2016 Teog 8.Sınıf

2016 Teog 8.Sınıf

Son dakika 2016 teog 8.sınıf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2016 teog 8.sınıf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2016 teog 8.sınıf haber sayfamızda...

2016 Teog 8.Sınıf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 2016 teog 8.sınıf haberi bulunmuştur.
2016 TEOG tercihleri ne zaman sona eriyor? (MEB Duyuru)
2016 TEOG tercihleri ne zaman sona eriyor? (MEB Duyuru) Öğrencilerin merakla beklediği 2016 TEOG lise tercihleri ne zaman sona erecek? sorusu için ilk açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklamaya göre, TEOG Tercihleri 25 Temmuz'dan 29 Temmuz 2016 tarihine kadar uzatıldı. İşte TEOG tercihleri hakkında detaylı bilgiler...
25.07.2016 Gündem
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınav sonuçları henüz açıklanmadı. TEOG sınav sonuçları ile öğrenciler lise kontenjanlarına yerleştirilirler. TEOG sınav sonuçlarının detayları yazımızın devamında yer almaktadır.
6.06.2016 Eğitim
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonların merakla beklediği "2016 TEOG sınav sonuçları açıklandı mı?" sorusu henüz netlik kazanmış değil. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ortaokul 8. Sınıf öğrencileri için düzenlenen TEOG sınav sonuçları açıklanması bekleniyor. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG)sınav sonuçları ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...
2.06.2016 Eğitim
2016 2.dönem (İlkbahar) TEOG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
2016 2.dönem (İlkbahar) TEOG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sonuçlarını çok sayıda öğrenci merakla beklemektedir. 2016 İlkbahar dönemi TEOG sınavı sonuçları daha açıklanmadı. TEOG sınavı sonuçları açıklandığında adayları bir de tercih dönemi heyecanı saracak.
27.05.2016 Eğitim
2016 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?
2016 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? TEOG sınav sonuçları daha açıklanmadı. TEOG sınav sonuçları ile öğrenciler lise eğitimi için tercih yaparlar. TEOG sınav sonuçlarına ilişkin daha fazla bilgi haberimizde!
26.05.2016 Eğitim
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınav sonuçları daha açıklanmadı. TEOG sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı kendi resmi internet sitesinden açıklamaktadır. TEOG sınav sonuçlarına ilişkin daha fazla bilgi yazımızda mevcuttur.
23.05.2016 Eğitim
İlkbahar TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı!
İlkbahar TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı! TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı. TEOG sınav soruları ve cevaplarının açıklanması ile birlikte öğrenciler sınavlarına dair genel bir fikir sahibi olabildiler. TEOG sınav soruları ve cevapları sayesinde sınav puanını yaklaşık olarak hesaplamak da mümkündür.
17.05.2016 Eğitim
TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı! (MEB Duyurusu)
TEOG sınav soruları ve cevapları açıklandı! (MEB Duyurusu) TEOG sınav soruları ve cevaplarına EBA üzerinden ulaşabilirsiniz. 27-28 Nisan’da yapılan TEOG sınav soruları ve cevapları tüm dersler açıklandı! TEOG sınav soruları ve cevapları haberimizde.
2.05.2016 Eğitim
2016 TEOG sınavı ne zaman?
2016 TEOG sınavı ne zaman? Öğrencilerin dört gözler beklediği TEOG 2. Dönem sınavı ne zaman yapılacak? Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin liseye girebilmek için hazırlandıkları TEOG sınav tarihleri belli oldu. İşte TEOG ile alakalı bilgiler haberimizde.
12.03.2016 Eğitim
Liselere girişte MEB’in en zor yılı
Liselere girişte MEB’in en zor yılı LGS, 7 Haziran’da yapılacak. 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında okula başlayan 60-66 aylık öğrenciler nedeniyle sınava girenlerin sayısı, 600 bin artarak 1 milyon 800 bine ulaştı.

