Kültür Sanat Hayalet Dayı'ya frikikler damga vurdu

Hayalet Dayı'ya frikikler damga vurdu

12.02.2015 - 08:12 | Son Güncellenme:

Başrollerini Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Esra Dermancıoğlu’nun paylaştığı ‘Hayalet Dayı’ sinema filminin galası Taksim Atlas Sinemaları’nda yapıldı.

Hayalet Dayıya frikikler damga vurdu

Çok farklı bir komedi anlayışıyla izleyicinin karşısına çıkacak olan filmin galasına arasında Beren Saat, Ezgi Mola, Gupse Özay gibi birçok ünlü sima katıldı. Bekar evine çıkan iki gencin evde bir hayaletle yaşamak zorunda kalmasıyla ortaya çıkan durumları anlatan komedi filmi 13 Şubat’ta seyircilerinin karşısına çıkacak. Taksim Atlas Sinemaları’nda yapılan galaya yürüyerek geldiği için çok üşüdüğünü belirten Gupse Özay, “Buraya araba da girmiyor. Bu ne biçim yer be?” diyerek, şakayla sitem etti. Çektiği sinema filminin ardından kendisini iyice bu işlere adadığını sözlerine ekleyen Özay, “İkincisini çekmek istiyorum. Sürekli senaryo yazıyorum. Bu işe kendimi verdim iyice ve artık Youtube’da da bir kanal kurdum. Orada da kısa filmler yapıyorum” dedi. Özay, “Yalan Dünya dizisinden ekip arkadaşlarınızla film çekmek ister misiniz?” sorusuna “Ancak maliyetlerinden korkuyorum. Yalan Dünya’ya benzetilir diye korkumuz var. O yüzden yoksa onlar benim kardeşlerim tabii ki isterim onlarla beraber filmde yer almayı” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Kankaların dekolte yarışı

Galaya hayli iddiali elbisesiyle katılan Esra Dermancıoğlu dekoltesiyle tüm bakışları üzerine çekti. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde yengesi rolünde oynayan yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu’nu aratmayacak bir frikik de Beren Saat’ten geldi. Saat giydiği mini eteğin yanı sıra gömleğinin de düğmelerini açınca yürek hoplattı. Galada mekarklı bakışların ilgi odağı olan Beren Saat “Esra’nın filmini izleyeceğim için çok heyecanlıyım, eminim ki eğlenceli bir film izleyeceğiz. Fragmanını gördüm çok merak ettim. Belçim’in galasıda çok soğuktu. Esra’nın ki de öyle çok üşüdük buraya gelene kadar” dedi. Kenan Doğulu sorularına kahkaha atan Saat, “Evet Kenan’sız geldi diye yazarsınız artık” diyerek gazetecilere takıldı.