Kültür Sanat Hayal Kahvesi Shining Stars açılıyor

Hayal Kahvesi Shining Stars açılıyor

23.02.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Hayal Kahvesi Shining Stars İlkbahar Sezonunu 12 Mart Perşembe Fredrika Stahl ile Açıyor!

Hayal Kahvesi Shining Stars açılıyor

Kurulduğu günden beri eğlencenin ve en iyi konserlerin adresi sayılan Hayal Kahvesi, sevilen projesi ‘’Hayal Kahvesi Shining Stars’’ çerçevesinde, 12 Mart'dan itibaren, dünyada ve Türkiye’de en parlayan müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

İyi müziği Türkiye’nin birçok ilindeki şubeleri aracılığıyla müzikseverlerle buluşturmak için yola çıkan Hayal Kahvesi Shining Stars, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında dört turne ile seyircilerin karşısına çıkıyor...
Siz de festival coşkusuna hazır olun ve biletlerinizi erkenden alın!

1992’den bu yana eğlencenin adresi sayılan Hayal Kahvesi’nin bulunduğu tüm şehirlere iyi müzik ve farklı müzisyenleri götürme hayalini gerçekleştirmek için yarattığı projesi Hayal Kahvesi Shining Stars, ikinci baharını yaşayacak. İlki 2014 ilkbaharında gerçekleşen Shining Stars konserler serisinin yeni döneminde 4 özel konuğu var.

12 Mart tarihinde Fredrika Stahl’ın Hayal Kahvesi Ankara konseri ile başlayacak olan Mart ayı konserleri, 26 Mart’da Birth of Joy adlı Hollandalı rock topluluğu ile devam edecek. Nisan ayının konuğu Korhan Futacı ve Kara Orkestra olurken, Mayıs ayında Riff Cohen seyircileriyle buluşacak.

Hayal Kahvesi Shining Stars, ilkbahar aylarında festival coşkusunu, ülkesinin dört bir yanındaki Hayal Kahvesi şubelerine taşımaya devam edecek.

Yazarlar