Kültür Sanat Ece Yörenç'in projesi İspanol dizisi oluyor

Ece Yörenç'in projesi İspanol dizisi oluyor

15.04.2021 - 14:48 | Son Güncellenme:

Ece Yörenç'in senaryosu İspanya'da dizi oluyor. Dizinin Türk ve İspanyol yaratıcıları, Ece Yörenç ve Irma Correa, yaptıkları açıklamada bu heyecan verici projenin ilk detaylarını da paylaştı. If Only, Türk bir yaratıcının hikayesinin ilk kez Netflix aracılığıyla, başka bir ülkenin orijinal yapımı olma özelliğini taşıyor.

Ece Yörençin projesi İspanol dizisi oluyor

Ece Yörenç tarafından yaratılan ve Irma Correa tarafından ekrana adapte edilecek dizinin başrolünde Megan Montaner yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise İspanya’dan Boomerang TV üstlenecek. Çekimlerine bu yıl başlanacak olan dizinin yayın tarihi ise açıklanmadı. Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Dudaktan Kalbe, Medcezir, Kuzey Güney gibi ses getiren yapımların senaryosuna imza atan Ece Yörenç, İspanyol yapımı diziye Irma Correa ile birlikte hayat verecek.

Haberin Devamı

Variety dergisine Irma Correa ile birlikte röportaj veren Ece Yörenç dizi hakkında bilgiler de paylaştı. Dizi, 30 Yaşında, mutsuz bir evliliğin içerisinde yer alan Emma'nın hikâyesine odaklanıyor. 500 yılda bir gerçekleşen ve bütün dünyanın izlediği bir ay tutulmasının etkisiyle zamanda oluşan bir hata, Emma’yı 10 yıl öncesine, şimdiki aklıyla 20 yaşındaki bedenine geri götürür. Bu olay ile birlikte Emma için de yeni bir hayat başlayacaktır.