Kültür Sanat Şehrin en yenisi ‘’FosilBar’’ açıldı!

Şehrin en yenisi ‘’FosilBar’’ açıldı!

28.10.2013 - 10:45 | Son Güncellenme:

Şehrin en yenisi ‘’FosilBar’’ geçtiğimiz gece düzenlenen parti ile kapılarını açtı!

Şehrin en yenisi ‘’FosilBar’’ açıldı

Bu güne kadar onbinlerce muzikseveri dünya starları ile buluşturan Unilife ekibinin yarattigi ‘’Fosil’’ geçtiğimiz akşam düzenlenen parti ile açıldı. Karaköy Limanda, tarihi yarımada manzarasına hakim balkonları ve retro dekorasyonu ile dikkat çeken “Fosil’’ in açılış partisi sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Haberin Devamı

Deniz Seki- Faruk Salman, Burcu Kıratlı, Gül Erçetingöz, Kubilay Güleçoğlu, Ayşe Saran, Biray Dalkıran, Güneş Duru gibi isimlerin katıldığı geceye rock ve alternatif müzik tarihinin efsane şarkıları eşlik etti.

Fosil’in yaratıcısı ve Unililfe’ın patronu Özgür İpekçi ‘’İstanbul’da yepyeni bir eğlence akımı başlatıyoruz. Fosil’e inanan, yerinde duramayan genç bir ekiple yola çıktık. Özlenen rock ve alternatif müzik kültürünü, iyi yemek, güzel atmosfer, temiz servis, kaliteli müzik ile sunmak için yola çıktık. Ilk Fosil’imizi açtık, hedefimiz öncelikle İstanbul’un diğer bölgelerinde, sonrasında da İzmir, Eskişehir ve Ankara’yı da Fosil’leştirebilmek‘’ dedi.

FOSİL

Hem gözü hem mideyi doyuran çeşitli atıştırmalıkları, salataları ve steakten Fosil Hamburger’e kadar uzanan zengin menüsü ile iddalı Ayrıca uzun ve bol eğlenceli geçen Cumartesi gecesinin sabahında, “Çivi Çiviyi Söker” kahvaltısı ise Fosil’in tercil edilme sebeplerinden biri.

Haberin Devamı

Çarşamba’dan Cumartesi’ye haftanın 4 günü, sabah saat 4’e kadar dans müzik eğlence arayanlar burada buluşuyor. Jim Morrisson’dan Elvis’e, The Beatles’dan Gun’n Roses’a rock’n roll ruhu Fosil’de kol geziyor. “Adamin Hası” “Libido” “Oh Papatya” gibi ilginç shotları oraletle süsleniyor, üstelik vhs kasetle servis ediliyor. Kokteylleri ile de büyük beğeni toplayan içecek menüsünde, “Tree Apple’’, ‘’Starwars’’, ‘’Greyfurt Passion” ise en çok ilgi çekenler arasında.

Kemankeş Mah. Kemankeş Cad. No:34 K:3 Karaköy (Liman Lokantasının Yanı )