Son yıllarda hatalı soru iddiaları, tercih ve yerleştirmelerde yaşanan kargaşayla gündeme gelen MEB’in bu yıl bir sorun yaşanmaması için sıkı tedbir alması gerekiyor.
29.01.2020 Gündem
Üniversite soruları 8’lere kolay geldi
Üniversite soruları 8’lere kolay geldi Yeni üniversiteye giriş sınavında çıkacak soruların ilk örnekleri paylaşıldı. Uzmanlara göre sorular genel olarak kolay, ancak sağlıklı bir eleme yapmak mümkün görünmüyor. Barajı aşan sayısında yüzde 15’in üzerinde artış bekleniyor. Liseye hazırlanan öğrencilerin bile çözebildiği sorular, adaylarda “Herkes barajı aşarsa yerleştirme nasıl olacak” kaygısı yarattı
6.12.2017 Gündem
Okulsuz eğitim
Okulsuz eğitim İlkokuldan üniversiteye toplam 25 milyon öğrenciden 5 milyonu açıköğretimde okuyor. Yani öğrencilerin 5’te biri okul yüzü görmeden sözde eğitim alıyor. Ortaokulda 198 bin, lisede 1,1 milyon, üniversitede de 3,3 milyon açıköğretim öğrencisi bulunuyor. Liselere girişte getirilen yeni sistemle açıköğretimdeki öğrenci sayısının artacağına yönelik endişeler var
16.11.2017 Gündem
TEOG 2. nakil başvuruları nasıl yapılır? E-Okul lise boş kontenjanları
TEOG 2. nakil başvuruları nasıl yapılır? E-Okul lise boş kontenjanları TEOG 1. nakil sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından e-okul sisteminde erişime açılan nakil sonuçlarının ardından 2. nakil başvuru süreci de başladı. Başvurular 25 Ağustos'ta sona eriyor. Boş kontenjanlar e-okulda...
22.08.2017 Gündem
MEB "şişirilmiş not" veren temel liselerle ilgili soruşturma başlattı
MEB "şişirilmiş not" veren temel liselerle ilgili soruşturma başlattı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2016-2017  öğretim yılında temel liselere nakil gelen öğrencilerin yıl sonu başarı  notlarında yaptığı inceleme neticesinde 213 temel liseye soruşturma açılması talimatını verdi.
18.08.2017 Siyaset
Özel okul teşviklerini kaçırmayın
Özel okul teşviklerini kaçırmayın MEB’in özel okullara gitmek isteyen öğrenciler için verdiği eğitim öğretim desteğine başvurular 6 Eylül’e kadar devam ediyor. Okul öncesinden liseye tüm eğitim kademelerinde geçerli olan destekten bu yıl 75 bin öğrenci ilk defa yararlanacak
17.08.2017 Gündem
Milli Eğitim Bakanı yeni müfredatı açıkladı
Milli Eğitim Bakanı yeni müfredatı açıkladı Milli Eğitim Bakanlı İsmet Yılmaz 2017-2018 eğitim dönemi için yeni müfredatı açıkladı.Yapılan saha çalışmalarına ve anketlere 100 bine yakın öğretmen ve velinin katıldığını söyleyen Bakan Yılmaz, "İlk olarak  2017-2018 eğitim öğretim yılında 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulamaya konulacak. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Millî Birlik Günü, güncellenen öğretim programlarımızda yer alacak" dedi.
18.07.2017 Siyaset
TEOG esas puanları belli oldu! - Yerleştirme işlemleri ne zaman?
TEOG esas puanları belli oldu! - Yerleştirme işlemleri ne zaman? Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 2016-2017 yılı yerleştirmeye esas puanları açıklandı. Öğrenciler tercih ve yerleştirme işlemleri için illerde oluşturulan tercih ve yerleştirme rehberlik komisyonlarına müracaat ederek gerekli bilgiyi alabilecek. TEOG, tercih işlemleri tamamlandıktan sonra 11 Ağustos'ta yerleştirme sonuçları ve boş kalan kontenjanlar açıklanacak...
