Yerel Basın

Yerel Basın

Son dakika yerel basın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerel basın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerel basın haber sayfamızda...

Yerel Basın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.432 yerel basın haberi bulunmuştur.
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Pentagon'a 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusunu yöneltti. Pentagon tarafından yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran’dan gelebilecek saldırılara karşı hazırlıklara değinerek, “Tetikteyiz ve çeşitli senaryolar için son derece hazırlıklıyız. Durumu sürekli değerlendiriyoruz. IDF'nin sahip olduğu çeşitli kabiliyetleri kullanarak saldırı ve savunmaya stratejik ortaklarımızla birlikte hazırız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'le ihracat açıklaması Ticaret Bakanlığı, "Sosyal medyada yer verilen 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği'ne dair iddialar tümüyle yalandır, itibar edilmemelidir" açıklamasını yaptı.
11.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'i haritadan silecek 6 madde! Yerel basın felaket senaryosunu yazdı: İran saldıracak kaçınılmaz son Dünya İran'ın İsrail'e nasıl bir misilleme saldırı gerçekleştireceğine kilitlendi. ABD ordusundan bir yetkili ise Arap basınına olası bir saldırı sonrası İran'ı neyin beklediğini ifade etti. Jerusalem Post gazetesi ise İran'ın yapacağı saldırıya dair yayınladığı analizde felaket senaryosunu yayınladı.
11.04.2024 Dünya
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor Rahip olduğu öne sürülen şahıs kendisini 6 yaşında eş olarak seçtiği çocukla düğün yaptı. Dünyada infial yaratan olaya polis müdahale edince skandalın perde arkası da ortaya çıktı.
4.04.2024 Dünya
Hatay ile kardeşlik köprüsü
Hatay ile kardeşlik köprüsü Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi’nin deprem bölgesindeki gazetecilere destek vermek amacıyla başlattığı “Yerel Basın Yaşasın” kampanyası sonucu kurulan Hatay Basın Merkezi açıldı.
23.03.2024 Ege
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri!
Trabzon yerel basınında Fenerbahçe manşetleri! Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Trabzon yerel basınının olaylarla ilgili başlıkları dikkat çekti.
18.03.2024 Fenerbahçe
Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı! Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar
Babasının yasak aşkını kızı ortaya çıkardı! Anneye büyük şok: Teyzemle uyuyorlar Eşinin kendisini kız kardeşiyle aldattığı kadın bu durumu kendi öz çocuğundan öğrendi. Olayın skandal detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
8.03.2024 Dünya
Kedinin mucize kurtuluşu! Küle dönen apartmandan 1 hafta sonra sağ çıktı
Kedinin mucize kurtuluşu! Küle dönen apartmandan 1 hafta sonra sağ çıktı İspanya’nın Valencia kentindeki bir apartmanda 22 Şubat’ta meydana gelen yangın sonrasında evcil bir kedi, dün sağ bulunarak sahibine teslim edildi. Genç kadının kedisine ağlayarak sarılma anları kameraya yansıdı.
2.03.2024 Dünya
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı Hapishanenin yüksek duvarlarının arkasında kimsenin ruhu bile duymadan büyüyen skandal, medyanın takibine takılmasıyla ortalığa saçıldı. Kentucky'deki cezaevlerinde görevli gardiyanlar arasında mahkumlardan biriyle yaşadığı ilişki sonucu hamile kalan da var, 'romantik yaklaşımına karşı koyamadım' diyen de.
29.02.2024 Dünya
Trabzonspor'da galibiyetler kara bulutları dağıttı!
Trabzonspor'da galibiyetler kara bulutları dağıttı! Pendikspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da morallerin düzeldiği ortaya çıktı. Bordo-mavililerde yeni transfer Thomas Meunier'in de performansı sonrası taraftarların memnun olduğu aktarıldı.
19.02.2024 Trabzonspor
Trezeguet artık 10 numara
Trezeguet artık 10 numara Bordo-mavili takımın Mısırlı oyuncusu Trezeguet, Hatayspor maçında ilk kez 10 numaralı forma ile sahaya çıktı.
