Yangın Faciası

Yangın Faciası

Son dakika yangın faciası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yangın faciası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yangın faciası haber sayfamızda...

Yangın Faciası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261 yangın faciası haberi bulunmuştur.
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geleceğinde teröre yer olmadığını belirterek “Her kim şiddeti, kaosu, eşkiyalığı, vandallığı bir hak arama yolu olarak görürse karşısında devletimizin çelikten yumruğunu bulacaktır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Gece külübü faciasında yanan binanın son durumu görüntülendi
Gece külübü faciasında yanan binanın son durumu görüntülendi Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınında 16 katlı bina sabah saatlerinde görüntülendi.
3.04.2024 Gündem
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın Kars'ta ekipler, denetimler sırasında durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu.
3.04.2024 Gündem
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi Araç piyasasına dair dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Mart ayında otomobil satışlarına önemli artışlar gerçekleşti. Peki bayram öncesinde piyasadaki hareketlenmenin nedeni ne? Sıfır ve ikinci elde en çok hangi marka ve modeller tercih ediliyor? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Gece kulübünde yangın faciası! Bakan Koca can kaybını açıkladı
Gece kulübünde yangın faciası! Bakan Koca can kaybını açıkladı Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde çıkan yangına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama geldi.
2.04.2024 Gündem
İstanbul'da gece kulübünde yangın faciası! Bölgeden ilk görüntüler
İstanbul'da gece kulübünde yangın faciası! Bölgeden ilk görüntüler Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu Almanya’nın Solingen kentinde Türklerin kaldığı binada yangın çıktı. Korkunç yangında aynı aileden olduğu düşünülen biri bebek dört kişi yaşamını yitirdi.
26.03.2024 Dünya
Kocaeli'nde yangın faciası! Baba ve oğlunun evleri kül oldu
Kocaeli'nde yangın faciası! Baba ve oğlunun evleri kül oldu Kocaeli'nin Derince ilçesinde yan yana bulunan baba ile oğlunun evi alev alev yandı. Yangından geriye ise küle dönmüş 2 ev kaldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
26.02.2024 Gündem
Çin’de yangın faciası! En az 39 ölü
Çin’de yangın faciası! En az 39 ölü Çin’in Jiangxi eyaletinde bir iş yerinde çıkan yangında en az 39 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
24.01.2024 Haberler
Çin’de yangın faciası! En az 39 ölü
Çin’de yangın faciası! En az 39 ölü Çin’in Jiangxi eyaletinde bir iş yerinde çıkan yangında en az 39 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
24.01.2024 Dünya
Müstakil evde yangın faciası! Yaşlı kadın hayatını kaybetti
Müstakil evde yangın faciası! Yaşlı kadın hayatını kaybetti Aksaray’da müstakil evde sobadan çıkan yangına yatağında yakalanan yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti, gelini dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.12.2023 Gündem
Musul'daki korkunç düğün yangınında can kaybı artıyor
Musul'daki korkunç düğün yangınında can kaybı artıyor Irak’ın Musul kentinde düğün salonunda meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor.
3.10.2023 Dünya
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti!
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! Manisa’da yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı. Taş ev ile eve bitişik halde bulunan samanlar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
28.09.2023 Gündem
Musul'daki düğünde yangın faciası! Korkunç görüntüler
Musul'daki düğünde yangın faciası! Korkunç görüntüler Irak'ın Musul kentindeki bir düğünde havai fişekler patladı. 100'ü aşkın kişi ölürken 500 kişi de yaralandı.
27.09.2023 Dünya
Güney Afrika'da yangın faciası: Can kaybı 76'ya yükseldi
Güney Afrika'da yangın faciası: Can kaybı 76'ya yükseldi Başkent Johannesburg'da beş katlı bir binayı saran alevler faciaya yol açtı, itfaiye 76 cesede ulaşıldığını açıkladı.
31.08.2023 Dünya
Antalya'da butik otelde yangın faciası! 2 turist öldü, 12 yaralı
Antalya'da butik otelde yangın faciası! 2 turist öldü, 12 yaralı Antalya'nın Tarihi Kaleiçi bölgesindeki 3 katlı bir butik otelde çıkan yangında, 2 turist hayatını kaybetti, 12 kişi ise yaralandı.
22.07.2023 Haberler
Antalya'da butik otelde yangın faciası! 2 turist öldü, 12 yaralı
Antalya'da butik otelde yangın faciası! 2 turist öldü, 12 yaralı Antalya'da tarihi Kaleiçi semtinde bir butik otelde çıkan yangında Lübnan uyruklu biri kadın, 2 turist hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.
22.07.2023 Gündem
İtalya’da huzurevinde yangın faciası: 6 ölü, 68 yaralı
İtalya’da huzurevinde yangın faciası: 6 ölü, 68 yaralı İtalya’nın Milono kentindeki bir huzurevinde çıkan yangın sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 68 kişi de yaralandı.
7.07.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Faciası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.