U14

U14

Son dakika u14 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan u14 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan u14 haber sayfamızda...

U14

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.948 u14 haberi bulunmuştur.
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
8.04.2024 Futbol
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı!
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı! Türk yüzme tarihinde önemli başarılara imza atan Aysu Türkoğlu, Cook Boğazı'nda kırdığı rekorun ardından Bodrum'a geri döndü.
5.04.2024 Su Sporları
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi!
U14 Milli Takımı, Kuzey Makedonya ile yenişemedi! U14 Milli Takımı, özel maçta karşı karşıya geldiği Kuzey Makedonya ile golsüz berabere kaldı.
5.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Dzeko'nun golünün gizli kahramanı Mustafa Okkalı! 'İrfan Abi bana koşuyordu'
Fenerbahçe'de Dzeko'nun golünün gizli kahramanı Mustafa Okkalı! 'İrfan Abi bana koşuyordu' Adana Demirspor maçında Fenerbahçe’nin 2’nci golü öncesinde İrfan Can Kahveci'ye topu hızlıca veren Fenerbahçe U14 Takımı oyuncusu Mustafa Okkalı, Edin Dzeko’nun golünde yaşananları anlattı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye’nin sınai haklar haritası! İstanbul lider
Türkiye’nin sınai haklar haritası! İstanbul lider Türk Patent ve Marka Kurumu 2023 yılına ait sınai haklar verilerini açıkladı.
27.03.2024 Ekonomi
Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a transfer oldu
Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Galatasaray'a transfer oldu Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.
16.02.2024 Galatasaray
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi Sporda tesisleşme konusunda yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Balıkesir, şimdi de bir basketbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
19.01.2024 Basketbol
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi
Bir eşofmanla Avrupa arenasına! İşte Emrecan Terzi'nin çarpıcı Beşiktaş hikayesi Lugano maçında attığı şık golle tüm dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki sol bek Emrecan Terzi’nin Beşiktaş’a katılma süreci ortaya çıktı.
16.12.2023 Beşiktaş
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Haberler
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Gündem
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin köklü kulüplerinden Botaş, Türk basketboluna oyuncu kazandırma konusunda yaptığı atılımları, Adana’dan 2017’de taşındığı Ankara’da da devam ettiriyor.
30.11.2023 Basketbol
Necla Güngör Kıragası, Milli Takım'ın hedefini açıkladı!
Necla Güngör Kıragası, Milli Takım'ın hedefini açıkladı! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası kısa vadede hedeflerini açıkladı.
TFF açıkladı! Bölge Karmaları sahaya çıkıyor
TFF açıkladı! Bölge Karmaları sahaya çıkıyor Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nün düzenli olarak gerçekleştirdiği tarama faaliyetleri bu yıl da devam etti. TFF'ye bağlı 14 bölgede, TFF'nin bölge antrenörleri ve antrenör eğitimcileri, 2010 doğumlu profesyonel ve amatör oyuncuları gözlem altına aldı. Ayrıca antrenör eğitimcileri tarafından belirlenen 120 gönüllü antrenör de çalışmalara katkıda bulundu.
25.11.2023 Futbol
İzmir'de korkunç olay! Tabancayla vurulan 13, cinayet zanlısı 11 yaşında
İzmir'de korkunç olay! Tabancayla vurulan 13, cinayet zanlısı 11 yaşında İzmir'in Buca ilçesinde Bucaspor 1928 U-14 takımı sporcularından 13 yaşındaki Eyman Yada'yı tabancayla vurarak öldüren ve bir süredir firari olan 11 yaşındaki cinayet zanlısı yakalandı. İfadesinde pişman olduğunu belirten çocuk, 12 yaşından gün almadığı için koruma altına alındı.
8.11.2023 Gündem
ÖZEL | Beşiktaş'ta Fırat Fidan'dan Yakup Arda Kılıç yorumu! 'Daha iyi olacağına inanıyorum'
