Kültür Sanat Felis Kohen’in yazdığı Şaman'ın Yaşam Çemberi okuyucu ile buluşuyor

Felis Kohen’in yazdığı Şaman'ın Yaşam Çemberi okuyucu ile buluşuyor

23.02.2022 - 16:08 | Son Güncellenme:

Yazar Felis Kohen, dünyanın çeşitli bölgelerinde uygulanan ve kökleri yüzyıllar boyu büyük bir mucizeye dayanan Kabala ve Şamanizm öğretilerindeki deneyimlerini Şaman'ın Yaşam Çemberi adını verdiği ilk kitabıyla gün yüzüne çıkartıyor.

Felis Kohen’in yazdığı Şamanın Yaşam Çemberi okuyucu ile buluşuyor

Şamanın Yaşam Çemberi adlı kitabıyla insanlığı bu iki kadim bilgeliğin harmanlandığı bir deneyime davet eden Felis Kohen, uzun yıllar içinde edindiği bilgeliği, bireyin kendisini dönüştürmesini sağlayacak yöntemler eşliğinde ustalıkla ele alıyor.

Haberin Devamı

Yaşamınızı gözden geçirmenize, yeniden kendinize odaklanmanıza ve kendinizi görmenize yardımcı olacak uygulamalar ve yol haritalarıyla gölgenin ışığa dönüşmesine yardımcı olmayı amaçlayan Felis Kohen, herkesi ruhuyla karşılaşacağı ve bir kahraman olarak yola devam edeceği çemberdeki o noktaya, olağanüstü değişimin başlayacağı yere çağırıyor.

Kitabı boyunca okuyucularını kimi zaman şifalı bir uykuya kimi zaman ise kendi patikaları üzerinden derin bir yolculuğa çıkartacağını belirten Felis Kohen, bilinçlerimizdeki ışığa ulaşmadaki en önemli ölçütün yüzleşmek olduğunu ve hayatlarımızdaki mucizelerin ise ancak bu kabullenişlerin ardından gerçekleşebileceğinin altını çiziyor.

İlk kitabı ile insanların dönüşümüne katkı sunmayı ve yaralarına şifa olmayı amaçlayan Felis Kohen’in yazdığı ‘Şaman'ın Yaşam Çemberi’ Destek Yayınları’ndan çıktı.