Kültür Sanat Bir anda hayatı değişti ve..

Bir anda hayatı değişti ve..

18.09.2015 - 11:41 | Son Güncellenme:

Sinemaseverleri sinema salonlarında birbirinden farklı 6 film bekliyor. İşte o filmler: Guruldayan Kalpler, Kara Bela, Can Tertip, Labirent: Alev Deneyleri, Everest ve Sicario…

Bir anda hayatı değişti ve..

Bir anda hayatı değişti ve..

Haberin Devamı

Guruldayan Kalpler

Deneyimli yönetmen Ömer Uğur sanatın farklı sınıflar tarafından algılanma biçimleri gibi karmaşık bir meseleyi, bir komedi çerçevesinde bütün izleyici kesimlerine hitap edecek hale getiriyor. Guruldayan Kalpler, bir heykeltraşın (Devin Özgün Çınar) atölyesinde işe başlayan vasıfsız işçinin (Necip Memili) hayatındaki değişimi ve sanatın dönüştürücü etkisini neşeli bir macera eşliğinde anlatıyor.

Filmin yönetmenliğini Ömer Uğur yaparken oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Tanju Tuncel, Devin Özgür Çınar, Algı Eke, Necip Memili gibi isimler rol alıyor.



Kara Bela

Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni yaşadığı sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Yolculuk boyunca hem arabasının hem de Kudret in başına gelmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir.

Filmin yönetmenliğini Burak Aksak yaparken oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Mehmet Cihan Ercan, Berat Yenilmez gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Can Tertip

Bütün hayatını hiçbir işe yaramadan geçiren Şakir ve tek hayali askerlik yapmak olan İlyas’ın yolları aynı asker ocağında birleşir. İlyas’ın saf bir insan olduğunu farkeden Şakir, İlyas ı askerden kaçmaya ikna eder ve maceraları başlar.

Filmin yönetmenliğini Burak Kuka yaparken oyuncu kadrosunda Ümit Erdim, Volkan Demirok, Tuğba Özerk, Tuna Orhan, Sinan Bengier gibi isimler rol alıyor.



Labirent: Alev Deneyleri(Maze Runner: The Scorch Trials)

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekliyordur. Kıyamet sonrası bir manzarayla karşılaşan ve bir şekilde değerli olduklarına inanan gençler, kendileri için hazırlanan planların ikinci aşamasına geçtiklerinden haberdar değildir. Serinin bu bölümünde Thomas ve Kayranlı dostları şimdiye kadar ki en zorlu mücadelelerini vermek zorundadır. İsyan olarak bilinen gizemli ve güçlü organizasyon hakkında ipuculara ulaşmak.

Filmin yönetmenliğini Wes Ball yaparken oyuncu kadrosunda Dylan O Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Lili Taylor gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı



Everest

Everest e tırmanmakta olan iki ayrı dağcı ekibinin karşılaştığı yoğun kar yağışı, büyük bir felaketin habercisi olur. Kar fırtınası her zamankinden daha şiddetlidir ve herkes için büyük bir hayat mücadelesi başlamış olur. 1996 yılında Everest te meydana gelen gerçek bir hikaye anlatılıyor.

Filmin yönetmenliğini Baltasar Kormákur yaparken oyuncu kadrosunda Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Sam Worthington, Robin Wright, Josh Brolin gibi isimler rol alıyor.



Sicario

Amerika Birleşik Devletleri ile Meksika arasındaki tehlikeli sınır bölgesinde görev yapan idealist bir FBI ajanı olan Kate Macer (Emily Blunt), bu bölgede hakimiyet kurmuş çok güçlü uyuşturucu çeteleri arasındaki savaşın ortasında kalacaktır.

Filmin yönetmenliğini Denis Villeneuve yaparken oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı