Yendi

Yendi

Son dakika yendi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yendi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yendi haber sayfamızda...

Yendi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.229 yendi haberi bulunmuştur.
EuroLeague maçı sonrası Fenerbahçe, Mike James'i ağlattı! Tribünlere hareketi olay olmuştu
EuroLeague maçı sonrası Fenerbahçe, Mike James'i ağlattı! Tribünlere hareketi olay olmuştu EuroLeague play-off serisi beşinci maçında Fenerbahçe, Monaco'yu devirip tarih yazdı. Mücadele sonrası ise Monaco'nun yıldızı Mike James'in görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı NBA'de Doğu Konferansı yarı final ilk maçında Boston Celtics, TD Garden'da karşılaştığı Cleveland Cavaliers'a fark attı.
8.05.2024 NBA
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı!
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı! THY Euroleague'de Panathinaikos, 5. maçta Maccabi Tel Aviv'i 81-72 yendi ve seride 3-2 öne geçerek Final Four biletini aldı. Yunan basını Ergin Ataman'a övgüler yağdırdı.
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti
NBA'de Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets'ı yendi! Seride 2-0 öne geçti NBA Batı Konferansı yarı finalinde Minnesota Timberwolves, deplasmanda Denver Nuggets'ı 106-80'lik skorla yenerek seride 2-0 öne geçti.
7.05.2024 NBA
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin'
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin' İstanbul'da bir doktor, kendisine takıntılı olduğunu ve 'karını da seni de öldürürüm' dediğini öne sürdüğü meslektaşından şikayetçi oldu. Diğer doktor da eskiden gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği meslektaşının tartışma sırasında yüzüne yumruk attığını iddia edip suç duyurusunda bulundu. 2 doktora da hapis talebiyle dava açıldı.
6.05.2024 Gündem
Kansere yendi; 'işe başlayayım, kafam dağılsın' dedi! Sonu oldu
Kansere yendi; 'işe başlayayım, kafam dağılsın' dedi! Sonu oldu Bayrampaşa'da Gülya Akça, çalıştığı iş yerinde eski ortağı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Polisleri gören şüpheli Hüseyin Çizmeci, silahı kendi kafasına doğrultarak ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülya Akça, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan saldırgan Çizmeci'nin tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Gülya Akça'nın daha önce kanseri yendiği öğrenildi.
6.05.2024 Gündem
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu Viyana'da icat edilen 'Türk' adlı satranç makinesi tüm Avrupa'yı kasıp kavurdu. Yapay zekanın ilk örneklerinden görülen bu makine Napolyon, Benjamin Franklin gibi isimleri de alt etmeyi başarmıştı. Peki sırrına kimsenin vakıf olamadığı bu makine nasıl çalışıyordu ve adı neden Türk'tü?
4.05.2024 Yaşam
BEKLENMEDİK VEDA! 🏃‍♂️ SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti?
BEKLENMEDİK VEDA! 🏃‍♂️ SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Erkek elemesinin gerçekleşeceği düelloda 4 güçlü isim mücadele etti. Mavi takımdan Yasin ve Batuhan, Kırmızı takımdan ise Yunus Emre ve Sercan eleme potasında kıran kırana mücadele etti. Gecenin sonunda bu dört isimden biri adaya veda eden yarışmacı oldu. Peki, adaya kim veda etti? Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 elenen isim hangisi oldu? Yasin mi, Batuhan mı, Yunus Emre mi, Sercan mı adaya veda etti? İşte Survivor hayallerine elveda diyen yarışmacı...
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Boston Celtics, Miami Heat'i 4-1 ile geçti ve yarı finale yükseldi!
Boston Celtics, Miami Heat'i 4-1 ile geçti ve yarı finale yükseldi! NBA Doğu Konferansı'nda Boston Celtic, play-off ilk turunda Miami Heat'i 118-84 mağlup etti ve seriyi 4-1 yaparak yarı finale yükseldi.
2.05.2024 NBA
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Diyarbekir Spor evinde Bursaspor'u yendi: 2-1
Diyarbekir Spor evinde Bursaspor'u yendi: 2-1 TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta seyircisiz oynanan maçta Diyarbekir Spor kendi sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
30.04.2024 2.Lig
Merkezefendispor BAL'a yükseldi
Merkezefendispor BAL'a yükseldi Merkezefendispor, İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nda Gazi Mahallesi Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek BAL'a terfi etti.
29.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de derbi öncesi Samandıra'da birlik yemeği!
Fenerbahçe'de derbi öncesi Samandıra'da birlik yemeği! Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle zirve yarışında darbe yiyen Fenerbahçe bugün Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesinde kenetlendi. Samandıra’da düzenlenen yemeğe futbolcuların eşleri de katılırken Kadıköy’deki maçta galibiyet sözü verildi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız!
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız! Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, Adana Demirspor karşılaşması sonrası konuştu.
26.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
25.04.2024 Galatasaray
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike!
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
21.04.2024 Fenerbahçe
Alanyaspor, Konya'dan şen dönüyor: 0-2
Alanyaspor, Konya'dan şen dönüyor: 0-2 Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Alanyaspor deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Hadergjonaj ve Carlos Eduardo kaydetti.
20.04.2024 Konyaspor
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı!
Beşiktaş'ta Jackson Muleka 5 ay sonra golle tanıştı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Jackson Muleka, 5 ay sonra rakip fileleri havalandırdı.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi!
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi! Beşiktaş, teknik direktör değişimi yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçın tamamını kazandı.
19.04.2024 Beşiktaş
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası vefa etti.
18.04.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Yendi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.