Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

27.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Objektiflere yansıyan Trabzon

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören “Sümela Kültür Yolu Festivali” kapsamındaki foto maraton etkinliği sona erdi. FOTON Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte fotoğraf sanatçıları ve meraklıları, Trabzon’un eşsiz güzelliklerini kare kare yakalama fırsatı buldu. Katılımcılar, Trabzon’un tarihî yapılarını, otantik pazarlarını, sokaklarını, zengin kültürünü ve renkli atmosferini kadrajlarına aldılar. 

Fotoğrafçıların çektiği bu özel kareler, Trabzon’un hem yerel hem de ulusal çapta daha geniş kitlelere tanıtılmasında büyük rol oynayacak. 

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kültür Bakanlığı’nın bu tür etkinlikleri devam ettirmesi kuşkusuz Anadolu’nun kültürel çeşitliliğini daha geniş kitlelere tanıtacak. Cep telefonu ve normal kamera ile iki ayrı kategoride düzenlenen fotoğraf maratonu, teknolojinin geldiği noktayı da gözler önüne serdi. 

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kültür Bakanlığı’nın, Trabzon gibi tarihî ve kültürel anlamda önemli zenginliklere sahip şehirlerin turistik potansiyelini artırma amacı güden organizasyonları sanatseverler tarafından tam not alırken “Yerel ve ulusal fotoğrafçıların da yüzünü güldürdü” demek yanlış olmaz. 

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Etkinliğe katılarak fotoğraf sanatını bir adım öteye taşıyan fotoğrafçıların dereceye giren fotoğraflarını sizler için Şimdiki Zamanın Hikâyesi’nde paylaşıyoruz.