüş mesafesi sunuyor.
19.04.2017 Otomobil
Eski VW Tiguan'a iki yıl daha devam
Eski VW Tiguan'a iki yıl daha devam Volkswagen, o ülkede Tiguan'ın önceki neslini iki yıl daha satmaya devam edeceğini açıkladı.
18.04.2017 Otomobil
Fiat dünyasının birincisi oldu
Fiat dünyasının birincisi oldu Egea projesi sayesinde iki yıl içinde iki kat büyüyen ve üretimini rekor seviyeye taşıyan Tofaş, Fiat dünyasında da birincilik tahtına çıktı. Tofaş, geçen yıl 383 bin adetlik üretimle FCA’nın bir numaralı fabrikası oldu
5.02.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tiguan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.