Kültür Sanat Çocuklar bayramda KidzMondo ile eğlenecek!

Çocuklar bayramda KidzMondo ile eğlenecek!

15.09.2015 - 14:48 | Son Güncellenme:

Çocuklar için dört dörtlük bayram eğlencesi! Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk eğlence & öğrence şehri KidzMondo, bayramda çocukları bekliyor.

Çocuklar bayramda KidzMondo ile eğlenecek

40’tan fazla meslek ünitesinde meslekleri deneyimleyecek tüm çocuklara bayram süresince KidzMondo rozeti de hediye!

Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo bayramda da renkli ve eğlenceli…
Çocukların 40’ı aşkın meslek ünitesinde kostümlerini giyip meslekleri keşfettiği KidzMondo’da bayram boyunca ekstra renkli etkinlikler, neşeli tiyatro oyunları ve hareketli dans şovlar olacak. KidzMondo, çocuklara bayram hediyesini de unutmadı. Bayram süresince KidzMondo’ya gelecek tüm çocuklara KidzMondo rozeti hediye edilecek.

KidzMondo’nun deneyimli sanat ekibinin hazırladığı renkli bayram etkinlikleri çocukları iki kat daha fazla mutlu edecek, keyiflendirecek. Çocuklar en sevdikleri meslekleri kendi şehirlerinde deneyimlerken ayrıca neşeli tiyatro oyunları izleyecek, hareketli danslara eşlik edecek.

KidzMondo’da bayram saatleri nasıl olacak?
KidzMondo bayramın ilk günü saat 13.00’te açılacak. Bayramın diğer günleri ise 11.00’de açılacak, 20.00’de kapanacak. Çocuklar tüm gün sınırsız eğlencenin keyfini KidzMondo’da yaşayacak.

Çocuklar KidzMondo’da hem eğleniyor hem öğreniyor
Trump Alışveriş Merkezi’nde 4 bin m2’lik alana yayılan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da çocuklar seçtikleri mesleklerde çalışıp para kazanıyor, para harcıyor. Gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve itfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına kadar 40’ı aşkın meslek biriminin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar eğlenirken öğreniyor, büyüklerin yaşamını deneyimliyor.

www.kidzmondoistanbul.com
0212 348 10 00