Yunus Günçe

Yunus Günçe

Son dakika Yunus Günçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yunus Günçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yunus Günçe haber sayfamızda...

Yunus Günçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 279 yunus günçe haberi bulunmuştur.
‘Geleceği inşa edebiliriz’
‘Geleceği inşa edebiliriz’ 16. Türkiye Tiyatro Buluşması, Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen ödül töreni ile açılış yaptı.
22.07.2023 Ege
Anlamlı maç
Anlamlı maç Yunus Günçe, Bekir Aksoy, Metin Yıldız, Seher Kılıç ve Sevtap Özaltın gibi ünlü isimler, 4. Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği’nde Mavi Martı Otizm Spor Kulübü’ne destek verdi.
12.08.2022 Cadde
Ünlülerden Melis Sezen'e destek, eski milletvekili Ahmet Çakar'a tepki!
Ünlülerden Melis Sezen'e destek, eski milletvekili Ahmet Çakar'a tepki! Eski milletvekili Ahmet Çakar'ın, “Bir kıyafet giymiş, o kıyafet kanunen suç” sözleri olay yarattı. Ünlü isimler, Kanal D'de ekranlara gelen 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen'i, aylar önce ödül töreninde giydiği dekolte kıyafet nedeniyle bir TV programında eleştiren eski vekile tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.
13.05.2022 Cadde
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 27 Mart Pazar akşamı 61'inci bölümüyle ekranlara geldi. Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
29.03.2022 Cadde
Yunus Günçe, Adrien Brody ile benzerliğini gözler önüne serdi
Yunus Günçe, Adrien Brody ile benzerliğini gözler önüne serdi Ünlü oyuncu Yunus Günçe, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Oyuncu, son olarak ABD'li aktör Adrien Brody ile birlikte yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Günçe'nin gönderisine düştüğü not ise takipçilerini güldürdü.
2.06.2021 Cadde
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi
2020’nin ‘Miss Model’i Chicago’dan geldi Sektöre birçok yıldız kazandıran yarışmanın bu yılki kral ve kraliçesi, Mümin Karaçil ile Ceyda Toran oldu.
15.11.2020 Ege
Kazananlar belli oldu
Kazananlar belli oldu Şikago doğumlu 16 yaşındaki Ceyda Toyran, Miss&Mr Model Of Turkey 2020 finalinde Miss Model seçildi.
14.11.2020 Cadde
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi
Ceyda Toyran kimdir, kaç yaşında? Miss Model Ceyda Toyran biyografisi Geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Melisa İmrak’ın Best Model’de birinci olması çok konuşulmuştu. İmrak’ın ardından 16 yaşındaki Ceyda Toyran da dün Miss Model seçildi. Peki Ceyda Toyran kimdir? İşte Ceyda Toyran biyografisi...
13.11.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (20 Nisan 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (20 Nisan 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
20.04.2020 Magazin
Kaldırımda   spor
Kaldırımda spor Yunus Günçe, salgın nedeniyle parklarda spor ve yürüyüş yasaklanınca, çareyi Nişantaşı sokaklarında buldu.
20.04.2020 Cadde
Yunus Günçe: Survivor'dan elenmek için ağlayarak dua ettim
Yunus Günçe: Survivor'dan elenmek için ağlayarak dua ettim 2016 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor'da mücadele eden Yunus Günçe, yarışmada yaşadığı tecrübeyi ve adada geçirdiği zor günleri anlattı.
19.12.2019 Cadde
“Butik Ünlü” Yunus Günçe Kahkahalarla Sahnede!
