2020-2021

2020-2021

Son dakika 2020-2021 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020-2021 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020-2021 haber sayfamızda...

2020-2021

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.304 2020-2021 haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı! Siyah-beyazlı takımda, Fenerbahçe derbisinde 4 oyuncu sakatlıkları, 1 futbolcu da sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor Beşiktaş son olarak 2014-2015 sezonunda sarı-lacivertli takımla oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrılmıştı.
26.04.2024 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Antalyaspor
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin yeniden Türkiye'ye dönebilir. Süper Lig devi genç teknik direktör için harekete geçti.
24.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike!
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
21.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı!
Eski Galatasaraylı Peter Etebo, 1. Lig ekibiyle anlaştı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Peter Etebo, Trendyol 1. Lig ekibiyle el sıkıştı.
12.04.2024 1.Lig
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti Galatasaray'ın sezon sonunda renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcunun takımından ayrılma kararı aldığı belirtildi.
7.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Hollanda'da forma giyen Japon yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların genç oyuncuyu takipte bulunduğu aktarıldı.
6.04.2024 Beşiktaş
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak Fenerbahçe ve Galatasaray'da sezon sonu için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların aynı ismin peşine düştüğü öğrenildi. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti
Galatasaray'da Emin Bayram kararı! Yönetim harekete geçti Galatasaray'ın sezon başında Belçika ekibi Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram'la ilgili karar verdiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların genç stoperle ilgili harekete geçtiği belirtildi.
23.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'ye Ada'dan stoper! Premier Lig devleri yarışta
Fenerbahçe'ye Ada'dan stoper! Premier Lig devleri yarışta Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki savunmacı için Arsenal ve Liverpool'un da ilgisinin bulunduğu aktarıldı.
23.03.2024 Fenerbahçe
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk!
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk! LALIGA, yenilenen yüzü ve fark yaratan yatırımlarıyla dünya futbolundaki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yayıncılık anlamında benzersiz bir ekosistem oluşturan, inovasyon ve taraftar deneyimlerini iyileştirmek amacıyla teknolojik gelişime sonsuz değer veren kurum, hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
21.03.2024 İspanya La Liga
100 milyon dolarlık vurgun! Evini satıp kiraya geçen de var, binlerce dolarını yatıran da
100 milyon dolarlık vurgun! Evini satıp kiraya geçen de var, binlerce dolarını yatıran da Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar İngiltere hükümeti, parlamentoya sunacağı yasa tasarısıyla kulüplerin, Avrupa Süper Ligi gibi ayrılıkçı organizasyonlara katılımı yasaklanacak.
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist   Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, 3 yıl aradan sonra Trabzon'da ilk kez kazandı!
Fenerbahçe, 3 yıl aradan sonra Trabzon'da ilk kez kazandı! Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin bordo-mavililere karşı deplasmandaki kazanamama serisi sona erdi.
17.03.2024 Fenerbahçe
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor Bu sezon ligde 11 maçta ilk golü yiyen siyah-beyazlı takım, söz konusu müsabakaların 9’unu kaybetti, sadece 1’inden galibiyetle ayrıldı.
14.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Premier Lig'den sürpriz talip
Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Premier Lig'den sürpriz talip Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bright Osayi Samuel'e Premier Lig'den sürpriz bir talip çıktı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu Yayın ihalesi için beIN Sports ile anlaşan Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in Avrupa'nın en fazla yayın geliri elde eden ligleri arasına girdiğini açıkladı.
4.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

2020-2021 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.