Kültür Sanat İlber Ortaylı ile tarihte eğlenceli bir yolculuk!

İlber Ortaylı ile tarihte eğlenceli bir yolculuk!

20.05.2014 - 10:31 | Son Güncellenme:

Yaptığı etkinliklerle adını sıkça duyuran, Bilkent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BILMED) bu kez mezunlarını Prof.Dr. İlber Ortaylı ile tarihte eğlenceli bir yolculuğa davet ediyor.

İlber Ortaylı ile tarihte eğlenceli bir yolculuk

İş çıkışı farklı bir dünyaya dalmak, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nin etkileyici anlatımı ile tarihte yolculuğa çıkmak isteyenler için etkinlik 22 Mayıs 2014 Perşembe akşamı saat 19:00-22:00 arasında Maslak Windowist Tower’da gerçekleşecek. Etkinlikten aidat yükümlülüğü olmayan BİLMED üyeleri ücretsiz olarak yararlanabilecek. BİLMED üyesi olmayan ve etkinliğe katılmak isteyenler için detaylı bilgiye http://bilmed.org.tr/ sitesinden ulaşılabilir.

Haberin Devamı

1993 yılında ilk mezunlarımız tarafından kurulan Bilkent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BILMED), bugün başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere faaliyetlerini Türkiye’nin birçok ilinde ve yurtdışında sürdürerek Bilkent mezunları arasında gerek sosyal gerekse iş ilişkilerinin gelişerek sürmesini amaçlamaktadır.

BILMED’in de temel misyonu, otuzbini aşkın Bilkent mezunundan oluşan büyük Bilkent ailesini, gerek sanal ortamlarda gerekse yaptığı organizasyonlar ile aralarındaki sinerjiyi sürekli tutarak bir arada tutmaktır.