13.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da moraller bozuk
Trabzonspor'da moraller bozuk Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, galibiyet hasretini 5 maça çıkarıp uzun süredir oturduğu 3’üncülük koltuğunu da siyah-beyazlılara kaptırdı.
5.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor’da son 5 sezonun en kötü 2’nci yarı başlangıcı
Trabzonspor’da son 5 sezonun en kötü 2’nci yarı başlangıcı Süper Lig’de son 5 yılın en kötü 2’nci yarı başlangıcını yapan Trabzonspor, geride kalan 3 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Yeni sezonunun ilk yarısını 36 puanla 3’üncü sırada tamamlayan bordo-mavililer, ligin ikinci yarısında 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alıp henüz galibiyetle tanışamadı.
26.01.2024 Trabzonspor
Hindistan'a ait yolcu uçağı Afganistan'a düştü
Hindistan'a ait yolcu uçağı Afganistan'a düştü Hindistan'dan kalkan bir yolcu uçağı Afganistan'ın Badakhshan bölgesindeki bir dağa düştü. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor.
21.01.2024 Haberler
Son dakika... Hindistan'dan kalkan Rus uçağı, Afganistan'da düştü
Son dakika... Hindistan'dan kalkan Rus uçağı, Afganistan'da düştü Hindistan'dan kalkan bir yolcu uçağı Afganistan'ın Badakhshan bölgesindeki bir dağa düştü. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor.
21.01.2024 Dünya
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023'ün ilkleri üniversitesi oldu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 2023 yılında üniversitelerin ilkler arasında yer aldığını belirterek, "Uluslararası Akredite Doğal Taş Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda uluslararası akredite olan ilk merkez oldu. Bunun yanında Yek-G Sistemini Türkiye’de uygulayan ilk üniversite olduk" dedi.
18.01.2024 Eğitim
Son dakika... Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç görüntüler
Son dakika... Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç görüntüler İçinde 367 yolcusu bulunan Japonya Havayolları'na ait bir uçak, Tokyo Haneda Havalimanı'na inerken pistte bulunan bir sahil güvenlik uçağıyla çarpıştı.
2.01.2024 Dünya
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç görüntüler
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç görüntüler İçinde 300 yolcusu bulunan Japonya Havayolları'na ait bir uçak, Tokyo Haneda Havalimanı'na inerken pistte bulunan bir sahil güvenlik uçağıyla çarpıştı.
2.01.2024 Haberler
Rusya’da yolcu uçağı donan nehre indi
Rusya’da yolcu uçağı donan nehre indi Rusya’nın Yakutistan bölgesinde 30 yolcunun bulunduğu uçağın pilotu, pist yerine havaalanının yan tarafındaki donan nehre iniş yaptı.
28.12.2023 Dünya
Rusya’da yolcu uçağı havaalanının yanındaki donan nehre indi
Rusya’da yolcu uçağı havaalanının yanındaki donan nehre indi Rusya’nın Yakutistan bölgesinde 30 yolcunun bulunduğu uçağın pilotu, pist yerine havaalanının yan tarafındaki donan nehre iniş yaptı.
28.12.2023 Haberler
Arjantin'de 'Testere Milei' dönemi! Yemin töreni yolunda şok saldırı
Arjantin'de 'Testere Milei' dönemi! Yemin töreni yolunda şok saldırı Arjantin'de Kasım ayında yapılan devlet başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan 'Testere Milei' lakaplı aşırı sağcı Javier Milei için ülkede görkemli bir yemin töreni düzenlendi. Yemin törenine Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban da katıldı.
11.12.2023 Haberler
Arjantin'de Javier Milei dönemi: Aşırıcı lider yemin ederek göreve başladı
Arjantin'de Javier Milei dönemi: Aşırıcı lider yemin ederek göreve başladı Arjantin'de Kasım ayında yapılan devlet başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan aşırı sağcı Javier Milei için ülkede görkemli bir yemin töreni düzenlendi. Milei, Pazar günü resmi olarak göreve gelmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada ekonomide 'şok tedavisi' vaadinde bulundu.
11.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yerel Basın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.