Cacık bu tarifle topak topak olmuyor! Boğaz ferahlatan lezzet, tülbentle süzün
Cacık bu tarifle topak topak olmuyor! Boğaz ferahlatan lezzet, tülbentle süzünTürk mutfağının sevilen lezzetlerinden cacık, yaz sıcağında serinletir ve her yemeğin yanında tamamlayıcı bir tat sunar. Ancak tam kıvamında, ne çok sulu ne de çok yoğun bir cacık yapmak için bazı püf noktalara dikkat etmek gerekir. İşte püf noktaları.
27.05.2025Püf Noktası
Sıcak yaz günleri için 'içilebilir baklava'
Sıcak yaz günleri için 'içilebilir baklava'Sıcak günlerde pek tercih edilmeyen baklava, Samsun'daki bir restoranda süt, dondurma, buz ve fıstıkla blenderden geçirilerek "içilebilir baklava" adıyla servis ediliyor.
30.07.2015Gündem