Konut Harmony Towers'ta Teslimler Başladı

Harmony Towers'ta Teslimler Başladı

20.01.2014 - 15:53 | Son Güncellenme:

Harmony Towers’ın rezidanslarının teslimatlarının yanında ticari birimlerinde de satış başladı.

Harmony Towersta Teslimler Başladı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa’da inşa edilen Harmony Towers’da ev sahibi olanlar teslimat sevincini yaşıyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesinde inşa edilen Harmony Towers’ın rezidanslarının teslimatlarının yanında ticari birimlerinde de satış başladı.

Haberin Devamı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa’da inşa edilen Harmony Towers’da teslimatlar başladı. Rezidanslarda teslimatların başlamasının yanı sıra ticari birimlerin satışa çıkmasıyla site sakinlerini konforlu bir hayatın beklediği Harmony Towers’da, site sakinleri ayrıcalıklı bir yaşama adım atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, rezidanslarına değer katan alışveriş caddesi, yeşille iç içe geçmiş 6 katlı teras evleri ve kulelerinden, bahçelerden ve salonlardan seyredilebilen eşsiz Uludağ manzarasıyla elit bir yaşama dair her detayı içinde barındırıyor.

Harmony Towers Sosyal Donatıları

Harmony Towers, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan çok amaçlı spor sahası, alışveriş caddesi, merkezi lokasyonu, metro, alışveriş merkezleri, okul ve hastanelere yakınlığıyla da ilgi çekiyor.

Haberin Devamı

Harmony Towers Daire Fiyatları

Harmony Towers’da daireler 284 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Harmony Towers Nerede?
Harmony Towers, İzmir-İstanbul Otoyolu’nun hemen üzerinde, Carrefour Alışveriş Merkezi’nin arkasında, Eroğlu tarafından inşa edilen Bauhaus’un yanında, gelişen Bursa’nın Nilüfer Bölgesi’nde yükselmekte. Harmony Towers, Bursaray Nilüfer İstasyonu’na 500 metre uzaklıkta. Bursa’nın en ünlü bulvarı olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na ise 15 dakikalık yürüme mesafesinde. Proje bu lokasyonuyla, Bursa’nın en uç noktasına bile çok yakın.

Harmony Towers İletişim Bilgileri
Tel: 444 3797