Son dakika ankara cumhuriyet başsavcılığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ankara cumhuriyet başsavcılığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ankara cumhuriyet başsavcılığı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.360 ankara cumhuriyet başsavcılığı haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya yeni görüntüleri paylaştı! Polisin üzerine CHP otobüsünü süren şoförün ifadesi ortaya çıktıCHP'li milletvekillerini taşıyan otobüs şoförünün, aracı polisin üzerine sürmesine tepki gösteren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Görevini yapan kadın polisimize araçla saldırmak, sadece bir polise değil, devletimize, huzur ve güvenliğimize ve kamu düzenine yapılmış bir tehdittir." ifadesini kullandı. Yerlikaya'nın yeni görüntüleri paylaşmasının ardından otobüs şoförünün ifadesi de ortaya çıktı.
Ankara'da soruşturma başlatan görüntü! CHP'li vekilin şoförü, polisin üzerine araç sürdü iddiasıCHP Ankara Milletvekili Adnan Beker'in şoförü İ.A.'nın, 23 Nisan'da 'dur' ihtarında bulunan polisin üzerine aracı sürdüğü iddiasıyla 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Kameraya da yansıyan olay sırasında araçta bulunan Milletvekili Beker hakkında da Parlamenter Suçları Bürosunca inceleme başlatıldığı belirtildi.
Ankara'da soruşturma başlatan görüntü! CHP'li vekilin şoförü, polisin üzerine araç sürdü iddiasıCHP Ankara Milletvekili Adnan Beker'in şoförü İ.A.'nın, 23 Nisan'da 'dur' ihtarında bulunan polisin üzerine aracı sürdüğü iddiasıyla 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Kameraya da yansıyan olay sırasında araçta bulunan Milletvekili Beker hakkında da Parlamenter Suçları Bürosunca inceleme başlatıldığı belirtildi.
CHP otobüsünün şoförüne ev hapsi cezası verildiCHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP’nin otobüsünün şoförünün, tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemede ev hapsi cezasıyla serbest bırakıldığını duyurdu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da konu ile ilgili açıklama yaptı.
Ankara'da terör örgütü soruşturmasında 16 gözaltı kararıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı, THKP-C/Devrimci Hareket silahlı terör örgütü mensubu oldukları ve il genelinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
Fenomen Mükremin Gezgin'in cezası belli olduAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında fenomen Mükremin Gezgin, gözaltına alındı. Gezgin, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video nedeniyle 'Müstehcenlik' suçundan ev hapsi cezasına çarptırıldı.
Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı için istenen ceza belli olduAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatılıp gözaltına alındıktan sonra yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı için iddianame hazırlandı.
Sokak hayvanları derneğine 'para aklama' davası! 16 sanık için istenen ceza belli olduAnkara’da 'Yaşama Tutunan Patiler Derneği'ne yönelik, aralarında dernek başkanı Buket Özgünlü ile akrabalarının da olduğu 16 sanık hakkında, 'Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçundan yeni bir iddianame düzenlendi. Sanıklar hakkında 12 yıl 3'er aya kadar hapis cezası istendi.
Hablemitoğlu suikastı davasında karar! Sanıkların talepleri reddedildiAnkara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada; mahkeme heyeti, tek tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın tahliye talebi ve diğer sanıkların adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması talebini reddetti.
Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatılıp gözaltına alındıktan sonra yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı.
Çocuklar uyuşturucu baronlarının hedefindeUyuşturucu satıcılarına bir haftada ikinci darbe: İlk operasyonda baronlar, ikincisinde de sokak satıcıları yakalandı. Yakalanan torbacıların 110’unun çocuk olması, uyuşturucu çetelerinin pençesindeki çocukları gündeme getirdi.
Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda Rasim Ozan Kütahyalı, hakkında yürütülen 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' konusu soruşturması kapsamında Bolu'da gözaltına alındı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cemil Acar hakkında müfettiş görevlendirildiğini bildirdiUlaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde (DHMİ) 21 Temmuz 1998 yılından beri görev yapan Cemil Acar hakkında müfettiş görevlendirildiği belirtilerek, "Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı tarafından yapılan soruşturma neticesinde elde edilen bulgulara yönelik bilgi ve belgelerle 21 Şubat 2025'te Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurulmuştur." ifadeleri kullanıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.