Kültür Sanat Muhteşem bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8´in kamera arkası görüntüleri..

Muhteşem bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8´in kamera arkası görüntüleri..

29.03.2017 - 15:30 | Son Güncellenme:

Sinemaseverlerin merakla beklediği filmlerden olan ´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´in kamera arkası görüntüleri yayınlandı. ´ Hızlı ve Öfkeli 8´ filminin kamera arkası görüntülerinde filmdeki bazı sahnelerin nasıl çekildiği ve hayranlarının büyük ilgisi dikkat çekiyor. Ayrıca kamera arkası görüntülerinde filmin oyuncularının filmle ilgili duygularını dile getirdikleri anlarda var...

Muhteşem bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8´in kamera arkası görüntüleri..

Muhteşem bir seri dünyaca ünlü bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´in kamera arkası görüntüleri sinemaseverlerle buluştu. Sevenleriyle buluşmasına artık günler kalan ´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´ filmin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Haberin Devamı

Muhteşem bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8´in kamera arkası görüntüleri..

Filmin konusu ise şu şekilde: Şimdiye kadar birçok başarılı işe imza atan ekip suç dünyasından uzaklaşmaya karar veriyor. Dom ve Letty keyifli bir balayı yaparken, ekipten bazı isimler emekli olmaya karar veriyor. Herkes normal bir hayata adım atarken Cipher isminde gizemli bir kadın hayatlarına giriyor. Dom’u yeniden suç dünyasına çekmeyi başarıyor. Üstelik ailesine ihanet etmek uğruna bunu yapıyor. Ancak arkadaşları Dom’dan vazgeçmiyor. Bu sefer de ona yardımcı olmak üzere harekete geçiyorlar.

Muhteşem bir film ´Hızlı ve Öfkeli 8´in kamera arkası görüntüleri..

´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´ filminin yönetmenliğini F. Gary Gray yapıyor.

Filmde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson´ın yanı sıra Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham, Charlize Theron ve Helen Mirren gibi birbirinden ünlü isimler de rol alıyor.

Haberin Devamı

Tüm dünyadaki sinemaseverler tarafından merakla beklediği filmlerden olan ´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´ filmi 13 Nisan´da sinema salonlarındaki yerini alacak.

İşte ´Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious)´ filminin kamera arkası görüntüleri…