Kültür SanatAtatürk’ü anma konseri

Atatürk’ü anma konseri

08.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, sonsuzluğa uğurlanışının 85. yılında, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve özlemle anıyor.

Atatürk’ü anma konseri

10 Kasım 2023 Cuma akşamı, saat: 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşecek olan “Atatürk’ü Anma Konseri”nde; Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Requiem” eseri ve Ahmet Adnan Saygun’un “Yunus Emre Oratoryosu”nun üçüncü bölümü seslendirilecek. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı İbrahim Yazıcı’nın yöneteceği konserin koro şefliğini ise Paolo Villa üstleniyor. Konserin solistleri; Evren Işık Yasemin, Deniz Likos, Hüseyin Likos, Ufuk Toker ve Burak Bilgili.

 

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar