Kültür Sanat Ödüllü 29 fotoğraf sergileniyor

Ödüllü 29 fotoğraf sergileniyor

22.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

FIAP (Uluslararası Fotoğraf Federasyonu) tarafından gümüş plaketle onurlandırılan ve aynı zamanda TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) tarafından üçüncü yıldızını alan Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Ödüllü 29 fotoğraf sergileniyor

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Bu yıl “Ritüeller” temasını taşıyan yarışma; renkli, siyah beyaz ve deneysel olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Bekir Tuğcu, Egemen Ergin, Gülnur Sözmen, Murat Germen, Haluk Uygur, Hüseyin Sarı Ayşegül Orhan, Necla Orhan ve Ayşen Küçüka’dan oluşan jüri; Hindistan’dan Vietnam’a, Bangladeş‘ten İran’a, Mauritius’tan İtalya’ya olmak üzere 44 ülkeden, 722 fotoğraf sanatçısının toplam 5662 fotoğrafla katıldığı yarışmadan 45 eseri ödüllendirirken, 29 eseri de sergilemeye layık buldu. Ödül kazanan fotoğraflar, 26 Aralık 2021’e kadar Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Sergi Salonu’nda sergilenecek.

Haberin Devamı

Fotoğraf sanatı ve fotoğrafçılığın gelişimi adına 23 yıldır gerçekleşen, TFSF ve FIAP’ın  desteklediği, 17 yıldır da uluslararası olarak düzenlenen yarışmaya bugüne kadar 6500’ün üzerinde fotoğraf sanatçısı katıldı.