Toprak

Toprak

Son dakika toprak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toprak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toprak haber sayfamızda...

Toprak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.492 toprak haberi bulunmuştur.
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL Ordu’da, aldıkları hibe desteği ile 6 dönümlük serada topraksız tarım uygulaması ile çilek üretimine başlayan çift, yıllık yaklaşık 5 milyon TL kazanmayı hedefliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
‘Toz’lanıyoruz!
‘Toz’lanıyoruz! Çöl tozu bize de geldi. Prof. Dr. Orhan Şen, çöl tozlarının bugünden itibaren başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde karşımıza çıkacağını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir
312 gün sonra ilk iz bulundu ama soru işaretleri azalmadı! Cesedi hayvanlar taşımış olabilir Kayıp Korhan Berzeg’in kredi kartları ile ona ait olduğu düşünülen eşya ve kemik parçaları Gönen’deki evinden dört km uzaklıkta bulundu. Cesedin hayvanlar tarafından parçalanarak dere kenarına getirilmiş olabileceği, Berzeg’in bu alana inmesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.
25.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Haberler
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibollahzadeh, “İran İslam Cumhuriyeti; saldırgan eylemlere karşı koyma ve bu saldırılara uluslararası hukuka uygun şekilde kararlılıkla karşılık verme konusundaki sarsılmaz kararlılığını ifade etmiştir” açıklamasında bulundu.
22.04.2024 Gündem
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Ekonomi
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar Telegram gruplarından sızan ve dünya medyasında ses getiren gelişmede Rusya'nın gizli SİHA programının detayları yer aldı. Söz konusu fotoğraflar SİHA üretim merkezinin konumunu dahi ortaya çıkardı.
22.04.2024 Dünya
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart”
“Ayçiçeği üretimimizi artırmamız şart” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ayçiçek yağında fiyat artışını kontrol edebilmek ve dışa bağımlılığımızı azaltmak için ayçiçeği üretimimizi artırmamız şarttır” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun!
Hollanda Grand Prix'inde zafer Toprak Razgatlıoğlu'nun! Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı. Razgatlıoğlu, 9. sıradan başladığı yarışta yaptığı harika ataklarla podyumun ilk basamağında yer aldı.
21.04.2024 Motor Sporları
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı Gaziosmanpaşa’da toprak kaymasından etkilenen 30 ev tahliye edildi. Evlerde bulunan 114 kişiden bazıları otellere yerleştirildi, bazıları akrabalarının yanına gitti. Vali Gül çevredeki evlerin riskli yapı olarak kayıtlı olduğunu vurguladı ve “Toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması ve yıkılması lazım” dedi.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toprak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.