Kültür Sanat Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

24.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Karadeniz’in esintisi - ENDER YÜKSEKER

Haberin Devamı

Yeşilin pek çok tonunu barındıran Karadeniz, eşsiz manzarasıyla görenleri büyülüyor. Her yolun bambaşka bir manzaraya çıktığı bu şehirde doğanın ihtişamını sonuna kadar hissetmek mümkün, tıpkı Ender Yükseker’in fotoğrafında olduğu gibi.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Binlerce yıllık hazine - BEYHAN ORKUN

Tarihî zenginliği ve doğal güzellikleriyle bilinen Gümüşhane’nin saklı kalmış cenneti Karaca Mağarası… Sarkıt ve dikitlerle kaplı bu mağara sadece turistler için değil, maceraseverler için de eşsiz bir yer. Sayfamızın müdavim fotoğrafçılarından Beyhan Orkun’un kadrajından bu görkemli hazineye tanıklık ediyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Hüznün rengi - UĞUR YILDIRIM

Sel felaketiyle yerle bir olan Pakistan en büyük doğal afetlerden birini yaşarken bu büyük insanlık dramına tüm dünyayı şahit etti. Milyonlarca insanın etkilendiği selde binlerce kişi de hayatını kaybetti. Aylarca okullarda ve hastanelerde yaşayan Pakistanlılar renkli kıyafetlerinin içinde derin bir hüzün taşıyorlar.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Çocuk keyfi - DİLEK SUBAŞI

Tozlu köy sokaklarında, masmavi gökyüzünün altında kahkahalar atarak oynanan oyunun sesi âdeta fotoğraftan duyuluyor. Ekrana bağımlı olmadan sokaklarda oynayan çocuklar gerçek eğlencenin tadına varıyor. Dilek Subaşı’nın fotoğrafında en saf gülümsemeleri görüyoruz.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yaza veda - SAADET KANDUR

Yaza veda ettiğimiz bu günlerde serinleyen deniz ve azalan martı sesi kışın habercisi oluyor. Rengârenk şemsiyeler yerini yavaş yavaş boşluğa bırakıyor. Kameraya veda pozu veren sevimli martı ise sayfamıza renk katıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi