Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
UzmanPara
Skorer
Cadde
Pembenar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Canlı Skor
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2025 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Arama
Mikro Organizmalar haberleri
Peynir alırken dikkat
Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, çiğ sütten üretilen peynirlerin tüketilmeden önce 4 ay olgunlaşmış olmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.
12.03.2015
Genel Sağlık
Benzer Haber Etiketleri
peynir
risk
mikro organizmalar