ÖZEL | Beşiktaş'ta Fırat Fidan'dan Yakup Arda Kılıç yorumu! 'Daha iyi olacağına inanıyorum' Beşiktaş Futbol Altyapı Sorumlusu Fırat Fidan, 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç’ın Gaziantep FK maçındaki performansından büyük mutluluk duyduklarını bildirdi, “Akademi takımlarımızda hem karakterli hem de yetenekli oyuncuları tercih ediyoruz. Yakup Arda bu profilde bir genç” dedi.
1.11.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Arda Güler' çalımı! Protokol bozuldu
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'Arda Güler' çalımı! Protokol bozuldu Arda Güler için Gençlerbirliği ile anlaşma yapan Fenerbahçe'nin 4 genç oyuncu için imzaladığı protokol iptal oldu. Yeni 'Arda Güler' olarak lanse edilen genç futbolcu için Galatasaray devreye girdi.
29.09.2023 Galatasaray
Galatasaray'ı bıktırdı! Lisansı askıya alınacak
Galatasaray'ı bıktırdı! Lisansı askıya alınacak Galatasaray'da ligdeki üç yerli zorunluluğu için çeşitli formüller bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk'un kafasındaki plan ortaya çıktı. Bu arada gözden çıkarılan ve işi ağırdan alan deneyimli oyuncunun lisansını askıya alınıp sorun çözülecek.
12.09.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı planı!
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı planı! Galatasaray'da Okan Buruk, ay-yıldızlı ekipte bazı sorunlar yaşayan oyuncular için özel mesai harcayacak.
11.09.2023 Galatasaray
14 yaşında büyük ustayı mat eden Ediz Gürel anlattı: 'Piyonlarla oyunu karıştırdım'
14 yaşında büyük ustayı mat eden Ediz Gürel anlattı: 'Piyonlarla oyunu karıştırdım' Satranca 7 yaşındayken anaokulu öğretmeninin ilgisini fark etmesiyle başladı. İlk başarısı ise 11 yaşında geldi. Başarıları katlanarak artan Ediz Gürel, son olarak dünyanın her yerinden 206 satranç sporcusunun yarıştığı 2023 FIDE Dünya Kupası’nda 'Büyük Usta' Velimir Ivic’i ilk turda yenince tüm gözler üzerine çevrildi. "Piyonlarla oyunu karıştırdım" diyen Ediz, yarışmada neler yaşandığını ilk kez anlattı.
1.09.2023 Yaşam
TTF Başkanı Cengiz Durmuş: Türkiye’nin teniste birlikte güçlenmesi gerekiyor
TTF Başkanı Cengiz Durmuş: Türkiye’nin teniste birlikte güçlenmesi gerekiyor Teniste son dönemdeki turnuvalarda doğu illerinin ağırlığını TTF Başkanı Cengiz Durmuş “Vücudunuzun bir tarafı güçlü, bir tarafı zayıf olursa hızlı koşamazsınız. Türkiye’nin teniste birlikte güçlenmesi gerekiyor” sözleriyle açıklıyor.
30.07.2023 Tenis
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy projesi! Real Madrid yakın takipte: Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy projesi! Real Madrid yakın takipte: Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum Beşiktaş’ta, Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu olan 17 yaşındaki Semih Kılıçsoy, üniversite yaşamını erteledi, kendini futbola verdi. 2 bireysel antrenör, mentör ve diyetisyen ile çalışan genç oyuncu, bir yıldır da İngilizce dersi alıyor.
29.07.2023 Beşiktaş
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok Yıldız bir tenisçi yetiştirmek için yetenekli bir çocuk, bilinçli bir aile ve iyi bir antrenöre ihtiyaç duyarsınız. Bu üçlünün kendisinde bir araya geldiği Carlos Alcaraz için geriye, becerisini çime uyarlamak kalmıştı; o da Wimbledon’da kupaya giden yol oldu.
23.07.2023 Tenis
Denizli basketbolunda bir ilk yaşandı
Denizli basketbolunda bir ilk yaşandı Denizli Basketbol İl Temsilciliği ve DEBAGED işbirliğiyle Allstar organizasyonu düzenlendi.
20.07.2023 Basketbol
Dünyayı fetheden Türk yıldız: Arda Güler! 'Kimse şaşırmasın'
Dünyayı fetheden Türk yıldız: Arda Güler! 'Kimse şaşırmasın' Türk futbolu ve Fenerbahçe, tarihi bir transferle büyük bir gurur yaşadı, 18 yaşındaki genç yıldız Real Madrid’e imza attı. Sarı-lacivertli kulüp, yıllarca konuşulacak bir hikayede başrolü oynadı, Arda Güler de kariyerinde yeni bir sayfa açtı.
9.07.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

U14 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.