4.07.2017 Eğitim
Lise tercih ve yerleştirme işlemleri başladı mı? (TEOG YEP Lise taban puanları)
Lise tercih ve yerleştirme işlemleri başladı mı? (TEOG YEP Lise taban puanları) Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) açıklanması ile birlikte öğrenciler lise tercihleri için gün sayıyor. TEOG Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler e-okul üzerinden sorgulanacak. Peki TEOG lise tercih ve yerleştirme işlemleri ne zaman yapılacak?
5.07.2017 Gündem
TEOG YEP puanları açılandı! - 2017 TEOG tercihleri ne zaman son?
TEOG YEP puanları açılandı! - 2017 TEOG tercihleri ne zaman son? TEOG YEP puanlarının açıklanması ile öğrencileri tercih heyecanı sardı. 14-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek TEOG YEP lise tercih işlemleri E-okul sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. İşte Lise taban puanları ve yüzdelik dilimler...
2.07.2017 Gündem
TEOG YEP sonuçları belli oldu! TEOG YEP tercihleri ne zaman yapılacak?
TEOG YEP sonuçları belli oldu! TEOG YEP tercihleri ne zaman yapılacak? TEOG YEP sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi. MEB tarafından TEOG YEP sonuçları yayınladı. Heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasını merak eden adaylar için TEOG YEP tercih zamanı da duyuruldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
30.06.2017 Gündem
TEOG YEP sonuçları - Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) açıklandı
TEOG YEP sonuçları - Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) açıklandı TEOG YEP açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen YEP sonuçlarına göre öğrenciler lise tercihlerinde bulunacaklar. Tercihler 14 Temmuz'da başlayacak.
30.06.2017 Gündem
TEOG YEP sonuçları açıklanıyor mu? - İşte MEB'in açıklaması
TEOG YEP sonuçları açıklanıyor mu? - İşte MEB'in açıklaması TEOG YEP puanları yarın E-Okul üzerinden adaylara duyuruluyor. Lise tercihlerinde kullanılacak TEOG YEP puanları MEB tarafından yarın saat 10:00'da adaylara duyurulacak. Adaylar TEOG YEP puanlarının açıklanmasının ardından 14-24 Temmuz tarihleri arasında tercih işlemlerini E-okul üzerinden gerçekleştirebilecek.
29.06.2017 Gündem
YEP sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den flaş açıklama...
YEP sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den flaş açıklama... YEP sonuçları için heyecanlı bekleyiş... TEOG sınavına giren milyonlarca öğrenci YEP (Yerleştirmeye Esas Puanların) açıklanmasını bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. YEP sonuçları yarın ilan edilecek.
29.06.2017 Gündem
E-Okul VBS’ye giriş nasıl yapılır? (E-Okul öğrenci not sorgulama işlemi)
E-Okul VBS’ye giriş nasıl yapılır? (E-Okul öğrenci not sorgulama işlemi) E-Okul VBS kullanılmaya başlandığından beri veliler ve öğrenciler merak ettikleri tüm yazılı ve sözlü sınav sonuçlarını, okulla ilgili bütün merak edilenleri ve TEOG gibi önemli sınav sonuçlarını E-Okul sistemi üzerinden öğrenebiliyor. Okulların kapanmasına bir hafta kadar bir süre kala, e-okul öğrenciler ve veliler tarafından en çok ziyaret edilen site konumunda.
2.06.2017 Gündem
Lise taban puanları açıklandı mı? (YEP puan hesaplama işlemi nasıl olur?)
Lise taban puanları açıklandı mı? (YEP puan hesaplama işlemi nasıl olur?) TEOG sınav sonuçlarının ardından adaylar Lise taban puanlarının açıklanacağı tarihi merak içinde bekliyor. MEB'in TEOG sınav sonuçlarının ardından Lise taban puanlarını da kısa süre içerisinde adaylara duyurması bekleniyor. Peki Lise taban paunları ne zaman açıklanacak?
1.06.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2016 Teog 8.Sınıf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.