Kültür Sanat LOVE İSTANBUL Ödülleri sahiplerini buldu

LOVE İSTANBUL Ödülleri sahiplerini buldu

23.01.2020 - 16:51 | Son Güncellenme:

Time Out İstanbul’un büyük ses getiren global projesi “LOVE İSTANBUL” ödülleri, 22 Ocak Çarşamba akşamı, Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

LOVE İSTANBUL Ödülleri sahiplerini buldu

Time Out İstanbul’un heyecanla beklenen global projesi “LOVE İSTANBUL” ödülleri, 22 Ocak Çarşamba akşamı Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Her ilçenin en sevilen kategori liderleri şeref tablosunda yer alırken; gece boyunca her kategorinin şehir genelinde lider 10 adet mekanına da ödül takdim edildi. Bunun yanı sıra İstanbul’a değer katan artistik ve kültürel girişimler de onurlandırıldı. Time Out İstanbul Genel Yayın Yönetmeni Deniz Huysal’ın ev sahipliğinde düzenlenen ve büyük ilgi gören geceye sanat, cemiyet, spor, yeme-içme, medya ve iş dünyasından Meltem Cumbul, Yonca Evcimik, Oğulcan Engin, Mehmet Dinçerler, Fatoş Yalın, Gülay Afşar, Çağla Demir, Derya Çavuşoğlu, Ceren Akdağ, Neslişah Yılmaz ve Meltem Kazaz gibi gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Yepyeni keşif haritası

Love İstanbul projesi, İstanbul’un 39 ilçesinde en sevilen yeme-içme, kültür-sanat mekanları, dükkanları ve kent simgelerini listeleyerek, şehrin tarihine not düşüyor. Bu dev birikim Time Out İstanbul yazarları, okuyucuları, semt elçileri, mahalle sakinleri ve mekan sahiplerinin katkılarıyla hazırlandı. İlçeler en sevilen dükkan, sanat-kültür-etkinlik mekanı, aile-keyif-spor mekanı, kent simgeleri ve yeme-içme mekanı kategorilerinde yarıştı. Şehrin en popüler isimlerinden gizli kalmış kahramanlarına, İstanbul tüm güzelliğiyle bir kez daha başrolde. New York, Londra, Tokyo, Lizbon ve Paris’te büyük ilgi gören projeyle bu kez İstanbul’un çok sevilen, gizli kalmış veya keşfedilmeyi bekleyen yeme-içme, kültür sanat mekanları, dükkanları ve tarihi hazineleri keşif haritasına kırmızı kalplerle eklendi.

Haberin Devamı

Ana partnerliğini Ford’un üstlendiği ve Birlikte Güzel’in desteğiyle gerçekleşen projenin diğer partnerleri ise Yapı Kredi’nin alışveriş deneyimini dijitalleştirerek kişiselleştiren ve kolaylaştıran mobil bankacılık uygulaması World Mobil ve Paha Biçilemez İstanbul ile şehirde alışılmışın dışında deneyimler sunan Mastercard.

 

 

Yazarlar