Zyxel

Zyxel

Son dakika zyxel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zyxel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zyxel haber sayfamızda...

Zyxel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 zyxel haberi bulunmuştur.
Yeni nesil ofislerde 10G ile işinize hız katın!
Yeni nesil ofislerde 10G ile işinize hız katın! Ağ teknolojileri alanında uçta uca çözümler sunan Zyxel Networks, ev ofis çalışanları için özel olarak tasarlanmış iki yeni switch’i pazara sundu. Ağ performansını artıran bu iki yeni switch, evden çalışanların artan iş ihtiyaçlarını karşılarken, küçük ve orta boyuttaki işletmelerin de hızına hız katıyor.
10.06.2020 Teknoloji
Ev için modem alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Ev için modem alırken nelere dikkat etmeliyiz? İnternete bağlanmak için ise ister kablosuz, ister kablolu olsun bir modeme ihtiyaç duyuyoruz. Peki modem satın alırken nelere dikkat etmek, hangi kriterleri göz önünde bulundurmak gerekiyor? Daha hızlı internet erişimi ihtiyacına cevap arayan teknoloji tutkunları için Zyxel Pazarlama ve Marka Müdürü Özden Aliyagic Uyar’a sorduk.
17.01.2019 Teknoloji
Zyxel Multy X inceleme: Güvenilir Wi-Fi kapsama alanı sağlıyor
Zyxel Multy X inceleme: Güvenilir Wi-Fi kapsama alanı sağlıyor Zyxel’in özellikle Wi-Fi erişim problemiyle ilgili sıkıntı yaşayan kullanıcılara özel tasarladığı ağ çözümü Multy X’i sizler için inceledik. Wi-Fi ağını genişletmek isteyeneler ya da araya koyduğu menzil genişleticiler ile sıkıntı yaşayanlar Multy X’i tercih edebilir.
4.09.2018 Teknoloji
Zyxel WRE6505 kablosuz ağ genişleticisini inceledik
Zyxel WRE6505 kablosuz ağ genişleticisini inceledik Eviniz çok büyükse, modeminizden istediğiniz verimi alamıyorsanız ya da bağlantınız iyi değilse Zyxel'in WRE6505 adlı kablosuz ağ genişletici işinize oldukça yarayabilir.
2.01.2017 Teknoloji
ZyXel WRE6505 kablosuz ağ genişletici incelemesi
ZyXel WRE6505 kablosuz ağ genişletici incelemesi İnternet erişimi aşamasında kullanıcıların en büyük sıkıntı çektikleri konulardan biri de kurdukları kablosuz ağın evin her köşesinde aynı sinyal seviyesine sahip olmamasıdır. Eviniz çok büyükse, modeminizden istediğiniz verimi alamıyorsanız ya da bağlantınız iyi değilse ZyXel'in WRE6505 adlı kablosuz ağ genişleticisi işinize oldukça yarayabilir.
11.09.2019 Teknoloji
Türkiye pazarında zirveye oturdular
Türkiye pazarında zirveye oturdular ZyXEL Türkiye, 2014 yılında toplamda 900 bin adet üzeri ürün satışı gerçekleştirerek pazarının lideri oldu. VDSL2 ve fiber internet modem ve router satışlarında da zirvede olan ZyXEL, cirosal olarak yüzde 50’yi aşan büyüme kaydederek 2014 yılına damgasını vurdu.
5.02.2015 Teknoloji
Hızlı İnternet için İpuçları
Hızlı İnternet için İpuçları Yenilikçi ve güçlü internet çözümleri sunan dünyanın lider ağ çözümleri firması ZyXEL, ev ve işyerindeki ağ bağlantılarının yavaşlığından yakınan kullanıcılar için basit ama etkin ipuçları açıkladı. Bu ipuçları sayesinde birkaç basit dokunuş ve ayarla birlikte, modeminizden üstün performans almak ve ağ bağlantı hızınızı optimum seviyede tutmak son derece kolay!
24.12.2014 Teknoloji
Ağ Güvenliğinde Ev Kullanıcıları Nelere Dikkat Etmeli
Ağ Güvenliğinde Ev Kullanıcıları Nelere Dikkat Etmeli ZyXEL Türkiye İş geliştirme ve Ürün Müdürü Şamil Doğan, güvenli İnternet kullanımına dair ipuçlarını açıkladı.
19.12.2014 Teknoloji
Hızlı internet için ipuçları
Hızlı internet için ipuçları Yenilikçi ve güçlü internet çözümleri sunan dünyanın lider ağ çözümleri firması ZyXEL, ev ve işyerindeki ağ bağlantılarının yavaşlığından yakınan kullanıcılar için basit ama etkin ipuçları açıkladı. Bu ipuçları sayesinde birkaç basit dokunuş ve ayarla birlikte, modeminizden üstün performans almak ve ağ bağlantı hızınızı optimum seviyede tutmak son derece kolay!
