Kültür SanatAltındere’nin ‘Homeland’i Centre Pompidou’da

Altındere’nin ‘Homeland’i Centre Pompidou’da

01.04.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pilot Galeri, Halil Altındere’nin “Homeland” adlı eserinin Centre Pompidou Koleksiyonu’na katıldığını ve Centre Pompiodu’da 24 Haziran’da gerçekleşecek “Global Resistance” başlıklı sergide ziyaretçiyle buluşacağını duyurdu.

Altındere’nin ‘Homeland’i Centre Pompidou’da

Küratörlüğünü Christine Macel, Alicia Knock ve Yung Ma’nın üstlendiği sergi, dünyadan 60’tan fazla sanatçının son 10 yılda ürettiği ‘direniş’ konulu eserlere odaklanıyor. Ayrıca sergi, 1980’lerden günümüze Afrika, Orta Doğu, Asya ve Latin Amerika’dan sanatçı, tasarımcı ve mimarların çağdaş direniş stratejilerini incelemeyi de amaçlıyor. 

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar