Wolfteam

Wolfteam

Son dakika Wolfteam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Wolfteam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Wolfteam haber sayfamızda...

Wolfteam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14 wolfteam haberi bulunmuştur.
Akılalmaz olay! Sanal küfürleşme sonrası kan aktı
Akılalmaz olay! Sanal küfürleşme sonrası kan aktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Suriye uyruklu Ahmet M.'yi (19), cadde ortasında bıçakla yaralayan aynı ülke vatandaşı Abdullah H. (24), polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahıslar ifadesinde sanal oyunda Ahmet M. ile küfürleştiğini, oyun bitiminde ise sözleştikleri yerde buluşup Ahmet M.'yi bıçakladığını söyledi.
25.08.2023 Gündem
Wolfteam sistem gereksinimleri neler?
Wolfteam sistem gereksinimleri neler? Softnyx tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz olan Wolfteam hangi sistem gereksinimlerini istiyor? İşte Wolfteam oynamak için minimum ve önerlen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Wolfteam Turnuvası'nda final heyecanı!
Wolfteam Turnuvası'nda final heyecanı! Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için düzenlenen ve sadece oyun içindeki Zaitsev ekipmanıyla mücadele edilecek turnuvanın final mücadelesi 19 Nisan günü (Yarın) gerçekleşecek.
18.04.2019 Oyun Dunyasi
Wolfteam'de 1907 Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
Wolfteam'de 1907 Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Popüler FPS oyunu Wolfteam için düzenlenen, ASUS Wolfteam Ligi Kırmızı Sezon’un son derbisi 18 Kasım 2018 tarihinde 1907 Fenerbahçe ile Galatasaray Espor takımları arasında yaşanacak. Derbiyi kazanan takım, ligin son haftasına lider olarak girecek.
1.07.2020 E-Spor
Wolfteam'de 1907 Fenerbahçe - Galatasaray finali bugün
Wolfteam'de 1907 Fenerbahçe - Galatasaray finali bugün Türkiye’nin en popüler FPS oyunu Wolfteam için düzenlenen ASUS Wolfteam Ligi’nde Mavi Sezonun son haftası muhteşem bir derbiye sahne olacak. 1907 Fenerbahçe ile Galatasaray Espor takımları bugün liderlik için mücadele edecek.
1.07.2020 E-Spor
Wolfteam oyunu yüzünden kavga ettiği arkadaşını öldürdü
Wolfteam oyunu yüzünden kavga ettiği arkadaşını öldürdü Wolfteam oynayan iki liselinin kavgası cinayetle bitti. Esenyurt'ta yaşanan olayda 16 yaşındaki bir genç hapse girerken, diğeri hayatını kaybetti.
6.02.2018 Teknoloji
Wolfteam oyunu kavgası sonrası korkunç cinayet
Wolfteam oyunu kavgası sonrası korkunç cinayet İstanbul’da liseli R.A. ile Yunus Emre Şahin, internet kafede bilgisayar oyunu Wolfteam nedeniyle tartıştı. Sosyal medyada küfürleşen iki genç buluştu. Yunus Emre’nin yumruk attığı R.A. cebindeki bıçağı arkadaşının boğazına sapladı.
6.02.2018 Gündem
Emirhan Erdem 1907 Fenerbahçe’de
Emirhan Erdem 1907 Fenerbahçe’de Fenerbahçe’nin E-spor takımı 1907 Fenerbahçe, Emirhan Erdem ile FIFA 18 e-spor için anlaştı.
1.07.2020 Futbol
Hayatı oyuna çevirmek mümkün!
Hayatı oyuna çevirmek mümkün! 2-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek oyun fuarı Gaming Istanbul 2017, “aile boyu eğlence ve oyun” sloganıyla yola çıkıyor
14.01.2017 Pazar
Cicişlere oyun piyangosu
Cicişlere oyun piyangosu Cicişler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy ikilisine oyun piyangosu vurdu.
13.12.2015 Cadde
Wolfteam Hacker’ı Hapis Cezası Yedi
Wolfteam Hacker’ı Hapis Cezası Yedi Geçtiğimiz sene başlarında oyun firması Joygame’in PC Online oyunu Wolfteam içerisinde karakter ve öğe çalan bir yazılımı geliştiren, yayan, satan ve/veya dağıtan bir hacker’a İstanbul Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından, bu eylemlerinden dolayı Türkiye’de ilk kez hapis cezası verilmişti. 6 ay hapis cezasıyla sonuçlanan bu davadan sonra, ikinci ceza da kısa süre evvel geldi.
18.03.2015 Oyun Dunyasi
Galatasaray ve 'Aslan' oyunda zirvede!
Galatasaray ve 'Aslan' oyunda zirvede! Joygame, oyuncularından oluşan 22 bin kişi üzerinde anket çalışması gerçekleştirdi. Anket sonuçlarına göre oyun severlerin yüzde 42'si futbol oyunlarını severken, yüzde 40'ının Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Google'da en çok ne aradık?
Google'da en çok ne aradık? 2013’te neleri merak ettik, kimleri aradık, hangi diyetleri uyguladık, hangi şarkılarla eğlendik?
18.12.2013 Teknoloji
Google'da bütün yıl ne aradınız?
Google'da bütün yıl ne aradınız? Google, 2011 Zeitgeist sonuçlarını açıkladı. Türkiye'de Google arama motoruna en çok yazılan üç kelime facebook, face ve YouTube. İlk 10'a giren tek haber markası ise milliyet... İŞTE TÜRKİYE'DE EN ÇOK ARANAN 10 İSİM 1-facebook 2-face 3-youtube 4-mynet 5-sahibinden 6-oyun 7-e-okul 8-milliyet 9-haber 10- hotmail
16.12.2011 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Wolfteam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.