Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

08.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN - Pandeminin ardından - HÜSEYİN ÖZDEMİR

Haberin Devamı

Pandeminin başlangıcıyla aramıza giren sosyal mesafe, vaka sayılarının düşmesiyle bir anda ortadan kalktı. Şehrin boş kalan sokakları yeniden dolup taşmaya başladı. İstiklal Caddesi’nde özlediğimiz o muhteşem kalabalığı Hüseyin Özdemir kadrajına aldı.

Lale mevsimi - OZAN GÜZELCE

Baharın gelişiyle açan rengârenk lalerin büyüsü tüm şehri etkisi altına aldı. İstanbul’un en özel simgelerinden olan laleler, her yıl olduğu gibi bu yıl da fotoğrafçıların gözdesi.

Şimdiki zamanın hikayesi

Balığın gözünden - HASAN ÜREY

Şehirleşmenin bitmediği, yolların sonunun hiç görünmediği İstanbul, kanatları olsa bir balığın gözünden böyle görünecekti. Binaların arasındaki yeşilliklerden engin maviliklere kadar her rengi içinde bulunduran bu manzarayı Hasan Ürey, havadan “fish eye” diye adlandırılan objektifi ile fotoğrafladı.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Paylaşılamayan şehir - ZÜHRE UĞURLU YALÇINKAYA

Son dönemde Fransa‘nın en popüler gezi rotalarından biri olan Colmar doğal güzelliklerinin yanı sıra Almanya ile Fransa arasında paylaşılamayan bir şehir olarak da biliniyor. Her yıl yüzlerce turisti ağırlayan bu paylaşılamayan şehre gelip de Ren Nehri’nde huzurlu bir tura çıkmadan olmaz tabii. Zühre Uğurlu Yalçınkaya’nın fotoğrafında Ren Nehri’nde seyahate çıkmış turistler görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

En zarif hilal - İSMAİL TÜLÜ

Hilal şeklindeki ay tüm zarafetiyle İstanbul semalarına veda ederken Çamlıca Camii’nin  ışıkları da yanıyor. Mavi ile mor tonlarının kapladığı gökyüzüyle Çamlıca Camii’nin  görkemini ve hilal şeklindeki ayı İsmail Tülü fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.