Vaat

Vaat

Son dakika vaat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vaat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vaat haber sayfamızda...

Vaat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.104 vaat haberi bulunmuştur.
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık!
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık! G.Saray Başkanı Dursun Özbek, sürdürülebilir başarı için sürdürülebilir mali yapının şart olduğunu vurguladı, “İftiharla söylüyorum ki, göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiğimiz her şeyi kelimesi kelimesine yaptık” dedi.
12.05.2024 Galatasaray
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu
Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 İspanya La Liga
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi!
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi! Trendyol 1. Lig’de kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyen Manisa FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Yönetimin bu sezondan çıkaracağı derslerin olduğu bir gerçek. Öte yandan kulübün şehirle barıştırılması ve şehrin bu takıma sahip çıkması çok daha değerli' dedi
10.05.2024 1.Lig
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum”
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum” Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, İsrail’le ticari ilişkilerin durdurulmasına ilişkin, “Ticaret Bakanlığımızın aldığı bu kararın son derece yerinde olduğunu belirtmek istiyorum. Ancak bu doğru karar iyi bir planlama ile alınmalıydı. En azından açıklandığı tarihten itibaren 15 gün, 20 gün, bir ay bir süre verilseydi” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin!
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu
8.05.2024 Galatasaray
'Pes' dedirten oyun! 'E-Devlet'ten onaylı ehliyetiniz hazır’
'Pes' dedirten oyun! 'E-Devlet'ten onaylı ehliyetiniz hazır’ Dolandırıcıların yeni hedefi, ehliyet almak isteyenler oldu. İnsanları sosyal medya üzerinden 'Sınavsız ehliyet' paylaşımlarıyla hedef alıyor. Dolandırıcılar, ağına düşürdüğü kişilerden önce para talep ediyor ardından ise ‘E-devletinize düşecek, kapınıza belge gelecek’ vaadiyle kayıplara karışıyor.
7.05.2024 Gündem
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi İTO Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin “akıllı otomasyon teknolojileri” raporuna göre, Türkiye’de yapay zeka ürünleri geliştiren firmaların sayısı 2024’te 1.195’e yükseldi.
7.05.2024 Ekonomi
'Zaman önemini yitirecek'
'Zaman önemini yitirecek' İstanbul Dijital Sanat Festivali’ne bu yıl ilk kez dahil olan moda bölümünün küratörlüğünü yürüten Niyazi Erdoğan, “Bu akıllı gelecekte, modanın en temel bileşeni zamanın artık önemini yitireceğini düşünüyorum. Daha hızlı süreçler devreye girerken, beklentim daha zamansız işlerin ortaya çıkması” diyor.
4.05.2024 Pazar
Ukrayna'ya üst düzey sürpriz ziyaret! 'İşlerin değişeceğinden eminim'
Ukrayna'ya üst düzey sürpriz ziyaret! 'İşlerin değişeceğinden eminim' NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’ya düzenlediği sürpriz ziyarette Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Stoltenberg, "Ukrayna'nın hak ettiği yer NATO'dur. Ukrayna NATO üyesi olacak” açıklamasında bulundu.
29.04.2024 Dünya
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
İran’dan İsrail’e misilleme
İran’dan İsrail’e misilleme İran günlerdir beklenen ve 3. Dünya Savaşı’nın kapılarını açmasından korkulan saldırısını dün gece başlattı. İsrail’i ‘Gerçek Vaat’ ismini verdiği operasyonda onlarca insansız hava aracı ve füze ile hedef aldı.
14.04.2024 Dünya
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 İtalya Serie A
Rodrygo, Liverpool'un kapısından döndüğünü açıkladı!
Rodrygo, Liverpool'un kapısından döndüğünü açıkladı! Real Madrid'in yıldızlarından Rodrygo, flaş açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 İspanya La Liga
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Haberler
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Gündem
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Başarılarının sırrını anlattılar
Başarılarının sırrını anlattılar “Sağın kaleleri” olarak bilinen kentlerde sürpriz yaparak seçim yarışında ipi göğüsleyen CHP’li belediye başkanları, başarı öykülerini Milliyet’e anlattı.
3.04.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler
Murat Kurum: 5 yıldır verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Güngören'de vatandaşlara hitap etti.
30.03.2024 Gündem
Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
Kurum'dan mevcut İBB yönetimine tepki: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetimine tepki gösterdi.
30.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Vaat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.