Kültür Sanat Babylon'da pop, rock ve caz bir arada

Babylon'da pop, rock ve caz bir arada

10.03.2015 - 09:37 | Son Güncellenme:

Enerjik ve göz alıcı sahne şovu ile pop müziğin her dönemini kendine referans alan şarkılarıyla dikkat çeken YELLE, 14 Mart Cumartesi akşamı Babylon sahnesine çıkıyor.

Babylonda pop, rock ve caz bir arada

2005 yılında Fransız iki yakın arkadaş tarafından kurulan YELLE, parçalarını dinlerken yaşattığı birbirine zıt duygular eşliğinde, dinleyicileri enerji dolu bir moda sokuyor.

Cazın en çok tanınan kadın vokalleri arasında yer alan Patricia Barber, 15 Mart Pazar akşamı Babylon’da sahne alıyor. 21. yüzyılın söz yazarlığı tanımını değiştiren isim olarak anılan Patricia Barber, 2013 yılında çıkardığı, caz dergilerince yılın en iyi albümü seçilen “Smash” ten parçalarla Babylon’da caz tutkunlarıyla buluşuyor.

Multi-enstrümantalist Nino Moschella, günümüz çağdaş müziğinin en önemli şarkıcı ve bestecilerinden Jehan Barbur ile beraber 18 Mart Çarşamba gecesi Babylon’da sahne alıyor. 60’lı yılların soul, funk, rock, folk ve gospel parçalarından ilham alan Nino Moschello, sahneyi hikaye güdümlü masalsı şarkıları ile çağdaş kadın ozan Jehan Barbur ile paylaşıyor.

Her albümüyle hayran kitlesini artıran ve geniş bir dinleyici kitlesine sahip Türk Rock müziğin en eski ve başarılı rock gruplarından Vega, uzun bir aradan sonra özlenen performansıyla hayranlarıyla buluşmak üzere 19 Mart Perşembe Babylon’da sahne alıyor.

Dubstep ve hip-hop sound’larını birleştiren sahne performansı ile izleyicilerini coşturan Caspa, 20 Mart Cuma gecesi Babylon’da sahneye çıkıyor. Glastonbury, Global Gathering ve Lollapalooza gibi pek çok büyük festivalde dub hayranlarıyla buluşan ve Kanye West, Katy B, Deadmau5, Depeche Mode’a yaptığı remix’lerle de tanınan Caspa, bu hafta Babylon ahalisini coşturuyor.
Karizmatik Kelt rock grubu AKSİ eğlence, balatlar ve İrlanda punk coşkusuyla St. Patrick Günü’nü kutlamaya gelenleri 17 Mart Salı akşamı Babylon’da karşılıyor. Aynı gecede Karadenizli gaydacı Filiz İlkay ve ödüllü İrlanda dansçısı Donna Hassett de sahne alacak. Babylon St. Patrick Günü kutlamaları için yeşile bürünecek ve günün ilk ışıklarına kadar Kelt rock müziğinin nameleriyle inleyecek.

Tüm Babylon konser biletleri biletix.com adresinden ve Babylon gişesinden satın alınabiliyor.