Ülkenin

Ülkenin

Son dakika ülkenin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ülkenin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ülkenin haber sayfamızda...

Ülkenin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103.530 ülkenin haberi bulunmuştur.
Fransa’nın en prestijli üniversitesinde Filistin’e destek gösterisi
Fransa’nın en prestijli üniversitesinde Filistin’e destek gösterisi Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
26.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Romanya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Romanya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Romanya’da Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir araya geldi.
26.04.2024 Gündem
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
26.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Ankara temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin son 20 yılda 5.5 kat arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımlarda Hollanda'nın Türkiye'deki 1 numaralı ülke olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan Başbakanı ile görüştü! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmede Türkiye ile Kazakistan ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bölgedeki son durum ele alındı.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bektenov'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bektenov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov ile bir araya geldi.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik Mauritius, Nepal, Laos Büyükelçilerini kabul etti.
25.04.2024 Gündem
İklim Krizi: Filipinler'de aşırı sıcaklarda altı kişi öldü
İklim Krizi: Filipinler'de aşırı sıcaklarda altı kişi öldü Filipinler Sağlık Bakanlığı aşırı sıcaklara bağlı sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan 34 kişiden altısının hayatını kaybettiğini açıkladı.
25.04.2024 Dünya
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı
Güney Kore'de 76 kediyi katleden genç 14 ay hapis cezasına çarptırıldı Kedilerin arabasını çizmesi üzerine hayvanlara karşı nefret besleyen genç 10 ay boyunca kedileri katletti.
24.04.2024 Dünya
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ülkenin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.