6.11.2014 Teknoloji
Kendi “Cloud”unuzu oluşturun...
Kendi “Cloud”unuzu oluşturun... Silikon Vadisi programının bu bölümünde, kendi “Cloud”unuzu oluşturabileceğiniz Zyxel NSA325 v2 Media Server cihazını inceledik...
11.09.2019 Teknoloji
İnternet bağlantınıza dair pratik ipuçları!
İnternet bağlantınıza dair pratik ipuçları! Evinizde internet bağlantısında sorun mu yaşıyorsunuz?
16.12.2013 Teknoloji
Yüksek hız, kesintisiz veri aktarımı!
Yüksek hız, kesintisiz veri aktarımı! ZyXEL, üstün performans ve geniş kapsama alanı sunan yeni ürünlerini pazara sundu.
12.11.2013 Teknoloji
%17’LİK KDV AVANTAJI STOKLARI ERİTMEDİ
%17’LİK KDV AVANTAJI STOKLARI ERİTMEDİ KDV oranlarının artmasıyla birlikte gözler yüzde 1 KDV ile satılan konut projelerine çevrildi. Projelerden gelen veriler ise genelde eski ruhsatlı konutlara ilginin çok yüksek olmadığı yönünde
4.02.2013 Ekonomi
ZyXEL NXC5200’le Kablosuz Ağlarınızı Tek Cihazdan Yönetin
ZyXEL NXC5200’le Kablosuz Ağlarınızı Tek Cihazdan Yönetin 240 erişim noktasının tek cihazdan yönetilmesini sağlayan ZyXEL’in yeni kablosuz ağ kontrol ünitesi NXC5200, gelişmiş özellikleri ve üstün güvenlik fonksiyonlarıyla geniş alanlarda hizmet veren işletmelerin beklentilerini tam olarak karşılıyor.
Mersa ve Penta ortak oldu
Mersa ve Penta ortak oldu Teknoloji ürünleri dağıtımının iki önemli firması Mersa Sistem ile Penta Bilgisayar ortak oldu. Birbirlerinin sermayesine belirli oranlarda ortak olan Mersa Sistem ve Penta Bilgisayar’ın yaptığı stratejik yönetim ortaklığı her iki şirkete yapılacak yeni anlaşmalar ve dağıtım konusunda büyük avantaj sağlayacak
2.12.2010 Ekonomi
Büyük teknoloji şovu başladı!
Büyük teknoloji şovu başladı! Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CeBIT Almanya'da başladı: İşte mutlaka görmeniz gereken yenilikler
3.03.2010 Teknoloji
Şirketler 2010'da ne kadar zam yapacak?
Şirketler 2010'da ne kadar zam yapacak? Krizden çıkış sinyalleri zam umutlarını artırıyor. Ancak görünen o ki 2010 da az zamma karşın bol mevkili ve primli bir yıl olacak. Hemen her sektörde en iyi ihtimalle yüzde 7 ila 10 arasında ücret zammı bekleniyor.Yeni Yılla birlikte çalışanlar gözünü ocak ayında açıklanacak ücret zamlarına çevrildi. İflaslar ve küçülmelerle geçen bir yılın ardından şimdi 2010'daki zam oranları merak konusu.
4.01.2010 Ekonomi
Windows 7: Uzman ipuçları
Windows 7: Uzman ipuçları Windows 7 sadece yeni Aero efektleri ve görev çubuğundan ibaret değil. İşte müthiş uzman ipuçları...
22.12.2009 Teknoloji Haberleri
3G, kurumların iş yapma biçimlerini değiştirecek
3G, kurumların iş yapma biçimlerini değiştirecek Uzun süredir kamuoyunun ve telekomünikasyon sektörü gündeminin ilk sıralarında yer alan ve 30 Temmuz Perşembe günü başlayacak 3G teknolojisi, GSM hatları üzerinden pek çok farklı uygulama kullanılmasına olanak verirken, kurumsal bazda da önemli yenilikler getiriyor...
27.07.2009 Ekonomi
3G ev-ofisleri yaygınlaştıracak!
3G ev-ofisleri yaygınlaştıracak! 3G teknolojisi, GSM hatları üzerinden pek çok farklı uygulama kullanılmasına olanak verirken, kurumsal bazda da önemli yenilikler getiriyor.
27.07.2009 Teknoloji
Telekomünikasyon sektöründe 50 bin kişiye iş olanağı
Telekomünikasyon sektöründe 50 bin kişiye iş olanağı Telekom sektörünün önümüzdeki üç yılda 50 bin kişiye iş olanağı yaratması bekleniyor. İşte ayrıntılar
8.09.2008 Ekonomi
ZyXEL'den Türkiye'ye destek üssü
ZyXEL'den Türkiye'ye destek üssü ZyXEL İletişim Teknolojileri Genel Müdürü Vefa Tarhan, şöyle konuştu: "500 milyon dolarlık cirosu bulunan ZyXEL, Türkiye'de yatırım üssü olarak kuruldu...
7.12.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zyxel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.