Kültür SanatDeniz Seki ve MFÖ Ankara 312'de!

Deniz Seki ve MFÖ Ankara 312'de!

15.12.2009 - 12:21 | Son Güncellenme:

Ankara’ya merhaba diyen kış, beraberinde kocaman bir kültür, sanat ve eğlence merkezini yanında getirdi.

Deniz Seki ve MFÖ Ankara 312de

312 Arena hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler için; 1000’in üstünde kapasitesiyle Dünya ve Türkiye starları ile en iyi konserlerde iyi vakit geçirmek için; 312 Arena ile Ankara’da kapılarını açtı.

312 Arena programına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta Türkiye’nin en önemli isimlerini misafir ediyor. Bu hafta Deniz Seki ve MFÖ 312 Arena sahnesinde Ankara’lı hayranlarıyla özlem giderecek.

18.12.2009 DENİZ SEKİ
Ve Deniz Seki yeniden aramızda. 1993 yılında Melih Kibarla sürpriz bir şekilde tanışması ile müzik hayatına merhaba diyen Deniz Seki, tüm duygularını şarkıları ile anlatmayı seçenlerden. Son albümü “Sahici” ile müzik dünyasında kalıcı olacağını kanıtlayan ve “Tüm yaşadıklarımı bu albümde anlattım” diyen Deni Seki, kalbimize işleyen hayatımızın her anında bize eşlik edebilen şarkıları ve sahne performansı ile 18 Aralık Cuma günü 312 Arena’da olacak.

19.12.2009 MFÖ

Haberin Devamı

Yıl 1985… Eurovision şarkı yarışmasında “ Day day didayday” sözleri ile Türkiye ve Dünya dans etti. 1988 yılında yarışmada da temsilcimiz farklı değildi. Aradan geçen yıllar onların şarkılar ile doldu ve albümleri arşivimizin vazgeçilmezi oldu.
Unutamadığımız şarkıları ile MFÖ capcanlı performansını Ankaralı müzik severlerine ulaştırmak için 19 Aralık cumartesi günü saat 22:30’da 312 Arena’da olacak.

Organizasyonun biletlerini www.biletix.com veya Biletix Satış Ofisleri üzerinden temin edebilirsiniz.

KEŞFETYENİ
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'
Aylardır beklediği oğluna kavuştu! 'Hoş geldin Pamir'

Cadde | 12.06.2025 - 12:23

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık Aybirdi, bugün anne oldu.

Yazarlar