“Butik Ünlü” Yunus Günçe Kahkahalarla Sahnede! Son zamanlarda eğlendiren aktiviteler listelerinde sıkça Stand Up gösterileri görmeye başladık. Bu, genelde tek kişilik keyifli gösterilere; yakın zamanda bir yenisi daha eklendi.
13.12.2019 Kültür Sanat
Bağış çağrısı
Bağış çağrısı Türk Eğitim Vakfı tarafından yürütülen ‘Kazandığı Üniversiteyi Kaybetmesin’ kampanyası için BigChefs Nişantaşı’nda özel bir davet düzenlendi.
23.11.2019 Cadde
Yıllar sonra açıkladı! 'Beni rahatsız ediyor...'
Yıllar sonra açıkladı! 'Beni rahatsız ediyor...' Beşiktaş'a olan tutkusuyla bilinen oyuncu-sunucu Yunus Günçe, Saha Dışı programında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu.
21.11.2019 Futbol
SAHA DIŞI | YUNUS GÜNÇE
SAHA DIŞI | YUNUS GÜNÇE Beşiktaş'a olan tutkusuyla bilinen oyuncu-sunucu Yunus Günçe, Saha Dışı programında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu.
21.11.2019 Futbol
Salaş çift
Salaş çift Geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu Yunus Günçe ile oyuncu eşi Işık Selin Kuyumcu, önceki gün Nişantaşı'nda alışverişte görüntülendi.
12.06.2019 Cadde
Her şey çocuklar için...
Her şey çocuklar için... Tura Turizm, yazın gelişini düzenlediği bahar şenliğiyle karşıladı. Geçtiğimiz hafta sonu şirketin Bağdat Caddesi şubesine gelenler, erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.
7.05.2019 Cadde
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim
Nebahat Çehre: Her tür kadını oynayabilirim Başrolünü Müge Boz, Jess Molho ve Nergis Kumbasar’ın üstlendiği Erhan Baytimur yönetmenliğinde ve Cinemazadeh yapımcılığında 'Çat Kapı Aşk' filminin galası önceki akşam İstanbul’da bir AVM’de gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncularının yanı sıra Nebahat Çehre, Bülent Serttaş, Burcu Binici, Mustafa Topaloğlu ve Yunus Günçe gibi ünlü isimler de katıldı.
22.03.2019 Cadde
Ünlüler aza oldu
Ünlüler aza oldu Teşvikiye Mahallesi’ne muhtar adayı olan Okan Uzun’a, Melek Baykal, Yunus Günçe ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimler aza oldu.
15.03.2019 Cadde
Fenomenler atladı, ünlüler puanladı
Fenomenler atladı, ünlüler puanladı Kış sporlarıyla eğlenceyi buluşturan Red Bull kar havuzu, Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşti.
18.02.2019 Cadde
Erciyes’te buz gibi suya atladılar
Erciyes’te buz gibi suya atladılar Kış sporları ile eğlenceyi buluşturan Red Bull Kar Havuzu, Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşti.
1.07.2020 Diğer
Evli çiftten ‘Karı Koca İşleri’
Evli çiftten ‘Karı Koca İşleri’ Yönetmenliğini Yunus Günçe’nin üstlendiği, eşi Işık Selin Günçe ile başrolünü paylaştığı 'Karı Koca İşleri' adlı oyununun galası önceki akşam Gayrettepe Kats Sahne’de gerçekleşti.
14.02.2019 Cadde
Yunus Günçe'nin yatakta kahvaltı pozu ne anlama geliyor?
Yunus Günçe'nin yatakta kahvaltı pozu ne anlama geliyor? Yeliz Yeşilmen ve eşi Ali Uğur Akbaş'ın 'yatakta kahvaltı pozu'nu unuttuğunuzu sanmıyorum. Durup durup aklıma gelen bu şahane detay sosyal medyayı sallamıştı. İşte bu 'hit' post'a bir cover geldi. Kimden? Yunus Günçe'den!
6.12.2018 Ünlüler
Yunus Günçe’den yatakta kahvaltı pozu!
Yunus Günçe’den yatakta kahvaltı pozu! Kanal D’de yayınlanan 2. sayfada yer alan habere göre, Işık Selin Kuyumcu ile dünyaevine giren Yunus Günçe, yatakta kahvaltı pozu verdi.
5.12.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Günçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.